مشکل از سرعت نت خودته تک لینکت پایینه
وگرنه من با بالای 70 ازش میگرفتم
البته تو یه ساعاتی پایین میومد اما دیگه در حد 10 کیلوبایت نه![]()
مشکل از سرعت نت خودته تک لینکت پایینه
وگرنه من با بالای 70 ازش میگرفتم
البته تو یه ساعاتی پایین میومد اما دیگه در حد 10 کیلوبایت نه![]()
و یکی از سختریناشون هم هست.
مثلا همین Draven رو با Ashe مقایسه کن![]()
نمیدونم چی شد step 1 رو 300 کیلوبایت دانلود داشتم ولی step 2 خراب کرده ما رو هیچ راهی نداره درست بشه تک لینک ؟؟؟؟
راستی تیک رو برداشتم راه افتاد از 33 درصد گذشت حالا تیک رو بزارم یا نمیخواد
الان دیگه کاستوم هم بعد دقیقه 4م به شدت لگ میشه. نمیدونم مشکل از چیه
تیک نذار کلا اگر هم رفت رو 33 عیب نداره
به نظر من هم AP هم AD ببند همراه اتک اسپید
اقا من 1 راهنمایی بکنم به اونایی که می خوان بازی رو دانلود کنن,اول به سایت خود lol یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین,بعد download game رو بزنین,بعد در قسمتlanguages and operating systems سرور و win یا mac بودن رو انتخاب کنین,بعد download game رو بزنین,اینجا setup بازی دانلود میشه اونو باز کنین و بزارین بازی در 1 مرحله دانلود بشه(یعنی pause نزنین و صبر کنین تا اخد دانلور شه) بعد بازی اجرا میکنین دقت کنین که سرور رو درست انتخاب کرده باشین ,تو این مرحله دیگه نیازی به آپدیت نداره مگر اینکه پچ اومده باشه و پچ ها هم حداکثر حد اکثر 300 تا 400 mg بیشتر نیستن(معمولا در حد 30 یا 40 mg اند بیشتر) دقت کنین lol رو فقط به همین روش دانلود کنین و از لینک های دیگه استفاده نکنین,حالا برای ساختن account دوباره وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشید در بالای صفحه سرور رو انتخاب میکنین بعد register رو میزنین و account میسازین ,سعی کنین از client lol رجیستر نکنین
داداش مایی که 3 ساله داریم چی کار کنیم ؟ دوباره که نمیشه دانلود کنم !
آقا میگین Draven با این شرایط مگه میشه Draven بازی کرد تا بیایی هیرو رو تکون بدی 2 ثانیه طول میکشه خوب اون لولش هم نمیتونی بگیری هی از بین میره وگرنه به نظر من اول Draven بعد Vayne بعد Ezreal
اون میگه کسایی که می خوان دانلود کنن... تو که نمی خوای دانلود کنی که![]()
من که نگفتم دوباره دانلود کن,گفتم اونایی که تازه می خوان دانلود کنن,اول متنو قشنگ بخون
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)