خبر مهم برای بچه های باحال تجربی ۳۱ پزشکی هستش صبح . عصر.۲۸ هم کارتارو میدن تو روزنامه زده بود.
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
برگرد ۱۰ ۲۰ صفحه عقب تر میبینی
خبر مهم برای بچه های باحال تجربی ۳۱ پزشکی هستش صبح . عصر.۲۸ هم کارتارو میدن تو روزنامه زده بود.
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
برگرد ۱۰ ۲۰ صفحه عقب تر میبینی
با این شرایط سال دیگه دانشگاه های جدا شده ! ... صندلی خالی پیدا میکنن زیاد !
دانشگاه که خوبه.سال دیگه پیاده رو ها رو هم تفکیک میکنن.شایدم بگن روزای زوج خانوما برن خرید روزای فرد آقایون
اینم دانشگاه...
این تفکیک یعنی چی ؟
یعنی کلاسا کلا تک جنسیتی میشن ؟
شاید بگن خانوما اونور کلاس بشینن آقایون اینور![]()
اقا این حرکت تصویب نشد یا یه همچین چیزایی که اجرا نمیشه!!!
من خبرشو تو یه سایت خبری رسمی خوندم.اسمش یادم نیست.بذار بگردم لینکشو دیدم میذارم برات....
خدا از دهنت بشنوه![]()
من یه فکری دارم بیاین تاپیک رو تفکیک جنسیتی کنیم. شبها اقایون پست بزارن صبحا خانوما.![]()
سود یه عده در کنار ثابت موندن وضعیت عده ی دیگه برابر ضرر عده ی دومه ...یه طرف سود میکنه ، طرف دیگه نه سود میکنه ، نه ضرر.
در مورد تفکیک جنسیتی باید بگم که کل سیستم فکری دانشجو ها رو میریزه به هم و مطمئنم ضررش بیشتر از سودشه.
مث اینه که قطره قطره بهت آب بدن.هم فکرش ولت نمیکنه هم سیراب نمیشی ...
اینجاست که دانشجوی مملکت میگه درس رو بی خیال بریم ........ .
البته اگه الآن به من یه قطرشو هم میدادن راضی بودم!!!![]()
2 تا دانشگاه از اول مهر دارن اجراش می کنن عزیز
بچه ها غصه نخورید راه برای ارتباطات پنهانی تو دانشگاه زیاده.اینو تجربه 2 ساله من میگه.در ضمن شما که بخاطر اینا که نمی خواید برید .میرید که درس بخونید؟ مگه نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)