ببین این حرفایی که میزنم بین خودمون یعنی بچه های فروم بمونه و درز به بیرون نکنه چون اگر همه هجوم بیارن آسیاتک فردا میشه یکی مثل همین مخابرات خودمون (هرچند که من از سرویس های نامحدود مخابرات قبل از گرانی راضی راضی بودم و حدود 1.5 سال هم مفتکی از سرویس های 2 مگ یا 1 مگش استفاده می کردم)
آسیاتک خوبه والا این 3 سه روزه که دارم راضیم، سرعت دانلودم روی 70 است و پینگم هم همیشه بالای 350 است اما چون من عملا توی کار دانلود سریال و موزیک HD هستم کاری به پینگ ندارم.... یکساله شارژ کردم (سرویس 512 برنزی) که در اومد 141 هزار تومان اما میخوام به یک مگ برنزی تغییرش بدم که باید 110 هزار بزارم روش...یک چیزی که آسیاتک را ممتاز کرده پشتیبانی عالی مرکزی اش از تهران است ( پشتیبانی کرمانشاه را بی خیال شو اینا به خاطر اینکه ثبت نام اینترنتی کردم باهام لج کردن) در ضمن واقعا پنل کاربری آسیاتک خیلی حرفه ای است انگار که خودت صاحب آسیاتک هستی و به تمام گزینه ها دسترسی راحت داری
راستی اگر خواستی بیای آسیاتک همون ثبت نام اینترنتی را انجام بدی و اگر کارت بیش از 5 روز طول کشید بیا خودم یک شماره تلفن بهت میدم که کارتو توی 2 ساعت انجام میدن