تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 598 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

یک 10-15 نفری گفتن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از نظر امکانات هم بهتره.ولی مشهد گیر نمیاد!

نئو هم 100 تومن گرونتره!!
    ببینخلاصه میگم بهت
    برو از نیزدیک ببین و لمسش کن
    اگه با قیافه اس ال تونستی کنار بیایی بخرش

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

از نظرات ممنون.
    اس ال که کلا مشهد نیست که بخوام بخرم.تفاوتش هم با اس فقط تو صفحه و رمه دیگه.
    ولی کلا بحث من سر خود ایکس 10ه.شما که این گوشی رو دارین از خرابی های ممکنش و نمیدونم کیفیت صفحه و سخت افزارش بگین؟هنگ میکنه؟همه برنامه ها رو راحت اجرا میکنه؟تو نور صفحه اش چطوره؟و...

من خودم از قدیم فقط سونی اریکسون میخریدم.اما الان به نظر میاد یکم کیفیت کارش اومده پایین که انقدر همه افتادن دنبال سامسونگ!

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

از نظرات ممنون.
    اس ال که کلا مشهد نیست که بخوام بخرم.تفاوتش هم با اس فقط تو صفحه و رمه دیگه.
    ولی کلا بحث من سر خود ایکس 10ه.شما که این گوشی رو دارین از خرابی های ممکنش و نمیدونم کیفیت صفحه و سخت افزارش بگین؟هنگ میکنه؟همه برنامه ها رو راحت اجرا میکنه؟تو نور صفحه اش چطوره؟و...

من خودم از قدیم فقط سونی اریکسون میخریدم.اما الان به نظر میاد یکم کیفیت کارش اومده پایین که انقدر همه افتادن دنبال سامسونگ!
    ببین دادا یه چیزیو بهت میگم فکرنکن از روی تعصب میگما سامسونگ گوشی 4 هسته ای هم بزنه بازم سامسونگه
    ببین دلت چی میگه از گوشیای سامسونگ خوشت میاد؟
    سونی اریکسون به من پول نمیده که این حرفا رو بزنم من خودم بابام گلکسی اس داره خیلی هم از لحاظ سخت افزاری قویتره اما من گوشی خودمو (ایکس 10 ) دوست دارم چون سونی اریکسونه
    بعدم یه چیز سونی ضعیفترین گوشی رو هم که بده من خریدارم چرا؟ چون که بهترین قیمتها رو نسبت به کارکرد داره گوشیاش از لحاظ طراحی هم که یه سر و گردن از همه برندها بالاتره
    حالا ایرادای گوشی رو بهت بگم نگی همش تعریف میکنه
    صداش تو مکالمه ضعیفه (تو جای شولوغ خیلی سخت میشه صدای طرف مقابلو شنید)
    صدای اسپیکرش ضعیفه که یه برنامه اومده جدیدا به اسم Xloud اونو بریزی بهتر میشه
    صفحش 16 میلیون رنگ نیست اما کیفیت خوبی داره اکثر کسایی که X10 دارن راضین
    صفحش دوال تاچه مولتی تاچ نیست که اینم فکر نکنم مشکل خاصی باشه
    برای انجام بازیای جدید یه خورده قدیمی شده

این ایرادایی که گفتم تو نئو و آرک برطرف شده یرا همین بهت گفتم تو این رنج نئو بگیر

4. 5 کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

دلم میگه دیگه خر اسم سونی نشو و بیخودی پای هر گوشی ای پول نده.نمی خوام اشتباهی که سر جی 900 کردم رو تکرار کنم و ایندفعه حسابی تحقیق میکنم!

صدا که اصلا برام مهم نیست.ولی صفحه اش ضعیفه اینطور که میگی.

برای انجام بازیای جدید یه خورده قدیمی شده
    یعنی کشش نداره دیگه؟این خیلی ایراد بزرگیه!فکر کنم واسه رمش باید باشه.

این ایرادایی که گفتم تو نئو و آرک برطرف شده یرا همین بهت گفتم تو این رنج نئو بگیر
    قیمتی که من از این دو گوشی دارم بالای 500 هست در صورتی که ایکس 10 با گارانتی 400ه.بخوام 500 تومن خرج کنم اس میگیرم که خودتم قبول داری که گوشی خوبیه.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 سلام

سلام من 3 روزه یه xperia x10 گرفتم 3 تا سوال داشتم؟ سیستم عاملش 2.1 هست چطور میتونم به 2.3 ارتقائ بدم؟ آموزش کاملی براش هست؟ دوم اینکه چطور میونم گوشی رو به حالت flash mode ببرم؟ یه سوال دیگه اینکه منظور از رام چیه؟ ممنون
    سلام داداش مبارکه با گارانتی گرفتی یا بی گارانتی چند گرفتی بین این و HTC Disire HD موندم بالاخره اینو می خرم ..

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام عزیزم اچ تی سی دیزایر اچ دی خواستم بگیرم نه کیفیت صدا داره نه کیفیت صفحه نمایش که قیمتش هم 180 هزار گران تر است x10 هست حالا به نظرتون x10 بگیرم شما از گوشی راضی هستی ؟
    اگه جای من بودی چه می گرفتی با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی با گارانتی 480 هست بی گارانتی 400 هست .

دوستان با آپدیت جدید چه امکاناتی اضاف شده و چه امکاناتی کم شده .

داره خودمونی میشه reza.msk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

به نظر من هم توی این رنج قیمت ، neo بهترین انتخابه . از نظر کارایی و مشخصات هیچ تفاوتی با arc نداره فقط arc صفحش 4.2 اینچه ولی neo صفحش 3.7 اینچه. قیمتش هم بدون گارانتی 460 تومنه. در مورد سامسونگ هم باید بهت بگم من چند تا گوشی سامسونگ داشتم از حدود 7 سال پیش تا همین 1 سال پیش. از وقتی سونی اریکسون گرفتم دستم حتی حاضر نیستم واسه ی خونوادم سامسونگ بخرم چه برسه واسه خودم. دیزاینش که اصلا قابل قیاس نیست. کیفیت بدنه و صفحه نمایشش هم همینطور. الان x10 با صفحه 65k کیفیتش از htc با 16 میلیون رنگ بهتره. اصلا کسی که ندونه متوجه نمیشه صفحش 16 میلیون نیست.
    اشکالاتش رو هم که دوستان گفتن. ولی حتما برو نئو بخر که از همه گوشی های توی این رنج قیمتی بهتره.

9. 3 کاربر از reza.msk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

راستی یک گوشی جدید سونی اریکسون معرفی کرده به نام neo v تو سایت زده اگه با هاش فیلم برداری کنی و به تلویزیون 3d وصل کنی تصویر فیلم رو سه بعدی پخش می کنه ؟

داره خودمونی میشه mohsen_sajjadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

behbeh جان این 2. رو چطور ؟ باچه برنامه ای و یا ... روت کردی میشه لطف کنی بگی ممنون میشم .

داره خودمونی میشه mohsen_sajjadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوستاد من این گوشی لعنتی رو روت کردم xre نصب کردم و .....
    اما نتونستم رام بریزم
    یعنی اینکه :
    من از 2.3 با بدبختی به 2.1 دانگرید کردم .
    بعد گوشی رو روت کردم سپس ( مواد لازم) :
    یک عدد ایکس ریکاوری که حل شد و نصب
    دوم یک عدد رام به نام Wolf_GB_2.3_TW_V4.zip که نصب شد از طریق ایکس ریکاوری
    سوم یک عدد کرنل به نام X10i_3.0.1.G.0.75_only_kernel_baseband.7z که این هم نصب شد از طریق فلش...
    و در انتها باطری به مدت یک دقیقه از گوشی بیرون بوده و بعد در جای خود قرار دادیم
    امممممممممممماااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
    بابا بازم که وقتی روشن شد روی ارم سونی اریکسون گیر میکنه اخه اوستتتتتااااااااااااااد من چچچچچچکار کنم دیگه دارم قات میزنم .
    فکر کنم که مواد لازم هم که کامل بود برای تهیه غذا .نبود؟
    به هر حال الان من 2.3 زدم به بدن و اینکه میشه همین 2.3 رو روت کرد یا اینکه باید 2.1 باشه ؟
    در ضمن با این همه بلایی که نه چندان مهم سر این گوشی بدبخت دارم میارم ایا قرار نیست که شاید گاهی نه چندان دور همین نزدیکیها بترگه ایا ؟
    ممنون میشم که به این اراجیف خیلی مهم جواب بدین اوستاد
    اووووووووووووووووووستتتتت تتتتاااااااااددددددددد میفرمودیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •