شما آیا سرویس دیگه ای از پارس آنلاین رو تست کردید و اگه آره، آیا پینگتون همین حدود بود؟
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
کلا کسی اطلاع داره، آیا سرویسهای متفاوت، پینگ یکسان دارند؟
شما آیا سرویس دیگه ای از پارس آنلاین رو تست کردید و اگه آره، آیا پینگتون همین حدود بود؟
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
کلا کسی اطلاع داره، آیا سرویسهای متفاوت، پینگ یکسان دارند؟
امروز تست نکردم دیشب خرابی داشتیم پینگ 900 بود الان درست کردن تا 200 متغیره!
اگر تو این ایام عید محدودیت سرع نذارن میشه دانلود خوبی داشت و در کل این مدت 13 روز برای سرویس 256 من با سرعتی که داره میشه حداقل 100 و حداکثر 190 گیگابایت دانلود رو در نظر گرفت (البته به شرطی که 24 ساعته سیستم روشن باشه که واسه ما نیست)
میگم اگه 13 روز سیستم رو روشن بزاریم،فردا پس فردا دچار مشکلی چیزی نمیشه؟! (پاوری چیزیش بسوزه و اینا.. )
راستی برق مصرفی کامپیوتر چقدره؟ (پول که نداریم قبض برق بدیم که!)
باید ببنینی پاورت چند واته و چقدش استفاده میشه+برق مانیتور و SPEAKER و ؟راستی برق مصرفی کامپیوتر چقدره؟
اگر تهویه سیستم مطلوب باشه مشکلی پیش نمیاد
سلام دوستان
من تازه بعد از طی مراحل سخت و طولانی مخابرات و کشتن غول مرحله اخر تونستم دیروز adsl -128 kb از پارس انلاین وصل کنم.اما سرعتم افتضاح .اکثر مواقع 5 یا 6 ، خیلی زیاد شه 15 میشه. من یه مودم قدیمی داشتم d-link مدل dsl 200 که با یو اس پی وصل میشه و پورت شبکه نداره. حالا به نظر شما ایراد از مودم یا خط ؟ من اصفهان هستم و تحت پوشش مخابرات خاتم الانبیا .لطفا راهنمایی کنید.ممنون
نه اگه پاور 1000 وات باشه با از این 100 وات 15 تومنیا باشه زیاد فرقش نیست چون موقع دانلود زیاد استفاده نمیکنه و تقریبا سیستم خاموشه شاید تفاوت سیستم ها توی برق مصرفی 20% تفاوت داشته باشه(یه سیستم p3 با یه سیستم 2 میلیونی)
lcd و اسپیکر و .... رو خاموش کن
اگه هم 2 تا سیستم داری نوبتی دانلود کن
من خودم تدابیر جدید رو اندیشیده ام:
1- یک فن به پشت کیس اضافه کردم و فقط مونده سیمش رو وصل کنم(امادست)
2- گوشی رو هم گذاشتم به یه باطری داغون که هر 10 ساعت یکبار بزارم گوشیم دانلود کنه(وقتایی که خودم پا کامپیوتر نیستم)
3- هاردمم جا نداره ولی من فعلا 100 گیگ آماده کردم اگه دیدم سرعت خوبه به میزان سرعت بازم تخلیه میکنم
4- لینک های دانلود رو هم آماده کردم
5- یه اکانت لیچ هم امروز گرفتم که مبادا بهم دیر تحویل بدند
6- تحقیق برا مارک مودم و ارزون ترین جایی که میفروشه هم کردم که اگه مودمم سوخت سریع برم بخرم
دیگه اینا برنامه ریزی های من بود فقط تو فکر مودمم هستم که اون بیچارم باید 13 روز روشن بمونه
بیچارم پارس اگه بیاد این پست منو اینجا بخونه بخدا درجا اعلام میکنه ببخشدید اشتباه شد اصلا هم رایگان نیست
کسی نمیدونه مودم تا چند ساعت میتونه دووم بیاره؟به ازای هر 24 ساعت چه قدر باید خاموش باشه ؟
دوستان جسارتا كاه از خودتون نيست كاهدون كه از خودتونه
نشه خدايي نكرده قضيه اينكه حالا يه طناب مفت گير اومده خودمون رو دار بزنيم
اما خارج از اين بحث ها هيچ شركتي به اندازه مشتركينش به طور متوسط اينترنت 1 مگ كه هيچ 512 هم نداره.
روز كه استفاده كننده نيست سرعت زياده اما سرعت توي شب همون تقسيم شده پهناي باند هست.
مثلا من شب سرعت دانلودم ساعت 1 اگه 40 باشه يعني وقتي همه استفاده ميكنن به من 40 تا مي رسه.
حالا ديگه روز باشه كه بدتر چون الان خيلي ها ميخوابن ولي اگه طول روز باشه ممكنه بيشتر استفاده كنن ملت.
اميدوارم مردم بيشتر مسافرت برن
مثلا دوستاني كه اوايل شب سرعتشون 10-12 هست توقع نداشته باشند سرعتشون تو روز 200 بشه.
يه چيز ديگه به ذهنم مي رسه احساس ميكنم مكان هاي اداري توي سرعت تاثير دارند جمعه ها دانلودم بيشتره و صبح ساعت 8 سرعت مياد پايين بنابراين توصيه ميكنم تعطيلات رسمي رو از دست نديد.![]()
Last edited by mohammad.t; 18-03-2011 at 17:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)