بچه ها رو گوشی من اول رام 2.1 نصب بود فایلهای html رو نشون میداد بدون اینکه به اینترنت وصل باشه ولی الان که رام 2.3 نصب کردم دیگه نشون نمیده اون صفحه وب که میگه پیج رو پیدا نمیکنه میاد. حالا تکلیف چیه؟ بایستی نرم افزار خاصی رو نصب کرد؟
بچه ها رو گوشی من اول رام 2.1 نصب بود فایلهای html رو نشون میداد بدون اینکه به اینترنت وصل باشه ولی الان که رام 2.3 نصب کردم دیگه نشون نمیده اون صفحه وب که میگه پیج رو پیدا نمیکنه میاد. حالا تکلیف چیه؟ بایستی نرم افزار خاصی رو نصب کرد؟
داداش دمت گرم ولی این که قیمت سایتهاست که من قیمت بازار تهران رو خواستم!
سر میزنم..
کلا چند تا چیز داریم...لایو پیپر که عکس پشت زمینه حرکتی هست
لانچر که نوع منو های گوشی رو تغییر میده
تم که علاوه بر کارهای بالا افکت های جالبی به گوشی میده و تغییراتی میده که دو گزینه بالا نمیتونن ولی تم بیشتر واسه رام های اروپایی میاد...
من شنبه galaxy s i9000 خريدم
570 با گارانتي پارس مايكروتل (سفيد 8 گيگ )
تو جعبه يه كيف هم گذاشته بودن
دوستان ورزن 5.7 مپس با امکان دانلود نقشه:
اندرویدهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چرا اینطوری میکنه.اینجا هم سانسور
Last edited by astaragg; 09-07-2011 at 22:17.
به نظره من این برنامه با منطق جور در نمیاد : دی
ببین اون طوری که توی تاپیک نوشته :
اینجا :
و توی you tube ددیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه توی موبایل نصب میشه + یه برنامه توی کامپیوتر نصب میشه
بعد با برنامه ای که توی موبایل داریم مثل دوربین عکاسی از فایلی که میخوایم که روی صفحه ی دسکتاپ هست عکس میگیریم بعد اون فاثل با wire کپی میشه توی گوشی ! بدون اینکه ما اون فایلو توی پی سی انتخاب کنیم !!!!
توی فیلم و توضیحات اینو میگه !
مبارکتون باشه میشه بپرسم از کجا ؟ و اینکه آیا 16 مشکی هم داشت ؟
بچه ها همون طوری که گفتم من گالکسی خودم را با Sensation و Desire Hd مقایسه کردم .
چون در موبایلستان تاپیک باز کردم دیگه اینجا باز نمیکنم .
میتونید از اینجا ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
منم یه چیزایی دربارش شنیدم ... ولی تستش نکردم ... حالا چی شده ؟ مشکلی هست ؟ یعنی سئوالی براتون پیش اومده ؟
ممنون ... دیدم ...
ولــی کاش اینجــا مقایســه میــکردین و لیــنک اینجــا رو تویه موبایلســتان میذاشــتین !![]()
مبارک باشه داداش
بدون گارانتی چند میداد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)