همه رقم مدلی داره. برو تو سایتش همه مدلاشو ببین
همه رقم مدلی داره. برو تو سایتش همه مدلاشو ببین
1.اگه مثلا یه طرحی 20 اسفند فعال بشه.و قبض 30 ام اسفند بیاد .هزینه مصرف کی میاد؟30ام؟ به این دقت کردید؟
2. شبانه رایگان هم 1 به 8؟
همه مدلی داره اما اخرش حساب کنید مثل هم در میاد خرجش
با یه اشنا امروز صحبت میکردم میگفت من از اینترنت فقط هرچند روز یبار واسه چک کردن فیسبوکم استفاده میکردم اما حالا از هیچ روشی نمیتونم به فیسبوک وصل بشم، بیچاره خیلی اذیت شده بود اخه خیلی هم سرش نمیشد من دلم مخصوصا واسه کسایی که زیاد از کامپوتر سردرنمیارن میسوزه، بعد گفتش من ماه دیگه تمدید نمیکنم اینترنتم رو تا موقعی که اگه درست بشه
Last edited by The Jok3r; 17-03-2013 at 22:07.
ببخشید دوستان ما اگه بخوایم سرویس قبلی مخابرات رو غیر فعال کنیم و یکی از این طرح های نوروزی رو روی همین خط ثبت نام کنیم ، چکار باید بکنیم ؟
حواسم نبود تویه 2 تا طرح ثبت نام کردم اما هنوز فعال نشده حالا باید هزینه هر دو را بدم؟
دوستان این شرکت باما نت رو میشناسید کسی ازش سروبس گرفته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
کسی طعرفه جدید مخابرات برای نوروز رو گرفته؟
میخوام نا محدودش رو بگیرم. به نظرتون چطوره؟
![]()
نامحدود مخابرات سرعت دانلودش تقسیم بر 8 میشه و بهت تحویل داده میشه. یعنی حتی اگه تو 2 مگ هم بگیری سرعت دانلودت از 32 تا تجاوز نمیکنه![]()
یه چیز جدید بگم حال کنید
دیدید حجم اضافی رو چطوری براش قیمت نوشته شما برداشتتون چی هست؟
من مثلا فکر میکردم اگه 11 گیگ بخری 22 تومن میشه ولی اینجوری نیست شما 11 گیگ بخری 5 گیگش 4 تومنی حساب میشه و بعد 5 گیگش 3 تومنی و در اخر 1 گیگش 2 تومنی
عجب کلاه براداری هستن اینا
یکی از دوستان میگفت اولش که طرح رو گرفته بودم اینجوری نبود و مثلا اگه 11 گیگ میخریدی 22 تومن بود (البته تست نکرده بود ولی منوهاش اینجوری بود ولی میگفت الان کلا منوش رو عوض کردن و اینجوری کردن
کلا هر جوری با اینا معامله کنی سرت کلاه میره
فقط میخوام بدونم شهرهای دیگه هم گیگ اضافی این طرح رو اینجوری حساب میکنن یا نه
یه مورد دیگه ای هم که وجود داره این هست که گیگ اضافی که خریداری میشه باید تا پایان ماه مصرف بشه یا نه تا پایان دوره (6 یا 12 ماهه) فرصت هست ؟کسی میدونه چطوری هست؟
کلا شرکت های خصوصی کلا گیگ رو تا پایان دوره حساب میکنن ضمن اینکه هیچ وقت گیگ اضافی خریداری شده رو نمیسوزونن حتی اگه دورت تموم شده باشه
کسی بامنت رو میدونه چطوری هست؟ تعرفه هاش بدک نبودن
این مخابراتم دیگه شورشو دراورده. از هر طریق ممکنی که شده در این طرح جشنواره میخاد سر ملتو یه گلاه گشاد بکشه.
اقا یه کلام اگه اینترنت مخابراتو میخایید بهتره برید همون سه طرح زرین . برنا و مهارت رو بردارید. هدف مخابرات از ایجاد طرح جشنواره فقط یه دلیل داره. اونم کشیدن یه کلاه گشاد سرتونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)