برای من که کلاً سرعت اکثر پورت ها به غیر از بعضی پورت های معروف مثل 80 و 21 کم شده و تا 24 بیشتر نمیاد. چه تورنت و چه س اکس. البته اگر با چند کانکش دانلود کنم خوب میشه. شما با س اکس و با idm یک کانکشن سرعتت چقدره؟
برای من که کلاً سرعت اکثر پورت ها به غیر از بعضی پورت های معروف مثل 80 و 21 کم شده و تا 24 بیشتر نمیاد. چه تورنت و چه س اکس. البته اگر با چند کانکش دانلود کنم خوب میشه. شما با س اکس و با idm یک کانکشن سرعتت چقدره؟
سرعتم با کمترین نوسان ۱۳۵ هست
عالی شده
Youtube و facebook رو در جا باز میکنه
من یک مشکل دارم که بعد از یک ماه نتونستم درستش کنم هیچ ای پی به من پینگ نمیده وهچی وی -چی ن هم کانکن نمیشه حتی so--k سرعت خوبه همیشه 130 135 دوستان روشی دارید یا تنظیمی تو مودم به هم خورده باشه
جالبه این مودم تنظیمات دست رسی برای کاربران هم داره و تنظیم کردن وی - چی ن روی خود مودم !!!
Last edited by metal0003; 07-11-2011 at 10:16.
دیشب وضعیتم افتضاح بود فکر کنم عیدیشون بود ... 600 مگ به زور دانلود کردم ...
سلام دوستان کسی از این
اینترنت شخصی با مودم جیبی اطلاعاتی داره میشه تعویض کرد با مودم فعلی یا اصلا جداگانه بفروش میرسه قیمتش چند است
indoor هست یا outdoor
![]()
فکر کنم به خود شرکت زنگ بزنی بهترمیدونن: 09679
خودت داری میگی جیبی
خوب ایندور هست دیگه
ممنون. اگه همه دوستانی که اشتراک مبین نت دارن نتیجه تستشون رو اینجا بزارن بقیه هم بهتر میتونن به نتیجه گیری برسن. از قرار معلوم شما رو از دستشون در رفته یا جائی قرار دارید که هنوز مشترک جذب نکردن و یه پهنای باند محدود رو تا گلو به اشتراک نذاشتن. در ضمن حتماً دقت کنید که سرور رو که بر اساس پیش فرض تهران انتخاب میشه به یه سرور دیگه خارج از ایران مثلا اروپا یا آمریکا تغییر بدین. کافیه مربع سبز رنگ رو قبل از شروع تست روی اون مناطق قرار بدین و یکی از نقاط رو انتخاب کنید.
این هم نتیجه تست سرعت من. به پینگ افتضاح و سرعت دانلود از اون افتضاح تر توجه کنید
نتبجه افتضاح تست سرعت وایمکس مبین نت روز شنبه ساعت 12 که کمترین ترافیک رو در هفته داره. اشتراک 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dashakol_basafa; 07-11-2011 at 19:50.
لطفاً اگه غیر از ایشون کسی از این سرویس استفاده کرده و سرعتش بهتر شده اینجا نتیجه تست سرعتش رو بزاره. من یه درخواست اکانت تست به ایشون دادم به محض اینکه دریافت کنم و تست کنم نتیجه تست سرعتم رو میزارم. نتیجه تست افتضاح فعلی هم که در پست قبل هستش
اون نمایندگی که من ازش گرفتم اصلاً صحبتی از تست خود اینترنت نکرد فقط گفت آنتن دهی رو تست میکنیم. دقیقاً یادمه ازش پرسیدم شما غیر از تست آنتن دهی امکان تست خود اینترنت رو هم دارید گفت نه فقط بخاطر آشنائی کاری که باهام داشت گفت یه شب آخر وقت بیا مودم خودم رو بگیر باهاش کار کن فردا صبحش بیار که عملاً چون تا دیر وقت کار میکنم اصلاً فرصت نکردم. پس صحبتی از تست سرویس اصلاً نبود. روی خود وب سایت هم چنین چیزی رو ندیدم. اگه شما جائی سراغ دارید که شرکت همچین چیزی گفته آدرس بدید لطفاً
حالا که این همه زحمت تایپ پست رو کشیدید نتیجه تست سرعت speedtest.net رو هم بزارید لطفاً. باز هم از همه دوستانی که از مبین نت استفاده میکنن حالا چه راضی چه ناراضی خواهش میکنم به همراه هر پست نتیجه تست سرعتشون رو بزارن. بزارید این تبدیل به یه رسم بشه اینجا. اینجوری همه چیز واضح میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)