تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 2199 اولاول ... 3944444844904914924934944954964974985045445949941494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    شما اگر v*p*n s*ocks p*ro*xy داشته باشید سرعتتون نرمال میشه..
    منم ۱مگ دارم ولی سرعتم ۳۰ ۴۰ بیشتر نبود(از قص این کارو میکنن) اما وقتی به س اکس کانکت شدم سرعتم ۱۳۰ شد
    برای من که کلاً سرعت اکثر پورت ها به غیر از بعضی پورت های معروف مثل 80 و 21 کم شده و تا 24 بیشتر نمیاد. چه تورنت و چه س اکس. البته اگر با چند کانکش دانلود کنم خوب میشه. شما با س اکس و با idm یک کانکشن سرعتت چقدره؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای من که کلاً سرعت اکثر پورت ها به غیر از بعضی پورت های معروف مثل 80 و 21 کم شده و تا 24 بیشتر نمیاد. چه تورنت و چه س اکس. البته اگر با چند کانکش دانلود کنم خوب میشه. شما با س اکس و با idm یک کانکشن سرعتت چقدره؟
    سرعتم با کمترین نوسان ۱۳۵ هست
    عالی شده
    Youtube و facebook رو در جا باز میکنه

داره خودمونی میشه metal0003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من یک مشکل دارم که بعد از یک ماه نتونستم درستش کنم هیچ ای پی به من پینگ نمیده وهچی وی -چی ن هم کانکن نمیشه حتی so--k سرعت خوبه همیشه 130 135 دوستان روشی دارید یا تنظیمی تو مودم به هم خورده باشه

جالبه این مودم تنظیمات دست رسی برای کاربران هم داره و تنظیم کردن وی - چی ن روی خود مودم !!!
    Last edited by metal0003; 07-11-2011 at 10:16.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیشب وضعیتم افتضاح بود فکر کنم عیدیشون بود ... 600 مگ به زور دانلود کردم ...

5. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanerica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام دوستان کسی از این
    اینترنت شخصی با مودم جیبی اطلاعاتی داره میشه تعویض کرد با مودم فعلی یا اصلا جداگانه بفروش میرسه قیمتش چند است
    indoor هست یا outdoor

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر کنم به خود شرکت زنگ بزنی بهترمیدونن: 09679

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان کسی از این
    اینترنت شخصی با مودم جیبی اطلاعاتی داره میشه تعویض کرد با مودم فعلی یا اصلا جداگانه بفروش میرسه قیمتش چند است
    indoor هست یا outdoor

خودت داری میگی جیبی
    خوب ایندور هست دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض تست سرعت افتضاح مبین نت

دوست عزیز اینم سندم... سرعت 128 :

ممنون. اگه همه دوستانی که اشتراک مبین نت دارن نتیجه تستشون رو اینجا بزارن بقیه هم بهتر میتونن به نتیجه گیری برسن. از قرار معلوم شما رو از دستشون در رفته یا جائی قرار دارید که هنوز مشترک جذب نکردن و یه پهنای باند محدود رو تا گلو به اشتراک نذاشتن. در ضمن حتماً دقت کنید که سرور رو که بر اساس پیش فرض تهران انتخاب میشه به یه سرور دیگه خارج از ایران مثلا اروپا یا آمریکا تغییر بدین. کافیه مربع سبز رنگ رو قبل از شروع تست روی اون مناطق قرار بدین و یکی از نقاط رو انتخاب کنید.
    این هم نتیجه تست سرعت من. به پینگ افتضاح و سرعت دانلود از اون افتضاح تر توجه کنید

نتبجه افتضاح تست سرعت وایمکس مبین نت روز شنبه ساعت 12 که کمترین ترافیک رو در هفته داره. اشتراک 512
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by dashakol_basafa; 07-11-2011 at 19:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]سلام خدمت تمامی دوستان
    از دوسنان مبین نتی هرکس سرویسش نوسان داره میتونه با اتصال به س*ا*ک*س پ*روک*سی که ارایه میدیم نوسان سرعتشو تا حد قبولی بیاره پایین و سرعت باز کردن صفحات وب رو بالا ببره...
    من اینو تضمین میکنم
    حتی جمعه این هفته که مم تست زدم سرعتم از 30 به 130 رسید(1مگم)
    هرکس خواست اکانت تست بهش میدم ببینه چطوره
    لطفاً اگه غیر از ایشون کسی از این سرویس استفاده کرده و سرعتش بهتر شده اینجا نتیجه تست سرعتش رو بزاره. من یه درخواست اکانت تست به ایشون دادم به محض اینکه دریافت کنم و تست کنم نتیجه تست سرعتم رو میزارم. نتیجه تست افتضاح فعلی هم که در پست قبل هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی مجبور نشده حتما از این سیستم استفاده کنه.چه ایرانسل و چه مبین نت اکانت تست دارند و شما قبل از پرداخت هرگونه مبلغی می تونید از امکان دریافت سرویس مطلع بشید.
    نمایندگی میاد براتون ابتدا تست مودم رو انجام میده و بعد براتون اینترنت رو تست میکنه.اگه جواب داد که می تونید سرویس مورد نظرتون رو بگیرید اگه جواب نداد مجبور نیستید حتما سرویس رو بگیرید تا بعد بیاید اینجا بگید من از 30 روز 3 روز سرویس داشتم.
    .....حالا مبین نت دارم و خیلی خیلی بیشتر از gprs راضی ام.سرویس 512 دارم،دانلودم همیشه 65-70 بوده.فقط دوشب قطعی یکساعته قبل از ساعات رایگان داشتم.
    در مورد وی پی ان هم بگم که این محدودیتها از طرف شرکت زیر ساخت به کلیه ارائه دهندگان سرویس اینترنت دستور داده میشه و مختص یک شرکت خاص نیست.
    اون نمایندگی که من ازش گرفتم اصلاً صحبتی از تست خود اینترنت نکرد فقط گفت آنتن دهی رو تست میکنیم. دقیقاً یادمه ازش پرسیدم شما غیر از تست آنتن دهی امکان تست خود اینترنت رو هم دارید گفت نه فقط بخاطر آشنائی کاری که باهام داشت گفت یه شب آخر وقت بیا مودم خودم رو بگیر باهاش کار کن فردا صبحش بیار که عملاً چون تا دیر وقت کار میکنم اصلاً فرصت نکردم. پس صحبتی از تست سرویس اصلاً نبود. روی خود وب سایت هم چنین چیزی رو ندیدم. اگه شما جائی سراغ دارید که شرکت همچین چیزی گفته آدرس بدید لطفاً

حالا که این همه زحمت تایپ پست رو کشیدید نتیجه تست سرعت speedtest.net رو هم بزارید لطفاً. باز هم از همه دوستانی که از مبین نت استفاده میکنن حالا چه راضی چه ناراضی خواهش میکنم به همراه هر پست نتیجه تست سرعتشون رو بزارن. بزارید این تبدیل به یه رسم بشه اینجا. اینجوری همه چیز واضح میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •