تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 1049 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با درود
    من يه بلوري پلير سوني دارم s370
    خروجي اپتيكال هم داره
    مي خواستم يه سينما خانواده بگيرم بدون پلير ، در واقع بجاي پليرش از دستگاه خودم استفاده كنم
    دوستان ميتونن يه سينماي خوب و يا اسپيكر خوب معرفي نمايند كه با دستگاه خودمم هم مچ بشه و كارايي يه سينماي فوق العاده رو داشته باشه
    قيمت هم از 400 فراتر نره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    اره بن شدم پس فردا میام دوباره...
    به نظر من اگه دنبال کیفیت صدا هستی و میخوای از صدای شفاف و شیرین و گرم لذت ببری اصلا دیگه دنبال سیستم های قدیمی نرو... دیدی چقدر سخت فروختیش... بیخیالش شو... دنبال بن، ریشه و اصلیت صدا باش نه دنبال بوم بوم... یه سیستم های-فای جمع کن لذت ببر و بزار روحت با صدای واقعی تغذیه بشه... او Fostex FE206EN که بهت گفتم یه بلندگوی خالیه که فول رنجه... یعنی لوفرکانس، میدرنج و فرکانس بالا رو یک بلندگو ایجاد میکنه... تفکیک 96 دسی بل بسیار عالیه و صدای شفاف و خیلی خطی و زیبارو تولید میکنه... فول رنج ها به دلیل نداشتن کراس اور (فیلتر صدا) خوش صداتر هستند... شما فاستکس رو که بخری داخل جعبه نقشه ی کابینت مخصوص همون بلندگو هست که باید درست کنید و اگه دقیقا مثل نقشه بسازی ازنتیجه ی کار شگفت زده میشی... قیمت بلندگوها جفتی حدود 200 (نهایتا 300) هزار تومنه... هزینه جعبه هم میشه نهایتا 100 تومن اگه بهترین جنس رو استفاده کنی... یه آمپلی فایر 200-300 تومنی و سی دی پلیر 100 تومنی... و دیگه بسه... همین سیستم میتونه صدای یک جفت بلندگوی حداقل 10،000 دلاری رو بهت بده
    دنبال بوم بوم نیستم...اوناروهم به این خاطر میخوام که صدا و رخ خوبی دارن!
    فول رنج ها که نمی تونن بیس خوبی داشته باشن نه؟!بعد الان آپلی فایر های پایونیر با تفکیک 103db هستند یعنی میشه به این وصلشون کرد؟!
    ایران پیدا میشه یا از خارج از کشور باید بگیرم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من سینمای الجی خریدم همرو وصل کردم عالی و مشکلی نیست مدل 870
    حالا سوالم اینه میخام صدا تلویزن هم از سینما بیاد چکار بیاد کرد ؟
    تنها راهش aux هستش؟
    چون با aux زدم 2تا باند عقب صدا نداره ؟
    راهی هست صدا کامل دشته باشم؟
    مرسی
    کسی این موضوع نمیدونه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کسی این موضوع نمیدونه؟
    دوست عزیز صدای کانال های تلویزیون استیرو هستند و طبیعیه که فقط بلندگوهای Front صدا داشته باشن!وقتی REAR ها هم صدا دارن که صدا یکی از فرمت های دالبی سورند رو داشته باشه!

5. این کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی این موضوع نمیدونه؟
    صدای تلویزیون استریو هست پس فقط کانالهای جلو پخش میکنه، نمیدونم از چه آمپلی فایری استفاده میکنی ولی باید تو منو یا تنظیمات دنبال گزینه هایی مثل Dolby, Surround بگردی... حتما یه گزینه هست که تمام کانالهارو از استریو تغذیه میکنه... شایدم یه گزینه با عنوان Prologic باشه

7. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

مدل sony e880 یو اس بی 3 ساپورت میکنه ؟
    ...........

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان عزیز پشت ر س ی و ر نگاه کردم optical هم داره پشت امپ هم داره اما تو دفترچه نوشته فقط tv به اپتیکال وصل کنید و برای sat/cable از کواکسیال یا کامپوننت استفاده کنم و باتوجه به اینکه رسیورم کواکسیال نداره ایا فکر میکنید با اوپتیکال وصل کنم مشکلی پیش میاد؟ ایا اوپتیکال صدای 5.1 منتقل میکنه؟ کلا میشه بفرمایید چه کابلهایی صدای 5.1 منتقل میکنند؟
    مشکلی نداره اپتیکال وصل کنید.کابل های اپتیکال و کواکسیال و HDMI صدای 5.1 انتقال میدن.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با درود
    من يه بلوري پلير سوني دارم s370
    خروجي اپتيكال هم داره
    مي خواستم يه سينما خانواده بگيرم بدون پلير ، در واقع بجاي پليرش از دستگاه خودم استفاده كنم
    دوستان ميتونن يه سينماي خوب و يا اسپيكر خوب معرفي نمايند كه با دستگاه خودمم هم مچ بشه و كارايي يه سينماي فوق العاده رو داشته باشه
    قيمت هم از 400 فراتر نره .
    سینمای 400 تومنی که بدرد بلوری پلیر نمی خوره.ولی اگر بودجتون همینقدره تو این قیمت فکر کنم فقط pt-85 پاناسونیک هست که ورودی اپتیکال داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز یعنی شما میخوای بگی با تغییر setting مربوط به ساب در یه سیستم سینمایی تونستی صدارو به گفته ی خودتون "موزیکال تر" کنید؟ اصلا صفت موزیکالیتی در یه سیستم سینمایی معنی نمیده که! تعریف اودیوفایل از موزیکالیتی صدای خطی و فلت (غیر سویت) غالبا در میدرنج، ووکال و فرکانس بالاست... یعنی اصلا ارتباطی به فرکانس پایین نداره که یه ساب بخواد توش تاثیر بزاره
    بازم اگه من اشتباه میکنم توضیح بیشتر بدین روشن بشم
    توی پی تی هم تاپیک فروش اون عتیقه هات رو میخوندم. خوبه که اینجایی. ولی فکر کنم از بن در بیای دیگه اینجا پست ندی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رو سینما خانگی سامسونگ d455 جواب میده فقط باید به در گاه hdmi رویlcd که مشخص شده arc وصال کنیم رو سونی یعنی جواب نمیده
    شما منظورت اینه که می شه به تی وی همه کابل ها رو زد و از تی وی به سینما و صدای 5.1 داشت؟ با این arc که می گی شدنیه؟ یه توضیحی در این مورد می دی

سلام دوستان
    من سینمای الجی خریدم همرو وصل کردم عالی و مشکلی نیست مدل 870
    حالا سوالم اینه میخام صدا تلویزن هم از سینما بیاد چکار بیاد کرد ؟
    تنها راهش aux هستش؟
    چون با aux زدم 2تا باند عقب صدا نداره ؟
    راهی هست صدا کامل دشته باشم؟
    مرسی
    شما روی پرولاجیک یا dts neo بزاری صدا از 5 کانال میاد
    اگرم اینا نبود آخرش بزار روی مولتی چنل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •