سلام به دوستان گل خودم... همه دوستانی که به عشق بازی از خیلی کاهاشون می زنن و میان تاپیک که بحث داغ رو دنبال کنن...
خوب من دیروز نبودم الته دیشب قبل خواب کل صفحاتی که در حدود 30 ساعت گذشته پیشرفت کرده نشستم خوندم. نگه داشتم تا امروز پست بدم... می دونید که من از دادن پست های سر سری و بی ارزش گریزون هستم واسه همین خواستم یه مطلبی بگم که امیدوارم همگی دقت کنید به حرف این حقیر
خوب دیروز از اطلاعات بازی پرده برداری شد و این همزمان بود با نمرات و نقد های سایت های مختلف
یک مسئله قابل بحث بحث پایین بودن نمره گرافیک هست. که باید بحث تخصصی بشه روی این مسذله قضاوت روی این مسئله که گرافیک در حد بالایی هست یا پایین کار ما نیست انصافا. البته میشه یه نظر هایی داد مثلا اینکه بشینیم قضاوت کنیم که آیا گرافیک بازی با گرافیک بازی های سایر ژانر ها مطابقت داره و ایا این گرافیک و این پیشرفت آیا پر شتاب تر از رشد گرافیکی بازی های دیگر ژانر ها هست یا خیر... در واقع از نظر منتقدین رشد گرافیکی فیفا 10 از 3 سال پیش خیلی بیشتر بوده البته میشه با انجام بازی فیفا 2006 یا 2007 این مسئله رو دید. منظور از گرافیک همون استایل های دویدن راه رفتن حمل توپ و دریبلینگ هست که توی فیفا این مسئله پیشرفت های زیادی رو داشته هنوز هم این مسائل توی PES یکنواخت هست و استایل های دویدن و دریبلینگ حالت یکنواخت و معمولی رو داره. پیشرفت در نور پردازی چهره ها و جلوه کلی نمای شفاف تصویر پیشرفت هایی بود که با بی انصافی نادیده گرفته شده البته شاید از نظر منتقدین این پیشرفت ها حداقل کاری بود که می بایستی بوجود می آمد. البته عقل سلیم این رو به ما ثابت می کنه پیشرفت اگه وجود نداشت نمره ثابت می ماند وقتی در سال 2007 بازی PES 2008 نمره 8 میگیره شما فکر نکنید که اگه کونامی دوباره بسازه اون رو بازیم 8 میگیره خیر نمره 1 از 10 می گیره صرفا به خاطر فقدان پیشرفت. پس به همین راحتی نمیشه شک کرد به عدالت این سایت ها و گفت EA با اینها دست به یکی کرده چون مثال های نقضی هست که به کل این تردید رو از اذهان پاک می کنه محصولات پر سر و صدایی مثل : NFS و Harry Potter نمره های به این وحشتناکی می گیرن مگه مال EA نیستند؟ و محصولی همچون متال گیر سالید نمره 10 از 10 میگیره مگه کونامی پول داده به سایت ها که این نمره رو به بازیش بدن؟ مسلما جواب نه هست. پس اینقدر بد بین نباشید. البته شاید غرض ورزی هایی بوده ولی نه دیگه تا حدی که سایت های بزرگ که برای خودشون اسم و رسم دارن به خاطر یه ژانر ورزشی خودشون رو زیر سوال ببرن. گرافیک بازی PES 2010 اونی نبود که وعده داده شد. خیلی عالی هست ولی کمتر از حد یک بازی نکست هست حتی اگه دقت منید نمره بازی روی XBOX360 پایین هست چون توی زمینه گرافیک از رقیبش عقب موند. من کاری به نظرات عاشقان PES ندارم که بارها این جمله رو گفتن : (( PES 2010 در زمینه گرافیک از فیفا نکست هم پیش افتاده )) من این جمله رو قبول ندارم درست مثل کارشناسان خبره که این حرف براشون مثل یک جوک بی مزه می مونه. البته این جمله یک نظر شخصی هست و من فقط قبول ندارم ولی با تمام وجود احترام می ذارم چون این جمله رو دوستان عزیز خودم بارها گفتن پس برای من واجب هست که احترام بذارم به عنوان یک نظر شخصی. ولی نظرات شخصی ما در حیطه خودش هست نظرات شخصی که ما داریم خیلی وقتها مطابق با حقیقت و اصل مطلب نیستند. در کل بنده با نمره کمی که برای گرافیک بازی داده نشده موافق نیستم. و دیگه کاملا مطمئن شدم که سایتهای بازی واقعا طرفدار کونامی هستند. این انتقادهای پی در پی در مورد بازی ساکر فقط یک هدف رو پیگیری می کنه. اون هم تلاش برای پیشرفت بازی. این انتقاد ها باعث میشه که کونامی پیشرفت کنه ولی این تعریف و تمجید ها (گرچه به جا) از فیفا باعث خام رفتن و رکود میشه (یه جورایی هم شد به نظر من فیفا 10 خوب هست ولی به خوبیه فیفا 09 و کمی بهتر نه بیشتر) پس با گذشت زمان خواهیم دید که کونامی بالقوه هست که پیشرفت کنه در زمینه گرافیک. اتفاقا عاشقان بازی باید از این مسئله خوشحال باشن چون عملا ثابت شد که حداقل نمره بازی تاثیری روی دیدگاه Fan ها نداره و با تمام وجود و علاقه این گیم رو بازی می کنن و هر ساله با گرافیک بهتر. به هر حال فکر ژاپنی ها به عقیده من پویاترین ذهن بشر هست و در ادامه خواهیم دید که عملکرد مثبتی از خودش به جای می ذاره.
خوب بحث در مورد گرافیک بسیار ساده تر از بحث در مورد حواشی بازی و مقوله گیم پلی بود واسه همین من دو بحث باقی مونده رو به پست بعدی موکول می کنم(به دلیل ذیق وقت) اما نظر به درخواست دوستانی که درخواست دادن تا بحث پیرامون نمره بازی بیشتر ادامه پیدا نکنه یک خواهش از دوستان دارم که حتی الامکان باز خوردی به این پست ندن. چون کمابیش می دونم هر کس چه نظری داره و هر کسی نظرهای خودش رو باز گو خواهد کرد نظراتی که بارها بیان کرده. من هم هدفم از این بحث بلند بالا شروع بحث دوباره نیست. حداقل از دید بدبین ترین کاربران این تاپیک یه خوبی داره اونم این که مهر تائید بر این مسئله می زنه که خیلی توفیری به حالشون نمی کنه نمره پایین بازی.
به زودی یک مطلب هم در مورد نمره گیم پلی می ذارم تا کمی با دید باز این مسئله رو درک کنیم.
قربون همه تونمخلص همگی
![]()