تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 1211 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 نمره گرافیک

سلام به دوستان گل خودم... همه دوستانی که به عشق بازی از خیلی کاهاشون می زنن و میان تاپیک که بحث داغ رو دنبال کنن...

خوب من دیروز نبودم الته دیشب قبل خواب کل صفحاتی که در حدود 30 ساعت گذشته پیشرفت کرده نشستم خوندم. نگه داشتم تا امروز پست بدم... می دونید که من از دادن پست های سر سری و بی ارزش گریزون هستم واسه همین خواستم یه مطلبی بگم که امیدوارم همگی دقت کنید به حرف این حقیر

خوب دیروز از اطلاعات بازی پرده برداری شد و این همزمان بود با نمرات و نقد های سایت های مختلف

یک مسئله قابل بحث بحث پایین بودن نمره گرافیک هست. که باید بحث تخصصی بشه روی این مسذله قضاوت روی این مسئله که گرافیک در حد بالایی هست یا پایین کار ما نیست انصافا. البته میشه یه نظر هایی داد مثلا اینکه بشینیم قضاوت کنیم که آیا گرافیک بازی با گرافیک بازی های سایر ژانر ها مطابقت داره و ایا این گرافیک و این پیشرفت آیا پر شتاب تر از رشد گرافیکی بازی های دیگر ژانر ها هست یا خیر... در واقع از نظر منتقدین رشد گرافیکی فیفا 10 از 3 سال پیش خیلی بیشتر بوده البته میشه با انجام بازی فیفا 2006 یا 2007 این مسئله رو دید. منظور از گرافیک همون استایل های دویدن راه رفتن حمل توپ و دریبلینگ هست که توی فیفا این مسئله پیشرفت های زیادی رو داشته هنوز هم این مسائل توی PES یکنواخت هست و استایل های دویدن و دریبلینگ حالت یکنواخت و معمولی رو داره. پیشرفت در نور پردازی چهره ها و جلوه کلی نمای شفاف تصویر پیشرفت هایی بود که با بی انصافی نادیده گرفته شده البته شاید از نظر منتقدین این پیشرفت ها حداقل کاری بود که می بایستی بوجود می آمد. البته عقل سلیم این رو به ما ثابت می کنه پیشرفت اگه وجود نداشت نمره ثابت می ماند وقتی در سال 2007 بازی PES 2008 نمره 8 میگیره شما فکر نکنید که اگه کونامی دوباره بسازه اون رو بازیم 8 میگیره خیر نمره 1 از 10 می گیره صرفا به خاطر فقدان پیشرفت. پس به همین راحتی نمیشه شک کرد به عدالت این سایت ها و گفت EA با اینها دست به یکی کرده چون مثال های نقضی هست که به کل این تردید رو از اذهان پاک می کنه محصولات پر سر و صدایی مثل : NFS و Harry Potter نمره های به این وحشتناکی می گیرن مگه مال EA نیستند؟ و محصولی همچون متال گیر سالید نمره 10 از 10 میگیره مگه کونامی پول داده به سایت ها که این نمره رو به بازیش بدن؟ مسلما جواب نه هست. پس اینقدر بد بین نباشید. البته شاید غرض ورزی هایی بوده ولی نه دیگه تا حدی که سایت های بزرگ که برای خودشون اسم و رسم دارن به خاطر یه ژانر ورزشی خودشون رو زیر سوال ببرن. گرافیک بازی PES 2010 اونی نبود که وعده داده شد. خیلی عالی هست ولی کمتر از حد یک بازی نکست هست حتی اگه دقت منید نمره بازی روی XBOX360 پایین هست چون توی زمینه گرافیک از رقیبش عقب موند. من کاری به نظرات عاشقان PES ندارم که بارها این جمله رو گفتن : (( PES 2010 در زمینه گرافیک از فیفا نکست هم پیش افتاده )) من این جمله رو قبول ندارم درست مثل کارشناسان خبره که این حرف براشون مثل یک جوک بی مزه می مونه. البته این جمله یک نظر شخصی هست و من فقط قبول ندارم ولی با تمام وجود احترام می ذارم چون این جمله رو دوستان عزیز خودم بارها گفتن پس برای من واجب هست که احترام بذارم به عنوان یک نظر شخصی. ولی نظرات شخصی ما در حیطه خودش هست نظرات شخصی که ما داریم خیلی وقتها مطابق با حقیقت و اصل مطلب نیستند. در کل بنده با نمره کمی که برای گرافیک بازی داده نشده موافق نیستم. و دیگه کاملا مطمئن شدم که سایتهای بازی واقعا طرفدار کونامی هستند. این انتقادهای پی در پی در مورد بازی ساکر فقط یک هدف رو پیگیری می کنه. اون هم تلاش برای پیشرفت بازی. این انتقاد ها باعث میشه که کونامی پیشرفت کنه ولی این تعریف و تمجید ها (گرچه به جا) از فیفا باعث خام رفتن و رکود میشه (یه جورایی هم شد به نظر من فیفا 10 خوب هست ولی به خوبیه فیفا 09 و کمی بهتر نه بیشتر) پس با گذشت زمان خواهیم دید که کونامی بالقوه هست که پیشرفت کنه در زمینه گرافیک. اتفاقا عاشقان بازی باید از این مسئله خوشحال باشن چون عملا ثابت شد که حداقل نمره بازی تاثیری روی دیدگاه Fan ها نداره و با تمام وجود و علاقه این گیم رو بازی می کنن و هر ساله با گرافیک بهتر. به هر حال فکر ژاپنی ها به عقیده من پویاترین ذهن بشر هست و در ادامه خواهیم دید که عملکرد مثبتی از خودش به جای می ذاره.

خوب بحث در مورد گرافیک بسیار ساده تر از بحث در مورد حواشی بازی و مقوله گیم پلی بود واسه همین من دو بحث باقی مونده رو به پست بعدی موکول می کنم(به دلیل ذیق وقت) اما نظر به درخواست دوستانی که درخواست دادن تا بحث پیرامون نمره بازی بیشتر ادامه پیدا نکنه یک خواهش از دوستان دارم که حتی الامکان باز خوردی به این پست ندن. چون کمابیش می دونم هر کس چه نظری داره و هر کسی نظرهای خودش رو باز گو خواهد کرد نظراتی که بارها بیان کرده. من هم هدفم از این بحث بلند بالا شروع بحث دوباره نیست. حداقل از دید بدبین ترین کاربران این تاپیک یه خوبی داره اونم این که مهر تائید بر این مسئله می زنه که خیلی توفیری به حالشون نمی کنه نمره پایین بازی.
    به زودی یک مطلب هم در مورد نمره گیم پلی می ذارم تا کمی با دید باز این مسئله رو درک کنیم.

قربون همه تون مخلص همگی

2. 11 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین جان بجز یورو گیمر و ویدئو گیمر بقیه سایتها نمره 8 و یا بالاتر به این نسخه دادن من میانگین تمام سایتهایی که بازیو نقد کردن (که حدود 20 تا میشن ) رو حساب کردم میانگین میشه حدود 8.5 پس این نسخه نمره بدی نگرفته (که اگه لایسنس ها هم درست بود مطمئنا بیشتر هم میشد ).
    بحث ما سر اظهارات این دو تا سایته که نقدشون زیاد منطقی نیست وگرنه بقیه سایتها نمرات بسیار خوبی به این بازی دادن شما ریویوی همین یورو گیمرو بخون متوجه میشی من چی میگم .
    Last edited by 4039; 16-10-2009 at 10:48.

4. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض چند تا عکس دیگه از بخش ادیت (البته کیفیت عکس ها زیاد خوب نیست):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    منبع: Pesfan.com

6. این کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه محمد رضا حیدری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کنار XBOX 360

پيش فرض

کد:
    سلام.اینم یه تریلر از بازی PES 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

دوستان اگر کسی موفق به دیدن ویدئوها نشد، عکس هر بازیکنی از تیم های بالا را میخواد بگه تا بذارم.
    اگه نكونام و شجاعي بذاري رو ممنون ميشم

9. این کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

5+1

11. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من با کارت 4830 میتونم روی high بازی کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

به هر حال فکر ژاپنی ها به عقیده من پویاترین ذهن بشر هست
    کاملا مخالفم
    دوستان من با کارت 4830 میتونم روی high بازی کنم؟
    بتده به احتمال 90% میگم بله
    چون خودم 8500 جی تی دارم و روی های بازی میکنم
    البته فکر کنم به ویندوز هم ربط داشته باشه ، چون من توی ویستا لگ داشتم ولی توی 7 ندارم
    موفق باشید

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

ویرایش شد ... 
    حذف شود
    Last edited by CATALONIA; 16-10-2009 at 12:13.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اینم توضیحات کامل در موردTeam Play

چون اینو امسال به بازی جدید اضافه کردن شاید برای خیلی از ما نا آشنا باشه برای همین دارن یه جورایی آموزش کار باهاشو میگن ...

خیلی تو بازی تاثیر داره و با این میشه کلا روند بازی رو تغییر داد .....

سبک تیم- Team Style

سبک تیم یا همون تیم استایل درابطه با تنظیمات استراتژی های تیمیه .بهرحال تیم شما از طریق تنظیم اسلایدرهایی که بین صفر تا 100 درجه بندی شده میتونه یک نظم تیمی برای ایجاد یک دفاع سازمان یافته ایجاد کنه .طبیعتا دفاع محکم تر به حرکات سازمان یافته تر و استراتژیکی تری برای مقابل با حملات تیم حریف نیاز داره .

استراتژیهای حمله -Attack strategies

حمایت از بازیکن-Player Support

زمانیکه این گزینه بر روی 100 تنظیم میشه هم تیمی های شما که اطراف بازیکن صاحب توپ هستن برای دریافت پاس حرکت میکنن (غالبا رو به جلو حرکت میکنن ) .به بیان دیگه هم تیمی های شما خودشونو توی موقعیت حمله قرار میدن .برخلاف زمانیکه این گزینه روی صفر تنظیم میشه در این حالت هم تیمی های شما تمایل دارن که به عقب برگردن و خودشونو توی موقعیتهای دفاعی قرار میدن .

محدوده حمایتی -Support Range

این آپشن و گزینه زمانیکه روی صفر تنظیم شده باشه هم تیمی های شما توی کل زمین پخش میشن .طبیعتا این وضعیت برای ارسال پاسهای بلند برای هم تیمی ها مناسبه اما برای دادن پاسهای کوتاه نه . و زمانیکه این گزینه روی 100 تنظیم میشه به بازیکن صاحب توپ نزدیک تر میشن که این مساله سبب میشه دادن پاس کوتاه به اونا راحت تر بشه .

سوییچ موقعیت -Support Range

زمانیکه روی صفر تنظیم شده باشه بازیکنا سعی میکنن به موقعیتی که قبلا براشون تعریف شده برگردن اما اگر روی 100 تنظیم شده بود یکبار که بازیکن تغییر موقعیت داد تا زمانیکه توی بازیه توی موقعیت سوویچ شده حرکت میکنه .

سبک حمله -Attacking style

زمانیکه این گزینه روی صفر تنظیم بشه تیم بصورت گستره از جناحین حمله میکنه و وقتی روی 100 تنظیم بشه حمله تیمی از وسط صورت میگیره .

" این نکته رو هم من اضافه کنم : اینکه گفته میشه روی صفر تنظیم بشه یا 100 منظور اینیست که فقط میشه روی این دو حالت سوویچ کرد بلکه روی درجات دیگه مثلا 30 90 70 و .. هم میشه اونو تنظیم کرد در اینصورت وضعیتی ترکیبی از دو حالت بوجود میاد "

استراتژیهای دفاعی -Defence strategies

پرسینگ -Pressing

زمانیکه این آپشن روی 100 تنظیم شده باشه تیم درمجموع حالت پرسینگ به خودش میگیره و زمانیکه روی صفر تنظیم بشه بازیکنا به عقب برمیگردن و با این کارشون مانع حمله سریع تیم مقابل میشن .

خط دفاعی-Defensive Line

توی حالت 100 خط دفاع جلو میاد و توی حالت صفر خط دفاع به عقب بر میگرده .این یک پیشنهاده که اول اسلایدرهای دیگه ای که مربوط به دفاع میشه رو تنظیم کنید بعداینو مطابق با اونا تنظیم کنین .

تراکم-Compactness

توی حالت صفر هم تیمی های شما برای پوشش راههای نفوذ تیم از بازیکن صاحب توپ حریف فاصله میگیرن و در صورتیکه روی صفر تنظیم شده باشه به بازیکن صاحب توپ نزدیک میشن .

استراتژی دفاعی- Defensive Strategy

شما اینجا دو تا گزینه دارین .

یکی دفاع خطی و اون یکی دفاع پوششی که یک مدافع بقیه مدافعین رو پوشش میده .

همونطوریکه شما از توضیحات متوجه شدین شما میتونین تیمتونو بر اساس یکی از این گزینه ها آرایش بدین .میخاین شبیه بارسا بازی کنین ؟ مشکلی نیست محدوده حمایتیو (Support Range) تا 100 بالا بیارین بازیکنا خودشون ترجیح میدن از پاسهای سریع و کوتاه استفاده کنن . میخاین شبیه میلان بیشتر از مرکز زمین رو به جلو بازی کنین ؟ خوب راستش انتخاب خوبی کردین مساله ای نیست فقط کافیه استراتژی حمله رو برسونین به 100 حتی گزینه ای وجود داره که بازیکنای گوشتون رو در تعامل با مدافعین قرار میده یک مساله متعارف و عادی که درعالم واقع اتفاق میفته .

میخاین تیمتون کل زمینو پرس کنه ؟ امکان پذیره . یک تیم درجه دو در برابر یک تیم قوی و سریع باید چطوری بازی کنه ؟ (مثل آمریکا توی جام کنفدراسیونها). همون کاری که اونا اونجا انجام دادن رو بکار ببندین حد اسلایدر خط دفاعیو تا صفر کم کنید و دفاع عمقی رو برای کنترل حملاتشون بکار بگیرید .
    با تشکر از bia2offline
    Last edited by CATALONIA; 16-10-2009 at 12:11.

16. 15 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •