درود
Start > Control Panel > Programs
روی Make a file type always open in a specific program کلیک کنین.
extension مورد نظر رو انتخاب کنین و Change Program رو بزنین .
برنامه رو انتخاب کنین و OK .
درود
Start > Control Panel > Programs
روی Make a file type always open in a specific program کلیک کنین.
extension مورد نظر رو انتخاب کنین و Change Program رو بزنین .
برنامه رو انتخاب کنین و OK .
من دیروز یه فایل از اینترنت گرفتم که بعد از اجرا تمام فایلهای Exe رو بی دلیل با برنامه ی media player باز کرد. امروز ویندوزم رو عوض کردم.
به مشکلی بر خوردم که تا حالا بر نخورده بودم.
گرافیک من Gforce8600 512 هست و مونیتورم LCD Samsung20 و حذاکثر رزولوشینی که بهت میده 1600 در 900 هست ولی بعد از نصب درایور ها دیفالت و پیشورزش رزولوشن رو 1920 در 1080 میشناسه. و LCD هم هی پیغام میده که این روزولوشن مورد تایید نیست ولی وقتی به رزولوشن مورد نظر تنظیم میکنم desktop میشه یه ضفحه ی کوچولو!
فیت نیمشه با مونیتور! کسی این مشکل رو داشته!!!؟
ربطتش به ویندوز 7 اینه که خودش گرافیک و درایورها رو شناخت و Diffalt رو خیلی بالا نشون میده و میداد. بخاطر گرافیکی بودنش!
سلام
من در حال خرید لپ تاپ دل 1564 هستم نمایندگی زیگورات میگوید در پک جعبه یک ویندوز 7 نزدیک به اصل به همراه درایورهای آن را میگذارد ولی اگر بخواهد خودش نصب کند 7 یا 8 هزار تومان میگیرد حال من که خودم با نصب xp آشنا هستم و انجام داده ام خود می توانم نصب کنم؟
سلام
به راحتی می توانی نصب کنی چون خیلی راحتر از اکسپی نصب میشه شباهت زیادی به نصب ویستا داره.
اما نکته مهم اینه که درایوها رو آپدیت کنی تا ورژن مربوط به سون باشه تا بهترین کارکرد رو داشته باشی.
اگر از کسی که رو این مدل لبتاپ نصب کرده درمورد سرعت رندر واجرا برنامه ها حتما سوال کن؟
آره داش می تونی . همیشه همینه . می خوان پول مفت بگیرن . اگه گفتن پارتیشن بندیشم بکنیم و پول بگیریم بگو نمی خواد . همه کاراشو خودت انجام بده . اگه درایوراش هم همراش نبود از حلقشون بکش بیرون . در ضمن مواظب باش که 7 تقلبی بهت نندازن . این 7 که به صورت همراه روش هست اصله اصله نه نزدیک به اصل . اگه اصلی نبود بزن بیارشون پایین . ولی فکر نکنم نسخهultimate باشه.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
دوستان عزیز سلام
من بعد از اینکه 7 رو نصب کردم یه ویندوز XP هم همراهش نصبیدم ( تو یه درایو دیگه ) . ولی الان دیگه 7 رو تو صفحه بوت نمی بینم .فقط اکس پی بالا میاد . راهنمایی بفرمایید
سلام من یه مشکلی داشتم
فیلم دانلود کردم زیر نویسش رو هم دانلود کردم
با برنامه ی KMplayer که اجراش می کنم زیر نویسش رو هم که میارم بد به نمایش در میاد
یعنی اصلا شبیه فارسی نیست یه خرچنگ قورباغه ای هستش
ویندوزم هم 7 64 بیت هستش
می خواستم بدونم مشکل چیه ؟؟؟
ممنون می شم
مشکل من اینه که یه فیلم رو وقتی دانلود می کنم زیر نویسش رو هم وقتی دانلود می کنم
زیر نویسش بد به نمایش در میاد
ازش عکس گرفتم که می ذارم براتون
ویندوزم 7 64 بیت هستش
نیاز به کمک دارم
![]()
من قبلا که از ویندوز xp استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم و حتی با ویندوز 7rc1 هم مشکلی نداشتم ولی از وقتی که نسخه نهایی را نصب کردم مشکل گیر کردن ناگهانی موس شاید روزی یکبار دارم این گیر کردن بعضی مواقع بعد از چند ثانیه کند شدن به شرایط عادی بر می گردد ولی اکثر مواقع به این صورت نیست و جالب است که تاکنون در داخل بازی به هیچ وجه گیر نکرده مثل بازی modern warfare2 و موقعی که گیر می کند task manager هم نمی توان باز کرد . آیا مشکل نرم افزاری است یا سخت افزاری
با تشکر از اساتید این بخش لطفا راهنمایی دقیق کنید
مشخصات سیستم :
cpu:celeronD 351 3.2
ram:2G ddr533
vga:asus 4650 1G
main:asus p5vdc-x
hard:80 hitachi
drive:pioneer dvd rw
power:ersce 500w
شما با استفاده از اين نرم افزار ميتونيد اين مشكل رو حل كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
موفق باشيد.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
البته سيستمي كه بوت بشه و تا اون مرحله بره، فكر نميكنم مشكل از رم باشه
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)