سلام به تمام شاتل زادگان عزیز...
اولا: عیدتون مبارک
دوما: میگم این عیدیه شاتل تا کی ادامه داره ؟؟؟ ینی تا چندم رایگانه ؟؟؟؟!!!!! ماله من از 29 اسفند تا الان رایگان بوده ... جریان چیه ؟؟!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام به تمام شاتل زادگان عزیز...
اولا: عیدتون مبارک
دوما: میگم این عیدیه شاتل تا کی ادامه داره ؟؟؟ ینی تا چندم رایگانه ؟؟؟؟!!!!! ماله من از 29 اسفند تا الان رایگان بوده ... جریان چیه ؟؟!!!
بابا با چه زبونی بگم هدیه است ؟؟؟ اصلاً می دونید چیه ؟؟ رییس شاتل فامیل منه ... بهم گفت تا 7 ام هدیه است ... خوب شد حالا ؟؟ راحت شدی ؟؟؟![]()
آقایون سرویس آرت 1 با پهنای باند 128 باید چه سرعتی داشته باشه؟ من با idm که دانلود میکنم تقریبا روی 12 کیلوبایت ثابته. این سرعت کم نیست؟
چرا کمه ... زنگ بزن پشتیبانی ... مال من که 21 ... ببین یه چیزی هم دقت کن ... یه وقت ممکنه ویندوز یواشکی داره آپدیت می کنه ... یا آنتی ویروس ... یا مثلاً آپدیت آکروبات ... این برنامۀ Net limiter که سیامک میگه خیلی عالیه ... کل رفت و آمدهای ترافیکت رو می بینی باهاش ...
بچه ها عجب چیزیه این BBC Planet ... خیلی خیلی قشنگه ... حتماً دانلودش کنید ....
این برنامه ای که باهاش سرعت اینترنتتونو اندازه میگیرین اسمش چیه؟ همین هست که عکسشو میذارینا.
Last edited by mehrdad_zero; 23-03-2009 at 12:04.
من کلشو دارم ... با کیفیت hd .... دیوونه ایههههههبچه ها عجب چیزیه این BBC Planet ... خیلی خیلی قشنگه ... حتماً دانلودش کنید ......... 15 تراکه انگار .... فکر کنم قشنگ ترین راز بقاهارو bbc میزنه .... بعدش national gegraphy ...
من اپیزد 1 اش رو دانلود کردم !! الانم کامل دیدم !! خیلی خیلی قشنگه !!
آقا اینم عیدی من بشما :
زیرنویس همه ی اپیزدهای سیاره زمین !! (خدا وکیلی بهترین زیرنویسی هست که تو عمرم دیدم) :
حجم : 117 کیلوبایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان ، سال نو مبارک
امروز من مشکل عجیبی دارم ، دیسکانکت پی در پی ، گاها یک دقیقه به یک دقیقه و گاها حتی تا هر 15 دقیقه ، از طرفی لینک دائما برقراره و مشکلی در سرعت نیست ، یعنی با هر دیسکانکت براحتی کانکت میشه و سرعت هم عالیه! پشتیبانی نظرش اینه باید مودمت بیاد واسه تست ، ممنون میشم اگر دوستان نظرشون درباره این مشکل درمیان بگذارند. مرسی
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)