تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 494 از 1042 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شاتل پشتیبانی کاملی داره؛ اما بدبختیش اینه که خیلی باس منتظر بمونی تا یه پشتیبان یا یه مسئول گیر بیاری... مسئولان بخش فروشش هم زیاد برای آدم وقت و حوصله نمی گذارن...
    برای من که تو تبریز هستم این جوری نبوده هر وقت زنگ زدم جواب دادن فوقش 1 نفر پشت خطی میمونه.
    شماره تبریز 3383838 است پشتیبانی اصلی در تهران هم است که میشه با گزارش مشکلات در قسمت کنترل پنل کاربری باهاشون تماس گرفت . پشتیبانی آنلاین هم برخی مواقع آنلاین است.
    تازه صبانت مگه پشتیبانی هم داره که بخواد رسیدگی کنه من که تو این یکساله شماره تلفن اونا رو نفهمیدم چه برسه به پشتیبانی کردن!
    نمیدونم شما کنترل پنل کاربری صبانت و شاتل رو دیدید یا نه؟
    اصلا با هم قابل مقایسه نیستند! درست مثل مقایشه پیکان 57 و تویوتا کمری 2009 میمونه

کنترل پنل شاتل:

کنترل پنل صبانت:

همونطور که میبینید صبانت هیچی نداره و فقط میتونه ریز مصرف رو نشون بده اونم مال 36 ساعت پیش رو و بگه الان کاربر آنلاین است یا نه تازه هر احد و الناسی میتونه وارد اکانت شما بشه چون فقط username می خواد که او هم شماره تلفن خونه است تغییر پسوردی که حتی کاربران دایال آپ دارن این صبانت نداره پشتیبانی هم که تو صبانت معنی نداره صبانت فقط یه چیز داشت که من رو یکسال نگه داشت اون هم دادن 9 گیگ ترافیک برای 3 ماه به مبلغ 40 تومن بود.
    Last edited by Hossein Adeli; 13-08-2009 at 10:43.

2. 2 کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

برای من که تو تبریز هستم این جوری نبوده هر وقت زنگ زدم جواب دادن فوقش 1 نفر پشت خطی میمونه.
    شماره تبریز 3383838 است پشتیبانی اصلی در تهران هم است که میشه با گزارش مشکلات در قسمت کنترل پنل کاربری باهاشون تماس گرفت . پشتیبانی آنلاین هم برخی مواقع آنلاین است.
    تازه صبانت مگه پشتیبانی هم داره که بخواد رسیدگی کنه من که تو این یکساله شماره تلفن اونا رو نفهمیدم چه برسه به پشتیبانی کردن!
    اصلا با هم قابل مقایسه نیستند! درست مثل مقایشه پیکان 57 و تویوتا کمری 2009 میمونه
    صبانت حتی تو کنترل پنل کاربریش تعویض پسورد هم نداره در حالی که کاربران dialup این امکان رو دارن چه برسه به ADSL
    والا من صبانت ندارم. مال من شهرادنت هست که سرویس حجمیش تعریف چندانی نداره...!!! صبانت خیلی گداست و کمتر از سه ماه، فروش نداره شاتل هم که جو گیر شده به خاطر مقررات بالای 128 به خونه نمی ده... خلاصه این که فعلا گیر این شرکته هستیم، تا موقعی که دانشجو بشیم و یه درآمد خوب داشته باشیم که بتونیم بالای 512 بگیریم

در مورد مقایست هم خیلی حال کردم از این سبک مقایسه می شه فهمید که صبانت چیه و شاتل چیه؟!

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

والا من صبانت ندارم. مال من شهرادنت هست که سرویس حجمیش تعریف چندانی نداره...!!! صبانت خیلی گداست و کمتر از سه ماه، فروش نداره شاتل هم که جو گیر شده به خاطر مقررات بالای 128 به خونه نمی ده... خلاصه این که فعلا گیر این شرکته هستیم، تا موقعی که دانشجو بشیم و یه درآمد خوب داشته باشیم که بتونیم بالای 512 بگیریم

در مورد مقایست هم خیلی حال کردم از این سبک مقایسه می شه فهمید که صبانت چیه و شاتل چیه؟!
    اینا همش حرف است که میگن 128 به بالا به خونه نمیدیم!
    کافیه یک پروانه کسب پیدا کنی از درو همسایه یا فامیل. اگه مثل من بری از این کافی نت های سطح شهر که نمایندگی نصف و نیمه شاتل هستند بگیری دیگه این رو هم نمیخواد اگه اون کافی نتی دوست یا آشنات باشه یعنی دیگه تموم شد! 512 رو گرفتی تو 3 سوت!

5. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا يكي جواب منو بده
    توي مخابرات شهيد لطيفي(اين خراب شده) كسي جز پارس آنلاين و سپنتا سرويس نميده
    اگر لحنم بد بود ببخشيد اگر شما جاي من بوديد به كسي كه مسئول adslاين منطقه بود حرف هاي خيلي ركيك تر مي‌زديد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

خواهشنا اینقدر از صبانت کلاهبردار تعریف نکنید
    من یکسال مشترک صبانت بودم تو این یکسال همیشه سرعتش تغییر میکرد!
    2 ماه اول سرعت دانلود 55 بود بعد دوماه شد 20 بعد یکماه شد 115 بعد دوباره روزانه شد 20 ولی شبانه رو همون 115 باقی موند و بعد دوباره روزانه هم مثل شبانه 20 شد بعد دوباره شبانه شد 115 بعد هم کلا سرعت شد 20 ولی این بار وضع بدتر شد شبانه که کلا از بهمن 87 تا 4 ماه کلا یا رو 5 بود یا 0 روزانه هم 20 بود ولی پینگش به حدی بالا بود که چند ثانیه طول میکشید که صفحه شروع کنه به لود برخی مواقع هم اصلا باز نمیکرد.
    حداقل 3 روز یکبار هم به مدت چند ساعت روزانه هم قطع میشد جالبه بدونید وقتی برای من تبریزی سرعت 115 میشد برای مشهدی 20 میشد وقتی برای اون 115 میشد برای کرمانشاهی 20 و وقتی برای کرمانشاهی 115 میشد برای ما 20! یعنی همینطور میچرخید تو کل کشور! صبانت درست مثل لپ لپ یا تخم مرغ شانسی است اگه شانس بیاری سرعت زیاده اگه نیاری رو 20 است با قطعی فراوان.
    شاید بگین علت این کار چیه که صبانت این جوری داره سرعت رو زیاد میکنه؟!!
    علتش فقط تبلیغ و جمع کردن مشترک است یعنی درست مثل همین دوستان که الان سرعتشون بالا است میان اینجا تبلیغ میکنن بعد شما میری میگیری یک ماه میبینی سرعت دانلود 115 است بعد از یک ماه که صبانت تبلیغش تموم شد باز سرعت بر میگرده رو 20 اونم با اعمال شاقه!
    پارسال درست همین موقع بود یعنی قبل از ماه رمضان, سرعت رو بردن بالا و کردن 115 چون میدونن مردم ماه رمضون بیشتر اینترنت مصرف میکنن (چون بی حال و خسته میشن میان میشینن پشت کامپیوتر تا وقت بگذره و ... !!!)و تعداد مشترکین بالا میره اینا از این وقت برای تبلیغ استفاده میکنند بعد که مشترکها رو جمع کردن دوباره سرعت میاد پایین.
    بعد چون برای عوض کردن سرویس باید 10 تومن پول بدی و 1 ماه بدوی تا خطت رو از رانژه در بیاری و اینا کار هر کس نیست مجبوری بسوزی و بسازی اعتراض هم که به هیچ وجه نمیتونی بکونی چون اونا دارن سرویس 128K رو میدن و فقط هر وقت دلشون خواست سرعتش رو میبرن بالا و میکنن 1024K !
    بعد از یکسال هم من از دست اینا فرار کردم اومدم شاتل تا حالا هم همیشه سرعت رو 60 ثابت بوده شبانه هم از ساعت 1 الی 7 است اما صبانت از 3 الی 7 . روزی 1250 مگ هم دانلود میکنم با سرعت ثابت. پشتیبانی هم 24 ساعته است حتی نصف شب!
    من میدونم که شما چی میگی... من خودمم یه سال و خورده ایه توی این خراب شده ام... و اگه اسممو توی این تاپیک سرچ کنی میبینی چقدر به صبانت بد و بیراه گفتم...

اون قضییه کم و زیاد شدن سرعت تموم شده... یه زمانی صبانت همه سرویساش 512 بودن واسه تبلیغ... از بدو تأسیس همینجوری بود تا اواخر سال 87 که شروع کردن به دسته بندی سرویساشون... دو سه ماه هی سرعت کم و زیاد میشد و بالاخره همه سرویسا شدن عین اسمشون... شما الان سرویس 128 صبانت رو داشته باشی، سرعت روزانه ت 128 ه و شبانه 1024 که توی سرویس روزانه برای اینکه سایتا سریع باز بشن، پهنای باند تا 1024 بازه و 30 ثانیه اول دانلود سرعت 1024 ه که چون هیچ سایتی با چنین سرعتی بالا اومدنش بیش از 20 ثانیه طول نمیکشه پس چیز باحالیه... تازه 128 صبانت الان 150 هه... دیگه اون زمون که سرویساش اسمی بودن تموم شده الان سرویس همونیه که میخری به جز شبانه که برای همه 1024 ه...

من الان سرویس 1024 صبانت دارم سرعت روزانه م به هیچ وجه کمتر از 1024 نمیشه... ولی در ساعات شبانه با توجه به ترکیدن پهنای باند، سرعت کمی افت میکنه و پینگم که به صورت خفنی بالا میره و سایتا سخت باز میشن که امیدواریم این که میگن داره صبانت پهنای باند میخره واقعیت داشته باشه...

حالا یه چیز جالبتر اینکه یکی از دوستان توی تاپیک مشهد اومد گفت که مشکل شبانه صبانت DNS سرورشه که تا حالا به فکرم نرسیده بود (همه کار کرده بودم به جز این یکی)... منم دیشب نشستم DNS سرورای کانکشنام رو از سرورای OpenDNS زدم... تا صبح بیدار موندم (البته عادیه) و همه چیز رو تست کردم... کافیه به چند صفحه آخر تاپیک مشهد برید تا ببینید... اصلا معجزه شده بود... سرعت باز شدن سایتا و سرعت دانلود جون دوباره ای گرفت... البته بازم یکمی مشکلات بود ولی حداقل 60 درصد بهبود یاته بود و پینگ سایتا هم میچرخید... واقعا عجیب بود یه دفعه 4.2.2.4 و مثلا p30world پینگشون حول و حوش 200 بود (توی اکانت شبانه صبانت مدت هاس چنین چیزی رو نمیشه تفکرشم کرد) و همون زمان پینگ گوگل و یاهو 1500 بود (بازم نسبت به قبل که 2500 بود بهتره) بعد چند دقیقه بعدش پینگ گوگل و یاهو میشد 200 پینگ پی 30 و 4.2.2.4 میشد 1500 (البته دامینای زیادی رو تست کردم)... تا پریشب سایتا سخت باز میشدن و سرعت باز شدن سایتا کم بود ولی دیشب که این کار رو کردم سرعت واقعا عالی شده بود (البته به روزانه نمیرسید) ولی خوب باز میشد... سرعت دانلودم حدود 30 درصد بهبود داشت (مخصوصا تورنت)...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن پشتیبانی صبانتم خوبه... درسته دخترای مامانی اون پشت نیستن جوابتو بدن و چند تا مرد بیشتر نیستن ولی نصفه شبم زنگ بزنی یارو اونجاس (البته خابالو ) جوابتو به خوبی میده... شماره تلفن پشتیبانی رو نمیدونستی مشکل خودته... میتونستی به سایت یه ثانیه مراجعه کنی ببینی چیه...!

کنترل پنل شاتل:

کنترل پنل صبانت:

همونطور که میبینید صبانت هیچی نداره و فقط میتونه ریز مصرف رو نشون بده اونم مال 36 ساعت پیش رو و بگه الان کاربر آنلاین است یا نه تازه هر احد و الناسی میتونه وارد اکانت شما بشه چون فقط username می خواد که او هم شماره تلفن خونه است تغییر پسوردی که حتی کاربران دایال آپ دارن این صبانت نداره پشتیبانی هم که تو صبانت معنی نداره صبانت فقط یه چیز داشت که من رو یکسال نگه داشت اون هم دادن 9 گیگ ترافیک برای 3 ماه به مبلغ 40 تومن بود.
    درسته که شاتل کیفیت کارش از صبانت بهتره و خیلی رسم و رسومات رسمی رو رعایت میکنه و منشی های خوشگل داره و ساختمونشم خوشگل تره و سایتشم باحال تره... ولی به نظر من پیکان سال 57 خیلی بهتر از کمری 2009 ه... حالا من به پیکان زیاد علاقه ندارم ولی ماشینای آمریکایی 30 سال پیش سگشون می ارزه به هر چی ماشین که از ده سال پیش به بعد ساخته شدن...

هر چی که باحال تر و خوشگل تر باشه لزومی نداره من ازش خوشم بیاد...!

8. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم سپنتا چطوریه مرکز ما سپنتا و پارس انلاینه
    ممنون
    یا حق

10. این کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

5

سلام می خواستم بدونم سپنتا چطوریه مرکز ما سپنتا و پارس انلاینه
    ممنون
    یا حق

سلام
    هر چی می گیری پارس آنلاین نگیر!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان
    سرعت دانلود سرویس 128 Art شاتل چنده؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان
    سرعت دانلود سرویس 128 Art شاتل چنده؟
    19-22 البته نوسان خیلی کمی داره اگر می خوای بیشتر بدونی برو تو تاپیک خود شاتل اونجا بهتر راهنماییت میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

11

سلام.لطفا یک سرویس دهنده اینترنت معرفی کنید که 128Kb نامحدود و 256Kb با ترافیک 5 GB داشته باشه(شبانه رایگان) البته 256 رو به خونه هم بده و برای مخابرات توحید(6643) پورت خالی داشته باشه.
    البته با قیمت های معقول مثلا 128Kb نامحدود رو حدود 20000-25000 تومن و 256Kb با ترافیک 5GB رو با قیمت 15000-20000 تومان بده(با مالیات و آبونمان و عوارض)

هیاهو و رایان سما این سرویس ها رو دارن؟به نظرتون کدومشون بهتره؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •