خواهشنا اینقدر از صبانت کلاهبردار تعریف نکنید
.gif)
من یکسال مشترک صبانت بودم تو این یکسال همیشه سرعتش تغییر میکرد!
2 ماه اول سرعت دانلود 55 بود بعد دوماه شد 20 بعد یکماه شد 115 بعد دوباره روزانه شد 20 ولی شبانه رو همون 115 باقی موند و بعد دوباره روزانه هم مثل شبانه 20 شد بعد دوباره شبانه شد 115 بعد هم کلا سرعت شد 20 ولی این بار وضع بدتر شد شبانه که کلا از بهمن 87 تا 4 ماه کلا یا رو 5 بود یا 0
.gif)
روزانه هم 20 بود ولی پینگش به حدی بالا بود که چند ثانیه طول میکشید که صفحه شروع کنه به لود برخی مواقع هم اصلا باز نمیکرد.
حداقل 3 روز یکبار هم به مدت چند ساعت روزانه هم قطع میشد جالبه بدونید وقتی برای من تبریزی سرعت 115 میشد برای مشهدی 20 میشد وقتی برای اون 115 میشد برای کرمانشاهی 20 و وقتی برای کرمانشاهی 115 میشد برای ما 20! یعنی همینطور میچرخید تو کل کشور! صبانت درست مثل لپ لپ یا تخم مرغ شانسی است اگه شانس بیاری سرعت زیاده اگه نیاری رو 20 است با قطعی فراوان.
.gif)
شاید بگین علت این کار چیه که صبانت این جوری داره سرعت رو زیاد میکنه؟!!
علتش فقط تبلیغ و جمع کردن مشترک است یعنی درست مثل همین دوستان که الان سرعتشون بالا است میان اینجا تبلیغ میکنن بعد شما میری میگیری یک ماه میبینی سرعت دانلود 115 است بعد از یک ماه که صبانت تبلیغش تموم شد باز سرعت بر میگرده رو 20 اونم با اعمال شاقه!
پارسال درست همین موقع بود یعنی قبل از ماه رمضان, سرعت رو بردن بالا و کردن 115 چون میدونن مردم ماه رمضون بیشتر اینترنت مصرف میکنن (چون بی حال و خسته میشن میان میشینن پشت کامپیوتر تا وقت بگذره و ... !!!)و تعداد مشترکین بالا میره اینا از این وقت برای تبلیغ استفاده میکنند بعد که مشترکها رو جمع کردن دوباره سرعت میاد پایین.
بعد چون برای عوض کردن سرویس باید 10 تومن پول بدی و 1 ماه بدوی تا خطت رو از رانژه در بیاری و اینا کار هر کس نیست مجبوری بسوزی و بسازی اعتراض هم که به هیچ وجه نمیتونی بکونی چون اونا دارن سرویس 128K رو میدن و فقط هر وقت دلشون خواست سرعتش رو میبرن بالا و میکنن 1024K !
بعد از یکسال هم من از دست اینا فرار کردم اومدم شاتل تا حالا هم همیشه سرعت رو 60 ثابت بوده شبانه هم از ساعت 1 الی 7 است اما صبانت از 3 الی 7 . روزی 1250 مگ هم دانلود میکنم با سرعت ثابت. پشتیبانی هم 24 ساعته است حتی نصف شب!
.gif)