قیمت این مدلهایی که گفتی حدودا چند و آیا تو بازار گیر میاد؟ حقیقتش من نمیخوام زیاد گرون دربیاد.
قیمت این مدلهایی که گفتی حدودا چند و آیا تو بازار گیر میاد؟ حقیقتش من نمیخوام زیاد گرون دربیاد.
اون هم خوبه ولی خود شاتل به ملت مودم Zyxel p660hw می ده که مودم خوبیه، همون حدود قیمت هم هست تا 10 تومن گرونتر. می تونی اینو بگیری (از خودشون نخر گرون می دن)
اونا خیلی گرونتره، کمتر هم گیر میاد. احتمالا به کارت نیاد.
Last edited by ChaoticHead; 24-10-2009 at 04:42.
سلام یک مشکل :من d-link 2640t dsl دارم و یک آیفون . موبایلم بهش وصل نمی شه باید firmware مودم را آپ گرید کنم ولی توی سایت d-link در ایران که می پردم هیچی از firmware آن نداره بعد firmware هم باید مخصوص ایران باشه کسی می تونه کمک کنه؟
ببين با حدود 70-80 هزار تومان هرجنسي بگيري تقريبا يك كيفيت داره.
والا اين جا ايران معلوم نيست دقيقاً كي مدل جديد وارد بازار ايران بشه. اگر همون 60 -70 تومان مي خواهيد هزينه كنيد صبر كنيد تا asus dsl-g31 بياد تو يه سايت تواينترنت قيمت زده بود حساب كردم به پول ايران شد
حدود 60 هزار تومان.
اما قيمت asus-wl600g حدود90تا 130 تومان هست.
قيمت asus-dsl-n11 حدود 120تا140 تومان هست.به مرور زمان قيمتها پايين مياد.
راجع به ماركهاي ديگه هم تحقيق كنيد بد نيست.
Last edited by wichidika; 07-11-2009 at 18:43. دليل: تغيير قيمت
این چطوره :
LINKSYS WAG54G2
یکی از دوستان این مودم رو ماه پیش 69 خریده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خوبه ولی چون آنتنش داخلیه از اون دو تا مدل که گفتم بردش کمتره. قیمتش هم الان 80 تومنه (اکبند با گارانتی اصلی)
این یکی چطوره ؟ بهتر نیست؟
لینکسیس مدل WAG200Gکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام,
من رفتم برای یکی, از شاتل سرویس گرفتم. یه مودم Zyxel بهش داد. امروز هم که وصل شد.
اما مشکلش اینه که هر 30 ثانیه یک بار دیسکانکت میکنه.
اگر این مشکل از نویز نباشه, از کجا میتونه باشه که من برم چک کنم؟
فکر نمیکنم از نویز باشه, اخه اگر نویز داشته باشی هر 30 ثانیه دیسکانکت نمیشی که, مثلا یه بار یک ساعته دیسکانکت میشی, یک بار 20 دقیقه ای و.. اما این هر 30 ثانیه یه بار...
مشکل از کجا میتونه باشه؟
سرعت اینترنتش هم خیلی پایینه. صفحه ها رو به زور باز میکنه.
گفتم که
احتمالا از اسپلیتر هستش
نصب کردی رو خط هات؟؟؟
این یکی خیلی بهتره ولی چند وقته تولیدش متوقف شده. ممکنه توی بازار هنوز گیر بیارین (اگه گیر آوردین منم خبر کنین)
البته شما که برای شاتل می خواین همون zyxel هم مودم خوبیه ها
Last edited by ChaoticHead; 24-10-2009 at 22:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)