sudo nano /etc/apt/apt.conf
من این دستورو برای ست کردن پرو/کسی وارد میکنم
اما نمیدونم چطوری باید پرو/کسی رو ست کنم.
sudo nano /etc/apt/apt.conf
من این دستورو برای ست کردن پرو/کسی وارد میکنم
اما نمیدونم چطوری باید پرو/کسی رو ست کنم.
سلام من اوبونتو 12.10نصب کردم قبل از اینکه نصبش کنم مشکل خش در تصویر بود ولی من تونستم نصبش کنم بعد یه گزینه اومد
که نصب تمام شده بعد سیستم ریست شد وقتی اوبونتو لاگین میشه تصویر خش پیدا میکنه بعدش وقتی میخوام پسوردمو بزن کامپیوتر گیر میکنه
cpu:core2
ram: ddr3
2 گیگ VGA :Ati 6570
مشکل از کجاست من طبق اموزش نصبش کردم
Last edited by hossin salami; 07-01-2013 at 02:58.
اینا رو بنویس:
واسه ------ های دیگه (ساکس و ...) میتونی man apt-get رو نگاه کنی، الان یادم نیست دقیقاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما دقیقا بگو چی میخوای؟ ست کردن پرو/کسی چیزی نیست که واسه همه برنامهها یه جور باشه. به خیلی چیزا بستگی داره.
بهتره مورد به مورد، بگی دنبال چی هستی.
سلام،چطوری میتونم لینوکس رو از لپ تاپم پاک کنم طوری که ویندوز7م پاک نشه؟
مرسی
من ۲ تا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید
یکی این که من ورژن 12.10 ریختم و کارت گرافیک (nvidia) رو نمیشناسه ! مشکل اینه که نمیتونم بذارم 75hz ! نصف صفحه نیست الان ! درایورای nvidia هم نصب میکنم بعد از این که restart میکنم هیچی نمیاد ! فقط بک گراند میاد و وقتی میرم تو تنظیمات مانیتور رو نمیشناسه ! میزنه لپ تاپ ! تو ورژن 11.10 این مشکل رو نداشتم ! چجوری باید رزولیشن مانیتور رو بذارم رو 75hz ؟
+
فرق 12.4 با 12.10 چیه ؟ میدونم 12.4 برای مدت بیشتریه و 12.10 بیشتر به روزه.. میخوام ببینم کدوم کامل تره ؟ 12.4 که واسه مدت چند سال ساخته شده کامل تره ؟ یا اونی که آپدیت میشه؟
ممنون
جواب سوال اولتو نمیدونم، ولی از طریق Additional Drivers درایور رو نصب کردی؟ اگه کردی احتمالا درسته
واسه سوال دوم: همه نسخهها بر پایه نسخه قبلی هستن ولی ۱۲.۰۴ نسخه با پشتیبانی طولانی مدت هست. واسه کاربر عادی فرقی نداره حدودا. اگه دوست نداری هر شش ماه بری اوبونتو رو به نسخه جدید آپدیت کنی از این استفاده کن، آپدیت واسه نسخه ۱۲.۰۴ تا سه سال (فکر کنم) میاد ولی نسخههای عادی تا ۱۸ ماه آپدیت دارن.
چون منبع دیگری برای معرفی اوبونتو به دامین ویندوز سرور پیدا نکردم مجبور شدم.
اگر کسی از دوستان می تونه آموزش جامع تری بده یا نرم افزاری برای اینکار معرفی کنه ممنون میشم
اوبونتو را نصب کردم ولی از روی آموزشهایی که در اینترنت هست نمی توانم آن را به شبکه وصل کن مو از اینترنت شرکت استفاده کنم. سرور شرکت ویندوز هست درخواستی که داشتم دوستان اگر توانایی دارند یک آموزش جامع معرفی بفرمایند که بتوانم مشکلم را حل کنم. با تشکر
سلام
من میخوام اوبونتو 12.10 64 بیت نصب کنم. الان ویندوز 7 دارم. هاردم دوتا درایور داره. درایو ویندوز حدود 9 گیگ از 41 گیگش خالیه. برای نصبش باید یه پارتیشن جدا درست کنم؟ یا کنار همون وین 7 نصب میشه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)