تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 494 از 923 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام دوستان شعر زیر رو paraphrase کنید و سپس find explaination
    Spring
    nothing is so beautifull as spring
    when weeds , in wheels, shoot long and lovely and lush;
    Thrush's eggs look little low heavens,and thrush
    Through the echoing timber does so rinse and wring
    The ear , it strikes like lightnings to hear him sing;
    the glassy peartree leaves and bloom , they brush
    The descending blue; that is all in rush
    With richness; the racing lambs too have fair their fling.
    What is all this joice and all this joy?
    A strain of the earth's sweet being in the beginning
    In Eden garden. Have,get,before it cloy,
    Before it cloud ,christ,lord, and sour with sinning,
    Innocent mind and mayday in girl and boy,
    Most , O maild's child , the choice and worthy the winning.
    دوست عزیز اگر عجله ای در paraphrase ندارین، ابتدا چند لینک بهتون میدم که توضیحاتی در مورد این شعر و نویسندش هست، که حتی میتونه در paraphrasing هم کمکتون کنه
    ...

در این سایت، در مورد تک تک خطوط صحبت کرده و توضیح داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    امیدوارم تا حدی بتونه کمکتون کنه
    Last edited by sepid12ir; 14-05-2011 at 21:40.

2. 8 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    من مهدی هژبری مهندس مکانیک سیالات هستم و در حال حاضر تازه خدمت مزخرف سربازی رو تموم کردم.2سال اتلاف عمر!!!!!دوستان وقتی این تالار گفتگو رو دیدم خیلی ذوق کردم!بیشتر تاپیک های فارسی رو مطالعه کردم و این 500 صفحه رو هم تقریبا ً اجمالی نظر انداختم و در مورد سوالاتم سرچ کردم و به یه نتایجی هم رسیدم اما بازم گفتم اینجا مطرح کنم بد نیست.بقول بزرگان!سوال کردن عیب نیست،ندانستن عیبه.
    دوستان تو سن 29 سالگی بالاخره به این نتیجه رسیدم که به فراگیری مکالمه و توانایی صحبت کردن زبان انگلیسی نیاز دارم!پیشنهادات شغلی پیش روم و آینده کاریم منوط به یادگیری زبان انگلیسیه!تا امروز احساس نیازی به یادگیری زبان نداشتم و با اونکه 12 ترم کلاسهای موسسه ملی زبان!!!رو گذروندم!چون نیاز خودم نبود هیچ فایده ای برام نداشت!خاصه اینکه کلاسها برپایه آموزش گرامر بود!یعنی Level بالایی رو تو زبان ندارم.
    حالا قصد یادگیری زبان رو دارم و تو این مورد هم خیلی جدی هستم!نیاز و تواناییهامو میگم اگه راهنماییم کنید که کدوم روش برام مناتسبتره ممنون میشم.
    راستش تا اونجا که میدونم و از مطالعه راهنماییهاتون تو سایت فهمیدم لازمه قدرت شنیداریمو تقویت کنم. چون آذری زبان هستیم و به همین روش شنیدن و ممارست و گفتگو تونستم تو شهر تهران زبان ترکی رو یاد بگیرم!میدونم لازمه Listening رو قوی کنم اما از اونجا که میدونم زیاد اهل فیلم دیدن نیستم!!!!چه باید بکنم؟
    از اون دسته آدمهایی هستم که دنبال علاقه مندیهام رفتم و دمدمی مزاج نیستم که عطش یادگیریم که نشست بیخیال شم!!!!!!موسیقی،ورزش،حیوانات خانگی و گل و گیاه جزو علاقه مندیهام بوده و تا الان ادامه داشتن!اما زبان رو از الان به لیست علاقه مندیهام وارد کردم!
    با شناختی که از خودم دارم میدونم لازمه تو یه کلاس باشم تا کسی باشه که برام ایجاد انگیزه کنه و اصولی و صحیح پیش برم!وقتی اصول صحیح رو ندونم!خودآموزی اتلاف وقته مثل سربازی!!!!!!!!!حالا ممکنه کلاسی رو بهم معرفی کنید که بتونه هم انگیزشی باشه و هم روشهای اصولی زبان آموزی خاصه مکالمه زبان رو بهم بیاموزه؟(ساکن تهرانم)
    نه دنبال اینم که یه شبه بشم شکسپیر!و نه از اونهایی که تا 30 سال آینده کتاب دستم باشه و لغت نامه ورق بزنم!!!!میخوام تو مدت قابل قبولی به حد قابل قبولی برسم تا راه رو بشناسم و ادامه راه رو بی نیاز از کلاس،طی کنم.
    از اینکه بگم چیزی بلد نیستم خجالت نمیکشم ولی از اینکه نتونم به خواستم برسم خیلی شرمنده میشم!لااقل شرمنده خودم.
    حالا با این زیاده گویی ها لطف کنید روش معمولی که اکثرا ً جوابگوی دوستان زبان آموز بوده و خصوصا ً کلاسی که هم محتوی داشته باشه و هم آینده مشخص، رو بهم معرفی بفرمائید تا بتونم به این خواستم برسم.باز هم عرض میکنم نیازم بیشتر به مکالمه و درک مطالب کتبی و شفاهیه.
    از اینکه سرتونو درد آوردم معذرت میخوام.منتظر راهنماییههای ارزندتون هستم.یا علی.

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    اسم فامیلیه پیری رو به انگلیسی چه جور مینویسند؟
    با تشکر
    Last edited by omid.pari; 15-05-2011 at 13:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه music6808's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اون ور دنيا

پيش فرض

سلام
    بازم من اومدم با سوالاتم
    البته این یکی یک مقدار طولانی هست
    عرض کنم خدمتتون که من این ترم واحد خواندن متون مطبوعاتی دارم
    واسه امتحان استاد چندتا هدلاین داد
    و گفتش که باید معنی اینها رو پیدا کنید و واسه امتحان حاضر کنید
    من این هدلاین ها رو نوشتم
    اگر کسی می تونه جواب قطعی در این مورد بهم بده ممنون میشم یهم کمک کنه
    اینها هدلاین ها هستن

کد:

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

حالا با این زیاده گویی ها لطف کنید روش معمولی که اکثرا ً جوابگوی دوستان زبان آموز بوده و خصوصا ً کلاسی که هم محتوی داشته باشه و هم آینده مشخص، رو بهم معرفی بفرمائید تا بتونم به این خواستم برسم.باز هم عرض میکنم نیازم بیشتر به مکالمه و درک مطالب کتبی و شفاهیه.
    از اینکه سرتونو درد آوردم معذرت میخوام.منتظر راهنماییههای ارزندتون هستم.یا علی.
    سلام.
    دوست عزیز، پیشنهاد آموزشگاه مناسب مطمئنا" خیلی سلیقه ای خواهد بود. تمامی آموزشگاه ها کم و کاستی خودشون را در کنار نقاط قوتشون دارن و شاید اسم بردن از یک آموزشگاه به عنوان بهترین و کارآمدترین خیلی سخت باشه.
    چرا که هر کدوم از ماها، حداکثر با شیوه ی یکی دو اموزشگاه در تهران آشنا باشیم، بنابراین قضاوت درستی نمیتونیم داشته باشیم
    ولی اگر به شنیده ها و گاه تجربه ها اکتفا کنیم، مطمئنا" موسسه ی کانون زبان از معروفترین و بهترینهاست (که بر اساس شنیده ها، الان مثل قبل نیست)
    موسسه زبان سفیر و همینطور کیش بعد از کانون شاید معروفترین باشند. ولی آیا بهترینند یا نه ؟! مطمئنا" بین موسسات با تعدد شعب هایی که دارند، خوب و بد درشون هست و هم سطح هستند (هر دو هم تاکید زیادی در مکالمه دارند)

با توجه به گفته ی خودتون و پشتکاری که لابلای خطوطتون دیده میشه، به نظر میاد، میتونید در هر آموزشگاهی موفق باشید. چرا که یک آموزشگاه شاید حداکثر 20 الی 30 درصد تاثیر داشته باشه و باقیش به پشتکار شما برمیگرده

این دو تاپیک هم میتونه کمکتون کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (seymour عزیز توضیحات جالبی در رابطه با یادگیری زبان نوشتند)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 9 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

14 کتابهای داستان Oxford Bookworms رو از کجا میتونم بخرم؟

سلام.
    در برخی غرفه های نمایشگاه کتاب در شبستان کتبی گذاشته شده بودند که داستانهای انگلیسی بود (نه از اونها که یه کتابه پر از داستان کوتاه بلکه هر کتاب یک داستان بود) که از سری کتابهایی با عنوان Oxford Bookworms هستش. وسطش هم سی دی صوتیش هست. من دو تا خریدم و خوشم اومد. میخواستم ببینم اینها رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ ترجیحا نزدیک به شمال شرق تهران.

ممنون

این هم دو تصویر از سایت آمازون از جلد این گونه کتابها

Last edited by leopard7; 15-05-2011 at 20:27.

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام.
    در برخی غرفه های نمایشگاه کتاب در شبستان کتبی گذاشته شده بودند که داستانهای انگلیسی بود (نه از اونها که یه کتابه پر از داستان کوتاه بلکه هر کتاب یک داستان بود) که از سری کتابهایی با عنوان Oxford Bookworms هستش. وسطش هم سی دی صوتیش هست. من دو تا خریدم و خوشم اومد. میخواستم ببینم اینها رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ ترجیحا نزدیک به شمال شرق تهران
    سلام،
    مي تونين به بازارچه كتاب، تو انقلاب يه سري بزنيد؛ (فروشگاه زبانكده يا كتابكده يا انتشاراتِ جنگل...)
    اونجا شايد پيدا بشه...
    البته چندان نزديكِ شمال شرق تهران نيست...

10. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

انتشاراتِ جنگل
    سلام عماد جان ... انتشارات جنگل فكر نميكنم داشته باشه . كلا زياد با آكسفورد كاري نداره انتشارات جنگل با Cambridge خيلي خوب كار مي كنه و آف ست هاي اون رو ميزنه.

اما براي مشكل اين دوستمون ... من 4 شنبه كه نمايشگاه بودم رفتم به غرفه ي انتشارات برگ ... نماينده ي رسمي براي چاپ آف ست هاي Oxford ... اونجا كتابي مي خواستم كه متاسفانه نداشتند ... و يكي از مسئولينش كارت شعبشون تو انقلاب رو به من داد ... من گفتم جناب من برام سخته تا انقلاب بيام برا يه كتاب ... گفتش عيب نداره زنگ بزن قشنگ راهنماييت ميكنند و برات كتاب رو ميفرستند.

حالا اين دستمون هم ميتونه زنگ بزنه به انتشارات(كتاب فروشي) برگ(توزيع كننده ي محصولات آكسفورد) و پرس و جو كنه:

اين شماره ي تلفن اين انتشارات برگ(شعبه ي مركزي): 66467441 و 66467694

اينم آدرسش:رو به روي دانشگاه تهران .پاساژ فروزنده طبقه ي همكف واحد 307

اگه كتابي كه دوستمون مي خواد تو ايران چاپ بشه و آورده بشه ... احتمال زياد اين انتشارات داره.

و اينكه احتمالا جاهاي ديگه ي تهران هم شعبه دارند چون نوشته روي كارت شعبه ي مركزي...

موفق باشيد

12. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsango's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Little Paris

پيش فرض

سی دی های نصرت رو بگیر مطمئن باش که بهترین روشه
    البته در اصل این روش مال دکتر Pimsleur هست!!!

14. این کاربر از ehsango بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دوستان من بخوام اینو به یه نفر بگم باید چی بگم

لطفا قیمت هر جنس رو 1 دلار در فاکتور خرید بزنید و فاکتور رو هم همراه جعبه ارسال کنید

این کلمه هم ممنون میشم به صورت جدا انگلیسیشو بگید

فاکتور خرید : ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •