اینجا کسی انترنت وایرلس داره؟ اگه داره لطفاً یه تست بزاره.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
اینجا کسی انترنت وایرلس داره؟ اگه داره لطفاً یه تست بزاره.
سلام دوستان يه چند مورد خبر جديد در مورد شبكيه بايد به اطلاعتون برسونم
1- دوستان اين شركت موقع ثبت نام يه فرم به شما ميده كه هر موقع پهناي باند كم آوردن از جاي
ديگه براتون همون سرويس كه شما داريد براتون اجاره كنند مثلا همين 1 مگ من تا حالا از مخابرات
بوده يك ماه خود شبكيه بوده دوستاني كه شبكيه دارند ميتونن به سايت Speedtest.net برن و ببينن
كه اگه از شبكيه گرفتن واقعا مال خود شركت هست يا جاي ديگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون پايين
اسم شركت اينترنتي رو نوشته سرعت دانلودتون فرقي نميكنه ولي مشكلات ديگه اي ممكنه
براتون پيش بياد مثل تغيير سرعت پينگ و يا همين مساله كه من اين زير مينويسم ( شماره 2 رو
بخونيد )
2- شبانه رايگان سرعتش در بهترين شرايط 120 بالاتر نميره قبلا چرا
چون تازه دوباره را اندازي شده بود كسي نميدونست سرعت ها 230 هم بالاتر ميرفت ولي براي ما
فعلا گفتم بهترين شرايط اگه باشه كه معمولا نيست تو اين چند شب خيلي بالا رفته باشه 60
كيلوبايت ميشه الان شبانه يه مشكل ديگه هم داره اونم اينكه دوستاني كه خطشون منتقل شده
مثل من به مخابرات شبانه كه دانلود ميكنن از شارژشون كم ميكنه ولي اونايي كه خود شبكيه
هست خطشون اين مشكل ندارند .
3- پنل شارژ آنلاين چندين ماه هست كه فقط قول ميدن ولي هنوز نداشتن وقتي پول به حساب
ميريزيد براي شارژ بايد 2 ساعت معطل بمونيد تا به قول خودشون تاييديه ماليش بياد تا براتون شارژ
كنند يعني اگه شب شارژتون تموم شده ديگه هيچي !!!!!
4- در مورد سرعت دانلود روزانه تا 230 از من ميره و روزا كلا مشكلي نداره
5- Ping شون هم چنگي به دل نميزنه
Last edited by MARSHAL_AOL; 07-02-2012 at 15:43.
در تایید حرف دوستانمون مشکل کم کردن شارژ در دانلود شبانه دوباره برگشته.امروز حدود 10 ساعت اینترنتم قطع بود.حالا نمیدونم چقدر اضافه کردند!
واسه پنل فرمودند بعد عید درست میشه
رو که نیست به خدا
مال منم مال مخابراته شبا هم به زور به ٢٠ ميرسه ولي من دانلود شبانه ندارم فعلا
سلام دوستان من یوزر مخابرات هستم.دانلود با نت مخابرات 130 تا 220 متغیره.شبانه هم نداریم.من فقط چون یوزر محابرات هستم میتونم از شبکیه هم بدونه رانژه بگیرم.خطوط ما dlc هست.اینطور که یک سری دوستان میگن افت سرعت دارن ولی اینطور که من فهمیدم من توی شب و روز همون سرعتی که مخابرات رو میده داریم.چون مخابرات خودش افت سرعت نداره.با اون خانمی که صحبت میکردم گفت الان هنوز قوانین سازمان تنظیم مقررات رو اجرا نکردن واسه همین نت 3 مگ هم میدن.شب ها هم انگار سرعتش واسه دان خوبه.چون شبانه ی ما با بقیه یوزر ها فرق داره.راستی من سرویسی که خریدم 1 مگ هست.و قرار شده 1 مگ تضمینی بهم بدن.چون بازم با 1 مگ میشه 128 دان کرد که با این سرعت شبی 2.5 گیگ رو جواب میده.
ولی بعضی از رفقا میگن از شارژ کم می کنه.ولی خوشبختانه من از بهارستان که میام مسیر اصلیم هتل پل هست و واسه رفتن به کلاس از روبروی پاساژ کوثر رد میشم پس هروقت سرویسم مشکل پیدا کرد راحت میتونم برم شرکتشون.
حالا دوستانی که شبکیه به عنوان واسطه بین مخابرات بهشون نت میده میتونن بگن سرعت دانشون چقدره و شب ها چقدر میشه.یعنی مشکل ندارن و راحت میتونن دان کنن و شبکیه سرعت رو واسشون نمیبنده.
وااااای چه حالی بده دان مفتی اونم 2 تا 8 چون این شبی 2 گیگ که میگم ماله 4 ساعته پس اگه 1 گیگ 300 مگ دیگه هم بیاد روش چون شبکیه 6 ساعت رایگان داره پس میشه شبی 3.5 تا 4 گیگ رو با همین 1 مگ دان کرد
Last edited by mehdi speed 700; 07-02-2012 at 21:29.
رفقا انشالله این اینترنت ملی بیاد حداقل سایت های داخلی رو که میتونیم با 20 مگ باز کنیم
اینترنت ملی نمیشه. اما ممکنه بعضی مواقع خرابکاری کنن بچه ها. بعضی سایتا کلاً باز نشن حتی با قندشکن
در مورد سرعت اینترنت ملی هم فکر میکنم نهایتش 2مگ باشه![]()
رفیق وقتی نت ملی بشه.یعنی شما سایت هایی که روی سرور های ایران باشه رو میتونی با سرعت بیشتری باز کنی چرا چون سرور ها توی ایران هستند و هم فاصله کمتره و ه هی لنگر کشتی به کابل ها نمیگیره هی کابل ها پاره بشه.البته این اینترنت ملی هم فقط روی خطوط dlc{فیبر نوری}میتونه سرعت بالا بده نه خطوط مسی.ولی از لحاظ سرعت شما مطمئن باش سرعت دانلودش روی 1.5 تا 2.5 مگابایت میره.چون داخلیه و شبکشم به اخل محدو شده پس فاصله کمتره ظرفیت خطوط هم که بالا وقتی نت ملی بیاد دیگه کنفرانس ویدئویی داخلی و همین تماس تصویری داخلی موبایل. تماشای tv از طریق نت.iptv ها که الان یک کانال توی تهران هست.کلا سرعت ارتباطات داخلی رو که میتونن ببرن بالا همین بسه.
البته فقط به درد سایت های با دامنه ی .ir میخوره اونموقعس که این دامنه گرون میشه
عزيزم شما واقعا جدي ميگي اخه اينترنت ملي كه 1 ميليونم باشه سرعتش به چه درد ميخوره عزيز جان وقتي نتوني يه سايت خارجي درست و حسابي رو باز كني ديال اپ هم شرف داره به اينترنت ملي عزيز در ضمن شما كه ميخواي از شبكيه بگيري من وضع شبكيه رو نوشتم خود داني اون موقع كه ما ميخواستيم بگيريم هي گفتن خوبه خوبه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)