از امروز کیفیت اینترنت مخابرات ارومیه واقعا عذاب آور شدههی قطع و وصل میشه
مال شما هم اینطوریه ؟
از امروز کیفیت اینترنت مخابرات ارومیه واقعا عذاب آور شدههی قطع و وصل میشه
مال شما هم اینطوریه ؟
از صبح راحت صد دفعه قطع و وصل شد. زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت میدیم پایین خطتون رو بررسی کنند. به خاطر همین فکر کردم حتماْ فقط من مشکل دارم تا الان پست شما رو دیدم![]()
به منم همینو گفت ! عجب آدمای بی وجدانی ان . یه جوری میگن آدم فکر میکنه فقط خودش مشکل داره![]()
اینا آخر هر چی آدم عوضی و بیسواد هستن اینجا تو خوی هم اینطوریه خودم و چند نفر از کسایی که میشناسم از دیروز صبح همش اینترنت قطع وصل میشه و هیچکسی هم جوابگو نیست و مثل شما چرندیات تحویل آدم میدن.
ديروز بعدازظهر هم واسه چند دقيقه كلا قطع بود.
وقتي تماس ميگيريد با 2020 و تعداد افراد در انتظار زياده مطمئن باشيد كه مشكل كليه!!!
ديروز من تماس گرفتم 32 نفر در انتظار بود و بيخيال شدم و قطع كردم.
اما امروز كه فعلا مشكلي ندارم.
اين هم تست سرعت 2 مگ :
![]()
اینترنت ما یه ماه بیشتره که اینطوریه منتها از دیروز میشه گفت وقتی میخوای گوگل بری اولا باید ssl رو خاموش کنی بعدش اگه شانس اوردی شاید یه کادری باز بشه که توش چیز بنویسی
اینهم از تست سرعت :
![]()
بله درسته کیفیت خطوط در مراکز مختلف فرق میکنه در ضمن خوی ترافیک خیلی کمتری نسبت به شهری مثل ارومیه داره . ولی نکته اول به ارتباط دی اس ال شما با مرکز محلتون برمیگرده اگر بتونید روی این مسئله کار کنید قسمت زیادی از مشکلاتتون رفع میشود( از زوج سیمی که در خونه گرفتید شروع کنید مستقیم ( بدون دخالت اسپلیتر و تلفن) یک سینک با مودم بگیرید بعد به اینترنت وصل بشیدو تست کنید.اگر در این جالت هم مشکل داشته باشید 90% بین شما و مرکز مخابرات مشکل جدی وجود داره( خرابی پورت مخابرات- کابل برق فشار قوی-فرسودگی سیمها- ...)
با سپاس
Last edited by hadi.EST; 18-04-2013 at 18:07.
حالت pppeo با bridge هیچ تفاوتی نداره و ست کردن bridge تاثیری در کیفیت ارتباط شما نخواهد گذاشت. اختلاف پینگ 50 ms ... بخاطر ریسیت شدن مودم و اتصال مجدد لاین adsl ( ارتیاط فیزیکی) بین شما و مخابرات هست.هر موقع شما مودم رو ریسیت مینمایید کیفیت ارتباط با دفعه قبل متفاوت خواهد بود و این بخاطر پورتهای اشتراکی در قسمت dslam مرکز مخابراتی و نویز خطوط هست. متاسفانه یا خوشبختانه آی پی هیچ ارتباطی به این قضیه نداره و ما در ظاهر تصور میکنیم هر زمان آی پی جدید میگیریم ارتباط بهتر میشود.البته منظور از آی پی یک رنج مشخص مثل 2.187.227.... هست . تا به الان 3 رنج آی پی در مخابرات دیده شده که با 2 - 78 - 85 شروع میشود.![]()
Last edited by hadi.EST; 17-04-2013 at 13:55.
مرصی هادی جان مطلب خوبی رو اشاره کردی. دیروز برام اتفاق جالبی افتاد . تو مخابرات مرکز ازادی که همه اهل شهر از اونجا سرویس میگیرن یه دوستی دارم که یکی از کارمندهای صاف و ساده مخابرات هست. ایشون اون روز اومده بود پیشم یه دفعه قبل از هر صحبتی بهم گفت به نظرت از پاره شدن کابل دریایی میتونه باشه ؟ من هم گفتم چی از پارگی کابل میتونه باشه ؟گفت: adsl رو میگم دیگه . گفت دوروز پیش رفته بوده با کامپیوتر اداره که همیشه به نت وصل هست به اینترنت بره . رفته یه www.google.com زده براش بعد از یک دقیقه باز شده .ناراحت شده رفته سراغ مسئول بهش گفته چرا سرعت اینقدر کمه .اونهم بهش گفته کابل پاره شده
بهم گفت فکر میکنه اون مسئول اونو پیچونده
ایتو که گفت دیگه خیالم راحت شد که اب از سرچشمه گل الود است .بهم گفت راستش اولش یه کم شک کردم که چرا با این کامپیوتر کسی اینترنت نمیره چون تو اون بخش دونفر هستن که اگه ولشون کنی تا عصر یه ضرب با اینترنت کار میکنن ولی اون روز کسی پای دستگاه نبود
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)