داری طرفداری میکنی
سرعت تا یعنی en yüksek دیگه شما دیدی واسه ماشین بگن انقدر میره میگن حداکثر سرعت.
این هم همینه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
داری طرفداری میکنی
سرعت تا یعنی en yüksek دیگه شما دیدی واسه ماشین بگن انقدر میره میگن حداکثر سرعت.
این هم همینه.
سرعت ماشینو با سرعت اینترنت مقایسه میکنی
اونوقت پس چرا زمانی که سرعت دانلود شبانه همارا رسیده بود به 15-20 همه داشتن گلایه میکردن.خودش که نوشته سرعت تا 512.![]()
چیکار کنیم دیگه البته سرعت ماشین تو ایران بیشتره مثلا شما 8 گیگ رو بریزی تو فلش از تبریز ببری تا تهران زودتر میرسی تا بشینی آپلود کنی
حالا شما چه گیری دادید به اون تا من زنگ میزنم فردا پاکش کنند.
این بنده خدا غریبه اونجا اذیتش نکنید. مشکل اینجاست هنوز تعیین نکرده می خواد چقدر هزینه کنه شما گیر دادی به تا اگر بخواد تا 3 ماهی 50 تومن هزینه کنه سرویس توربو بهتره شبی 1800 مگ رو میگیره. ولی چون دو نفر هستند سرویس حجمی واسشون خوب نیست یک دفعه اشتباهی یک حجم رو تموم کنه دعواشونمیشه همون نامحدود بهتره
![]()
خب این (تا) خیلی مشکل درست میکنه.فرض کنین سرعت شما شد 150.وقتی زنگ بزنین به شرکت میگه نوشتیم تا 512.شما هم هیچی نمیتونی بگی.
بهتره دوستمون هم بودجشو بگه که بهتر راهنمایی بکنیم.
دوستان بی نهایت سپاسگزارم
مال دنیا رو بی خیالخوب طبیعتآ هرکس به دنبال اینکه با حداقل هزینه ، مرغوبترین جنس بگیره اما چون در ایران زیاد صدق نمی کنه در کل در اولویت برطرف شدن نیازهامون هست تا هزینه . این رفیق ما زیادی ژیگوله و سرش فقط تو کتابه تا اینترنت
حالا اینکه چجوری ما کنارهم اومدیم خودش داستانیه ... سوا از شوخی بعضی از دوستان پیشنهادشون سرویس وایرلس اگه اشتباه نکنم مبین نت بود بعضی هم همارا ، حالا با این فرض بازهم به درایت شما اساتید نیاز هست ؟؟؟
راستی مودم هم اگه امکانش هست معرفی کنین ؟؟؟
باز هم تشکر![]()
Last edited by Abbshangooli; 26-08-2010 at 20:38.
سلام.
بچه ها من با لود صفحات مشکل دارم
کسی هم این مشکل رو داره؟
شما اول بگو سقف بودجه ماهیانت واسه اینترنت چقدره؟ دوم اینکه چقدر واسه مودم می خوای پول بدی؟
تا ببینیم یک سرویس بیتامی توانیم واست پیدا کنیم یا نه.
با دامنه .com بیا ir lثل اینکه مشکل داره.
خوب ماهی حداقل 20 حداکثر 40 تومن عزیز ( بازهم بسته به رفع نیازمونه ) البته من از قیمت مودم ها خبری ندارم و عملکردشون که بدونم چه قدر باید هزینه کنم .
اگه لطف کنین از حداقل تا حداکثر نمونهای رو ذکر کنین که ممنون میشم .
راستی IP ولد استاتیک یعنی چی ؟؟؟
Last edited by Abbshangooli; 26-08-2010 at 21:08.
فکر میکنید زیاد مقاله دانلود می کنید تو روز یا مثلا چند ساعت وبگردی میکنید؟
اگر بتوانی 5 گیگ رو تو 3 ماه تقسیم کنی سرویس محدود همارا خوبه وگرنه همون نامحدود همارا رو باید بگیری.
128 رو 3 ماهه همونطور که AB 'گفت 46 تومنه. غیر اینصورت میتونی سرویس توربو بگیری حجم 5 گیگ در 3 ماه و شبانه 2 تا 8 رایگان و جمعه ها 2 تا 10 رایگان 50 تومن . یا می تونی سرویس کلاسیک بگیری با همین شرایط 30 تومن
توربو بین 512 تا 1024 هست سرعتش منتها الکیه همیشه همون 1024 هست یکم پایین تر که شما بهونه نکنی.
کلاسیک هم 128 تا 512 اون هم واسه اینکه موردی پیش اومد سر صدا نکنی وگرنه با همون سرعت 512 تو شب دانلود داری.
مودم هم از 20 تومن هستش تا 160 تومن. وایرلس هست معقول باشه 68 تومن Linksys Wag120n و معمولی هم 20 تومن که یک پورت usb داره یک Lan . در حد کار راه بندازی.البته قیمت تهرانه اونجا حتما گرونتره.
قابل توجه تمام دوستانی که مشتاق شنیدن خبرهای خیلی جالب هستند که نمونه اش در قرن 21 فقط در ایران می تونه اتفاق بیافته!!!
یک مسئله جدید که من و کارمندان شرکت همارا تازه بعد 2.5 ماه متوجه اون شدیم اینه که در مودم من downstream روی 1021 بود ولی دیشب که برای چندمین بار برای شکایت از کیفیت سرویس با شرکت تماس گرفتم گفتم که این باره آخریه که از این شرکت اشتراک گرفتم که اپراتور زود شروع کرد به پیگیری مسئله و تازه بعد 10 دقیقه پشت تلفن منتظر موندن بهم گفته که سرعت شما 1024 هست (یعنی فقط اسمش) ولی پهنای باندم روی سرویس قبلی ام (512) مونده و افزایش نیافته!!!
منم که کلی عصبانی شدم که 2.5 ماهه الکی پول 1024 رو میدم ولی 512 استفاده کردم !!
الان شما قضاوت کنید شما جای من باشید چکار می کنید؟؟
آیا کسی یا جایی هست که به این معضل بی کفایتی برخی مسئولان رسیدگی کند؟؟ افسوس که وجود ندارد!
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
تابناک: درعصر ارتباطات و درحالی که کابینه برخی دولت ها به دلیل عقب ماندن از پیشرفت روزافزون تکنولوژی ارتباطی استیضاح می شوند، ما ایرانیان که ادعای برتری علمی وفن آوری درحداقل خاورمیانه را داریم در بین تمام کشورهای جهان رتبه 186 را درسرعت دسترسی به اینترنت کسب نموده ایم.براساس آزمایش و گزارش وب سایت جهانی Speedtest.net ایران در سرعت دسترسی کاربران به اینترنت در رده های پس از کشورهای همچون افغانستان وعراق قرار دارد.
بنابر این گزارش، درکشور ما بیشترین سرمایه گذاری در این بخش توسط بخش خصوصی انجام شده و در حدود 250 میلیارد تومان توسط شرکتهای Pap وIsp و Isdp و به تازگی شرکتهای wimax و همچنین درحدود 6000 نفر از جوانان متخصص ما در این شرکتها مشغول کار هستند که به زودی به خیل عظیم بیکاران خواهند پیوست و تصمیمات مدیریتی غلط، ایشان را بیکار و سرمایه گذاری بخش خصوصی را بر باد خواهد داد.
این تعداد نیروی انسانی و این حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در خاورمیانه و بیشتر کشورها بی نظیر است ولی با این حال اکثر قریب به اتفاق مشترکان اینترنت از وضعیت اینترنت خود ناراضی بوده و دائما در حال جابجایی از این شرکت به شرکت دیگر می باشند تا بتوانند این آب باریکه خود را افزایش دهند و این امر در شهرستانهای کشور نیز بسیار مشهود است.
ادامه خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)