کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام من اینو میدونم ولی نمی نویسه موج رو!!!
نباید که تایپ کنی که
باید Courser موست را ببری روی اعدادی که به رنگ سبز هست و با موس این موج ها را ست کنی (با کم و زیاد کردن )
با پشتیبانی نوین پندار تماس گرفتمپسنجر نصب می شود و در هنگام لود fspassengerx.dll خطا می دهد که نسخه شبیه ساز قابل شناسایی نیست
و گفتند عموماً نسخه هایی که دوبله می شوند پک می شوند امکان اضافه یا کم کردن به آن ها وجود ندارد.
پس از نسخه های دیگر باید استفاده شود.
می توان از فایل های صوتی نوین پندار در نسخه های دیگر استفاده کرد در صورتی که استخراج آنها وجود داشته باشد.
سلام من نمیدونم بعد از چند ساعت پرواز هواپیما هر چندثانیه 3 و 4 تا بوق می خوره مشکل کجاست؟
نه عصبی چیه! فقط تعجب کردم.تازه گرفتم قضیه روببخشید اگه عصبی تون کردم ، تا رو باند میرم ، بعد کرش میشه ، شما هم جای من بودین عصبی می شدین !!
![]()
گذاشتن لینک سایتهای فیـلتر و بخصوص FaceBook بر خلاف قوانین انجمن هستش و مدیرها اگر بیان و ببینند بهتون احتمالا اخطار میدن.با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
من یک Page در فیس بوک به نام Persian flight simulator درست کردم که انشاا.. همین جور که اینجا فعالیت داریم اونجا هم به همین صورت باشه .
پس منتظره Like قشنگاتون هستم
البته من فقط برای این میگم که برای خودتون مشکلی ایجاد نشه.
بالاخره من یه فایل پیدا کردم که مشکل کرش بازی در ویندوز سون رو حل میکنه
نمیدونم فقط من این مشکل رو داشتم یا شما هم دارید چون من توی فروم های خارجی دیدم کسانی که سیستم های i7 هم دارند این مشکل رو داشتند
خیلی بده که چیزی که مایکروسافت ساخته رو ویندوز خودش اجرا نشه
============================================
این فایل رو دانلود کنین و در محل نصب بازی بریزید البته من فایل های system 32 و system هم ریختم
این روش تست شده هست و همین دیشب پرواز تهران تا دبی رو رفتم و مشکلی نبود
از مدیران خواهش میکنم این فایل رو پیوست کنن و ebicross عزیز در پست اول قرار دهندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها FS GLOBAL هم اومد تو بازار ایوووووووووووول
من این بازی رو دانلود کردم
امروز نصبش میکنم ببین چطوریه![]()
دوستان یک سوالی برای من پیش اومده و ان هم اینکه
fs 9 بهتره یا FSX ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)