خسته نباشید
من یه مشکلی دارم با مدیوال
وقتی شخصیت رو انتخاب میکنم میره داخل کاخش
میگه furnish کنم
بعذش که میخوام با شخصیتش بازی کنم دکمه شروع بازیش خاموش فقط میشه خونه رو وسایلشو عوض کرد و رو pause مونده نمیشه بازی کرد
خسته نباشید
من یه مشکلی دارم با مدیوال
وقتی شخصیت رو انتخاب میکنم میره داخل کاخش
میگه furnish کنم
بعذش که میخوام با شخصیتش بازی کنم دکمه شروع بازیش خاموش فقط میشه خونه رو وسایلشو عوض کرد و رو pause مونده نمیشه بازی کرد
دوستان سلام.
کسی کرک یا سریال سالم از بازی اصلی داره؟
شما باید برای کاراکترت یک کوئست یا همون معموریت انتخاب کنی تا وارد بازی بشه
-----------------------
یه سوال
چطوری میشه سرزمینهای دیگه رو بیاریم زیر سلطه خودمون؟؟؟توی این بازی میشه به سرزمینهای همسایه حمله کرد؟؟؟
Last edited by mohamad021; 13-04-2011 at 09:54.
سلام دوستان
منم سیمز Medieval رو دانلود و نصب کردم.
موقعی که سریال خواست، همینطوری تو نت سرچ کردم و شانسی زدم. وقتی میخواستم بازیو اجرا کنم، میگفت دیویدی بذار و بعد فهمیدم مشکل از کرک بوده.
چون تازه آپدیتش کردم، نمیشه بازیو از نو نصب نکنم و کرکش رو یه جوری درست کنم؟
مرسی
سلام
من از یه خونه خوشم اومده .اما برای فروش نیست که بتونم بخرم . یه نفر هم توی اون خونه ساکنه . هیچ راهی نیست بتونم اون خونه رو داشته باشم ؟![]()
چرا نیست یه گزینه بود که آدم های خونه رو تخلیه میکرد
ولی یه راه باحال هم هست یکم تایم گیره ولی باحاله
از خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخر![]()
من خودم یه سیمز ساختم دوست دارم اون بیاد تو این خونه بازی کنهچرا نیست یه گزینه بود که آدم های خونه رو تخلیه میکرد
ولی یه راه باحال هم هست یکم تایم گیره ولی باحاله
از خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخر![]()
ساکن اون خونه رو هم از اون خونه موو کردم و دوباره برگشتم که سیمز خودمو موو کنم و اون خونه رو بخرم اون خونه برای فروش نیست بازم![]()
یک گزینه Kick out داره فکر کنم! ولی کجا هست الان یادم نیست.
مرسی این روش جواب داداز خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخربرای دومین بار عزرائیلم زیارت کردم :d
مشکل اساسی کپی نکردن کرک بود!
==
دوستان توی همین Medieval فقط میشه با پادشاه/ملکه بازی کرد؟ شخصیت دیگه نمیشه داشت؟
چطوری کشورگشایی کنم؟ باید مراحل پادشاهی/ملکه ای رو کامل طی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)