تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 1081 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد.دو تا سوال دارم.اول اينكه چرا بعضا پيغام اپديت به رنگ زرد هست؟دومي شايد به اينجا مربوط نباشه اما اگر كسي ميدونه لطفا جواب بده اينكه چرا گاهي اوقات ساعت سيستم نيم تا يك ساعت عقب ميافته؟
    تا چند روز اول رو در صورت آپدیت نکردن با هشدار زرد رنگ مشخص میکنه،بعد از چند روز اگر هم چنان آپدیت انجام نگیره به رنگ قرمز در میاد. سوال دوم رو هم اینجا در انجمن سیستم عامل مربوطتون بپرسید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    . نه هیچی نصب ندارم . ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 هستش . گزینه بلوک رو میدونم و اون رو نمیزنم اصلا ولی کلا نصب میکنم موقع مراحل یه سری تنظیماتداره دست نمیزنم همونطور نصب میکنم با این حال اینجوری میشه
    [/quote]مشخص کن که بعد از پاک کردن کاسپر و نصب مجدد طبق فایل راهنما ( مثل خاموش کردن فایروال ویندوز) همین الان و نه قبلا دقیقا چه مشکلاتی وجود دارند که بعد از نصب کاسپر به وجود اومدند با ذکر جزییات.
    Last edited by omid-p30; 22-05-2009 at 21:28.

2. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

باتشكر.اما منظورم اين نبود.من تو تنظيمات قسمتي كه براي پيغام اپديت شدن هست رو فعال كردم.اما بعضي مواقع پيغام update complete رو به جاي سبز با زرد نمايش ميده...

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان کسی لینکی از آپدیت جدید
    Kaspersky Anti-Virus 8 رو نداره
    میخوام برم توی کافی نت دانلود کنم
    از طریق خود نرم افزار نمیتونم آپدیت کنم
    منتظر جوابتون هستم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان کسی لینکی از آپدیت جدید
    Kaspersky Anti-Virus 8 رو نداره
    میخوام برم توی کافی نت دانلود کنم
    از طریق خود نرم افزار نمیتونم آپدیت کنم
    منتظر جوابتون هستم
    با تشکر

لینک زیر وجود داره که تا 30 اردیبهشت هست. از kaspersky updater هم میتونید استفاده کنید.

کد:
    باتشكر.اما منظورم اين نبود.من تو تنظيمات قسمتي كه براي پيغام اپديت شدن هست رو فعال كردم.اما بعضي مواقع پيغام update complete رو به جاي سبز با زرد نمايش ميده...
    من تا حالا بهش برخورد نکردم.نمیدونم.
    Last edited by omid-p30; 23-05-2009 at 12:46.

6. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    1(دوستان علت اینکه آپدیت روی 99 درص گیر میکنه و دیگه آپدیت نمیشه چی هست؟
    2(اگر بخوام دو تا سایت دیگه برای آپدیت بهش معرفی کنم چطور انجام بدم؟
    ftp://dnl-test.kasperky-labs.com/beta_updates/tm2این رو نتونستم بهش اضافه کنم!چه کار کنم؟

ممنون از لطفتون
    Last edited by esyo; 24-05-2009 at 05:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    1(دوستان علت اینکه آپدیت روی 99 درص گیر میکنه و دیگه آپدیت نمیشه چی هست؟
    2(اگر بخوام دو تا سایت دیگه برای آپدیت بهش معرفی کنم چطور انجام بدم؟
    ftp://dnl-test.kasperky-labs.com/beta_updates/tm2این رو نتونستم بهش اضافه کنم!چه کار کنم؟

ممنون از لطفتون
    در آپدیت با حجم های بالا این اتفاق می افته و درصد شمار اشتباها 99 درصد نشون میده در صورتی که ممکنه 60 تا هم نرفته نباشه. فکر هم کنم تو ورژن 2010 اصلا این درصد شمار رو حذف کنند. شما از قسمت details ببینید تا وقتی اروری دریافت نکردید و فایل ها دارند مرتب دانلود میشند اجازه بدید تا آپدیت کامل شه و کاری به 99 درصد نداشته باشید.
    اگر هم با ارور database are corrupted مواجه شدید باید با فیلترشکن آپدیت کنید.ضمنا اگر آپدیت اولیه بعد از نصب رو انجام میدید از برنامه Kaspersky updater هم میتونی استفاده کنی.ایجاد پوشه پشتیبان برای استفاده هنگام نصب مجدد کاسپر هم توصیه میشه.

با این حساب با توجه به اینکه سروری هم که معرفی کردی مربوط به نسخه های بتا هست که نظم کمتر و احتمال مشکلات بیشتر رو دارند نیازی به استفاده از اون نیست اما به هر حال برای معرفی سرور جدید، settings رو بزن، در بخش update مجددا settings مربوطه رو بزن. در پنجره ای که باز میشه در قسمت source با استفاده از add میشه سرور های جدید رو وارد کرد و سروری رو که میخوایم آپدیت از اون انجام بشه تیک دار کرد.

9. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

انتشار نسخه RC ورژن 2010 کاسپراسکای

کد:
    Last edited by omid-p30; 25-05-2009 at 20:35.

11. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان

یک مشکل عجیب قریب برای من پیش اومده:

حدود 4 ماه پیش سیستم شروع کرد به فریز کردن. یعنی موقع کار کردن ناگهان به مدت 10 تا 15 ثانیه فریز می شد و بعد از اون دوباره به حالت اولش بر می گشت. تا اینکه تعداد این فریز های بیشتر شد و تقریبا پشت سر هم سیستم فریز می شد. البته این اتفاق توی بازی ها خیلی بیشتر می افتاد. با توجه به اینکه فن کارت گرافیکم اون موقع به صدا افتاده بود فکر کردم مشکل از اینه که فن خوب کار نکرده و گرافیکم داغ کرده و نیم سوز شده.

پس رفتم و کارت گرافیکم رو عوض کردم. و این مشکل حل شد. ولی الان تقریبا بعد از 2 ماه دوباره همین مشکل شروع شده. ولی این دفعه فهمیدم که مشکل از Kaspersky هست!!! یعنی وقتی کسپر رو غیر فعال می کنم این مشکل به طور کامل حل میشه!!!

شده همون قضیه ربط گودرز و شقایق!!!!

حالا بقیه دوستان همچین مشکلی دارن؟ جایی این مشکل گزارش شده؟

این نکته رو هم بگم که از ورژن kaspersky Intenet Security 8 استفاده می کنم. به طور کامل هم آپدیت هست.

مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

یک مشکل عجیب قریب برای من پیش اومده:

حدود 4 ماه پیش سیستم شروع کرد به فریز کردن. یعنی موقع کار کردن ناگهان به مدت 10 تا 15 ثانیه فریز می شد و بعد از اون دوباره به حالت اولش بر می گشت. تا اینکه تعداد این فریز های بیشتر شد و تقریبا پشت سر هم سیستم فریز می شد. البته این اتفاق توی بازی ها خیلی بیشتر می افتاد. با توجه به اینکه فن کارت گرافیکم اون موقع به صدا افتاده بود فکر کردم مشکل از اینه که فن خوب کار نکرده و گرافیکم داغ کرده و نیم سوز شده.

پس رفتم و کارت گرافیکم رو عوض کردم. و این مشکل حل شد. ولی الان تقریبا بعد از 2 ماه دوباره همین مشکل شروع شده. ولی این دفعه فهمیدم که مشکل از Kaspersky هست!!! یعنی وقتی کسپر رو غیر فعال می کنم این مشکل به طور کامل حل میشه!!!

شده همون قضیه ربط گودرز و شقایق!!!!

حالا بقیه دوستان همچین مشکلی دارن؟ جایی این مشکل گزارش شده؟

این نکته رو هم بگم که از ورژن kaspersky Intenet Security 8 استفاده می کنم. به طور کامل هم آپدیت هست.

مرسی
    از کدوم ورژن 8 استفاده میکنی ؟ برنامه امنیتی دیگه ای هم داری ؟ سیستم عامل و سرویس پکت چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دیدمش. چیزی نیست ، یک اشکال گرافیکی کوچیکه و دلیل خاصی نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •