تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 1126 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

هارد اون درایوش به حالت raw رفته که این میتونه به علت ویروس - فریم ویر ویا نوع پارتیشن باشه
    شما با نرم افزار testdisk اول ببینید میتونید این مشکل رو فیکس کنید یا نه
    درست نشد با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات اون پارتیشن رو ریکاوری کنید و سپس اون پارتیشن رو فرمت کنید اگه فرمت نشد پارتیشنش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت
    برای ریکاوری هم نیاز به یک حجم دیگه دارین
    آخه دلیل چنین مشکلی چیه؟
    من تمام سیستم هام کاملا آنتی ویروسش به روز هست ... .
    نوع هارد من هم ADATA هست که اصلا فریم ویر نداشته.
    فرمتش هم NTFS بوده .

شما با نرم افزار testdisk اول ببینید میتونید این مشکل رو فیکس کنید یا نه
    تقریبا نتونستم باهاش کاری کنم.

این دلیلش اگر مشخص نشه، هر چند ماه یکبار داره این اتفاق برام میفته و تمام فایل هام از اول باید ارشیو بشن.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه دلیل چنین مشکلی چیه؟
    من تمام سیستم هام کاملا آنتی ویروسش به روز هست ... .
    نوع هارد من هم ADATA هست که اصلا فریم ویر نداشته.
    فرمتش هم NTFS بوده .

تقریبا نتونستم باهاش کاری کنم.

این دلیلش اگر مشخص نشه، هر چند ماه یکبار داره این اتفاق برام میفته و تمام فایل هام از اول باید ارشیو بشن.
    غیر ممکنه که firmware نداشته باشه . باکس هارد باید باز بشه تا دقیقاً برند هارد ، نوع و مشخصات هارد معلوم بشه تا بتوان firmware جدید رو پیدا و دانلود کرد (در سایت اصلی سازنده هارد نه سایت ADATA) .
    یکی از دلایل RAW شدن safe remove نکردن و در نتیجه shutdown نشدن هارد قبل از جدا کردن کابل usb هست .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

غیر ممکنه که firmware نداشته باشه . باکس هارد باید باز بشه تا دقیقاً برند هارد ، نوع و مشخصات هارد معلوم بشه تا بتوان firmware جدید رو پیدا و دانلود کرد (در سایت اصلی سازنده هارد نه سایت ADATA) .
    یکی از دلایل RAW شدن safe remove نکردن و در نتیجه shutdown نشدن هارد قبل از جدا کردن کابل usb هست .
    خوب من بار اول که وصلش کردم چیزی نداشت.
    حالا این وقتی ADATA هست، دیگه سازنده هارد کیه؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من یک هارد اکسترنال adata دارم.
    امروز وقتی به سیستم وصلش میکنم، گزینه Format disk میاد و وارد هارد نمیشه
    همون مشکلی که منم داشتم پارسال
    کلا بذار بگم که هارد adata به معنای واقعی بدرد نخوره
    من برادرم یکی برام گرفت دو سال پیش 500 گیگ که صد و خورده ای گیگ اطلاعات داشتم که البته زیاد مهم نبودن و یهو همینطوری این مشکل فرمت کردن پیش اومد که با کلی بدبختی و با نرم افزار ریکاوری تونستم اونایی که مهم تر بودن برگردونم بعد داداشم برد یه هارد یه مدل بالاترش گرفت 17 تومن هم روش داد و اونم دوباره همین مشکل پیش اومد که دیگه کلا الان 6 ماه یه گوشه خونه افتاده تازه من فقط واسه ضبط برنامه و ریختن اهنگ توش استفاده میکردم و کلا به کامپیوتر هم وصل نمیکردم زیاد اینطوری هی خراب میشد وای به حال اینکه ویندوز هم میریختی و به عنوان هارد اصلی ازش کار بکشی
    تو همین انجمن p30 بگیری 90 درصد کسایی که هارد adata دارن یکبار صددرصد این مشکل براشون پیش اومده
    شما هاردت چه نوعی هست تا برد اصلیشو بگم از چه شرکتی هست adata میاد بردای هارد بقیه شرکت ها رو برمیداره قاب میندازه به اسم خودش میزنه اگه مدل sh94 هست که مکستور هست اگه sh93 توشیبا
    با نرم افزار hd tune میتونی بفهمی خودت
    Last edited by Greedy; 02-08-2012 at 18:20.

6. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همون مشکلی که منم داشتم پارسال
    کلا بذار بگم که هارد adata به معنای واقعی بدرد نخوره
    من برادرم یکی برام گرفت دو سال پیش 500 گیگ که صد و خورده ای گیگ اطلاعات داشتم که البته زیاد مهم نبودن و یهو همینطوری این مشکل فرمت کردن پیش اومد که با کلی بدبختی و با نرم افزار ریکاوری تونستم اونایی که مهم تر بودن برگردونم بعد داداشم برد یه هارد یه مدل بالاترش گرفت 17 تومن هم روش داد و اونم دوباره همین مشکل پیش اومد که دیگه کلا الان 6 ماه یه گوشه خونه افتاده تازه من فقط واسه ضبط برنامه و ریختن اهنگ توش استفاده میکردم و کلا به کامپیوتر هم وصل نمیکردم زیاد اینطوری هی خراب میشد وای به حال اینکه ویندوز هم میریختی و به عنوان هارد اصلی ازش کار بکشی
    تو همین انجمن p30 بگیری 90 درصد کسایی که هارد adata دارن یکبار صددرصد این مشکل براشون پیش اومده
    شما هاردت چه نوعی هست تا برد اصلیشو بگم از چه شرکتی هست adata میاد بردای هارد بقیه شرکت ها رو برمیداره قاب میندازه به اسم خودش میزنه اگه مدل sh94 هست که مکستور هست اگه sh93 توشیبا
    با نرم افزار hd tune میتونی بفهمی خودت
    دوست عزیز، این حرف شما رو قبول ندارم که کلا ADATA مشکل داره.
    من محل کار یه مدل SH14 دارم که پیرش رو در آوردیم و روزی بین 4 تا سیستم داره فایل حجیم جابجا میکنه، اونم بدون حتی یکبار safety remove کردن!! و بعد از یکسال هنوز آخ نگفته ... .

مدل من NH92 هست.

حالا من برم فرم ویر دانلود کنم و روی سیستمهایی که میخوام ازشون استفاده کنم، نصب کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من محل کار یه مدل SH14 دارم که پیرش رو در آوردیم و روزی بین 4 تا سیستم داره فایل حجیم جابجا میکنه، اونم بدون حتی یکبار safety remove کردن!! و بعد از یکسال هنوز آخ نگفته ... .

مدل من NH92 هست.

حالا من برم فرم ویر دانلود کنم و روی سیستمهایی که میخوام ازشون استفاده کنم، نصب کنم؟
    firmware که نباید روی سیستم نصب بشه . روی هارد باید نصب بشه . ضمن اینکه نمیتوان با اطمینان گفت این مشکل از frimware هست .
    نکته : هر هارد firmware مخصوص خودشو داره و نباید از هر firmware استفاده کرد ، شما باید مدل دقیق هارد اینترنال بکار رفته رو پیدا کنید .

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مدل من NH92 هست.

نمیدونم برای من و اکثر بچه ها که خیلی مشکل داشته به خصوص این مشکلی که گفتی تو تاپیکا بگردی خیلی از adata هایی این مشکل براشون پیش اومده در حالی که بقیه هاردها این مشکل خیلی کمتر داشتند البته شاید اون مدل خاصی که گفتی بهتره شاید در مورد سوالت هم بچه ها راهنمایی کردن فریمورشو اپدیت کن ببین چی میشه اگه درست نشد که با یه نرم افزار ریکاوری فایلایی که میشه رو ریکاوری کن تو یه هارد دیگه فرمت کن اینو کلا بذار کنار چون دردسر داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان من یه هارد ایترنال (1TERA) دارم که روی دستگاه --- بود ... حالا می خوام فرمت کنم روش ویندوز نصب کنم و روی PC استفاده کنم اما توی قسمت پارتیشن بندی فقط 30MB از حجم هارد رو میاره... نمیدونم چیکار کنم. لطفا کمک کنید
    خیلی عجله ای هست. ممنون.

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان

هارد یکی از اقوام رو در اختیار دارم که ویندوز مداوم اخطار میده که از اطلاعات بک آپ بگیرید و برای تعویض هارد اقدام کنید.
    ولی به نظر در حین کار مشکل خاصی پیش نمیاد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با hd tune تست گرفتم این اطلاعات رو داد:

نظر دوستان چی هست؟
    آیا قابل تعمیر هست یا باید عوض بشه؟

موفق باشید

پ.ن: دمای کاری مناسب جهت کارکرد هارد چقدر هست؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان

هارد یکی از اقوام رو در اختیار دارم که ویندوز مداوم اخطار میده که از اطلاعات بک آپ بگیرید و برای تعویض هارد اقدام کنید.
    ولی به نظر در حین کار مشکل خاصی پیش نمیاد.

با hd tune تست گرفتم این اطلاعات رو داد:

نظر دوستان چی هست؟
    آیا قابل تعمیر هست یا باید عوض بشه؟

موفق باشید

پ.ن: دمای کاری مناسب جهت کارکرد هارد چقدر هست؟
    دمای هاردتون خوبه
    فعلا شما یک تست از هاردتون با نرم افزار hdd regeneraator بگیرین و نتیجرو بگین
    تست از داس انجام بشه

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •