تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 494 از 2403 اولاول ... 3944444844904914924934944954964974985045445949941494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

:(:(:(:(:(
    سلام.
    مرکز 4 هستم، اندیشه و مشکل قطع و وصل شدن اینترنت رو دارم :( یهو اینترنت dc میشه و error یوزر و پس رو میده گاهی هم اصلا ویه وصل شدن میمونه.latency هم نوسانه سینوسی داره....دیروز زنگ زدم به اندیشه گفتن به خاطره مشکل برقه مرکز 4 هست...این درسته؟ یا دارن مزخرف میگن؟؟؟؟

در روز شاید دورو بره 10 بار Int قطع میشه (البته بعد که دوباره cannection رو میزنم وصل میشه) اما این برای من که بازیه online میکنم خیلی بده :(((((((
    کسی مشکله منو داره؟

در ضمن یه سوال دیگه هم از اندیشه کردم: بر خلافه پارس وی که داشتم و بعده ساعته 1 هم میشد بازی کرد و سرعت پایین نمیومد،اندیشه همیشه سرعتش پایین میاد...کاره منم از 11 شب تا 2-3 صبح هستش.گفتن به زودی میخوان اقدام کنن و پهنای باند جدید بیارن؟ راسته؟ انگار یک ماهه پیش میخواستن بیارن درست؟ حالا ما چه قلطی بکنیم با این وضع؟:((((((((

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام.
    مرکز 4 هستم، اندیشه و مشکل قطع و وصل شدن اینترنت رو دارم :( یهو اینترنت dc میشه و error یوزر و پس رو میده گاهی هم اصلا ویه وصل شدن میمونه.latency هم نوسانه سینوسی داره....دیروز زنگ زدم به اندیشه گفتن به خاطره مشکل برقه مرکز 4 هست...این درسته؟ یا دارن مزخرف میگن؟؟؟؟

در روز شاید دورو بره 10 بار Int قطع میشه (البته بعد که دوباره cannection رو میزنم وصل میشه) اما این برای من که بازیه online میکنم خیلی بده :(((((((
    کسی مشکله منو داره؟

در ضمن یه سوال دیگه هم از اندیشه کردم: بر خلافه پارس وی که داشتم و بعده ساعته 1 هم میشد بازی کرد و سرعت پایین نمیومد،اندیشه همیشه سرعتش پایین میاد...کاره منم از 11 شب تا 2-3 صبح هستش.گفتن به زودی میخوان اقدام کنن و پهنای باند جدید بیارن؟ راسته؟ انگار یک ماهه پیش میخواستن بیارن درست؟ حالا ما چه قلطی بکنیم با این وضع؟:((((((((
    الان تقریبا هممون این مشکل رو داریم چه از پارس چه از اندیشه
    مشکل از مخابرات باید باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

الان تقریبا هممون این مشکل رو داریم چه از پارس چه از اندیشه
    مشکل از مخابرات باید باشه
    هر دو مشکل؟ هم قطعیه زیاد و هم پایین اومدن سرعت بعد از 1 شب؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.

کسی مشکله منو داره؟

خط 4 به نظر من از نظر سرویس دهی بدترینه اگه خط های دیگه 5 بار قطع شه خط 4 ،10 بار قطع میشه!
    منم زنگ زدم گفتن از دستگاهشونه که انگار فقط واسه خط4 قدیمیه با ups سازگاری نداره با هرنوسان رسیت میشه یا همچین چیزی!
    دیشب گوش شیطون کر سرعت 110 بود!!!

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیروز واسه منم بعد از ظهر حدود دو ساعت قطع بود اندیشه خط 5

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

سلام.

کسی مشکله منو داره؟

شما بازی آنلاین بازی میکنین؟
    چی بازی میکنین؟
    بجز قطعی چند ساعته دیگه مشکلی ندارین راحت میشه بازی کرد؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

هر دو مشکل؟ هم قطعیه زیاد و هم پایین اومدن سرعت بعد از 1 شب؟
    سرعت من که ثابته: 30
    شما اینقدر دانلود می کنید خوب با محدودیت بیشتر بگیرید خلاص
    اینقدر نگین شبا سرعت بده

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خط 4 به نظر من از نظر سرویس دهی بدترینه اگه خط های دیگه 5 بار قطع شه خط 4 ،10 بار قطع میشه!
    اتفاقا عزیز...من الان همین یکی دو هفته هست که به این مشکل بر خوردم...همیشه صبح تا شب به اینترنت وصل بودم بدون قطعی.از نظره من خیلی خوب سرویس میداد تا قبله این مرکز 4...اگه این مشکل ها بر طرف شه فک کنم دوباره مثه قبل بشه...حداقل من که راضی بودم از این مرکز

شما بازی آنلاین بازی میکنین؟
    چی بازی میکنین؟
    بجز قطعی چند ساعته دیگه مشکلی ندارین راحت میشه بازی کرد؟
    بله...یعنی بالای 60% استفاده اینترنتم همین بازیه آنلاین هست و برام خیلی مهمه که latency خوبی داشته باشم...من world of warcraft بازی میکنم...راستش تا قبله این دو هفته اصلا مشکلی نداشتم و خبری از قطعی که نبود هیچ ، از نوسانه latency هم هیچ خبری نبود و معمولا بینه 400-600 لتنسیه من بودش در بازی و عالی بود (به جز 1 شب به بعد که افت سرعته خیلی بدی داره)

اینقدر نگین شبا سرعت بده
    سرعت 30 که خیلی بده...من dap بینه 120 - kbps150 دانلود میکنم و maxی هم که داشتم 240kbps بوده، اون هم نه به صورت لحظه ای...که با اون سرعت 800 مگ رو خیلی سریع دانلود کردم...فک کنم هر پارت 100 تاییش 10 دقیقه طول میکشید....الان مشکله سرعت ندارم کمه کم 70 تارو تویه dap دارم...فقط مشکلم با latency هستش و منظورم از شب ها به خاطره دانلود نیستش، به خاطره ping و latency یه پایین هستش.

با محدودیته بیشتر هم موافقم...اما مشکل اینجاست که واسه من 8 گیگ هم کم میاد، چون در ماه 3 گیگ بدون تعارف واسه بازی آنلاین میره و میمونه 5 گیگ که باید باهاش دانلود کنم و گشت و گذار هم بکنم.

8. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینقدر نگین شبا سرعت بده
    من هر ماه متوسط 30 گیگ دان مینکم نا محدود بگیرم با سرعت 30 به چه دردم میخوره
    شبا مشکل پیش میاد اما میشه باهاش سر کرد حد اقل به 60 میرسه

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پارس الان سرعتش 10 کیلو بایته... اصلا راضی کننده نیست...
    واقعا؟؟؟؟
    مطمعنی برای انحراف افکار عمومی سرعتت 10 نشده؟؟
    که مثلا مشترکین پارس زیاد نشه مثلا... مثلا.... مثلا

11. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

...بیراک آره کم پیداس
    یه سوالی از دوستان دیگر : طرفای چله خانه شرکت جز اندیشه و پارس برای فروش ADSL است ؟ اسم و آدرس شرکت چیه؟
    پ.ن . تولد p30world هم بر همگان مبارک
    وقتی اساتید حضور دارن و خوب هم راهنمایی میکنن نیازی به پست زدن بیش ار حد نیست. اما تا جایی که بتونم همیشه مطالب این تاپیک رو میخونم تا ببینم اوضاع اینترنتمون چطوره !
    تولد سایتمون رو هم تبریک میگم ... شاید لازم نباشه این رو یادآوری کنم که سایت p30world با تلاش شبانه روزی یکی از دوستان و همشهریان رشتی عزیز ایجاد شده و تونسته به یکی از پرطرفدارترین تالارهای ایرانی تبدیل بشه . پس قدرش رو بدونیم و یادمون نره یه جورایی هسته اصلی و مدیریت این سایت حاصل زحمات یکی از همشهریامون بوده . من حتی دورادور با زحمات ایشون وقتی که تازه میخواستن همچین سایتی راه بندازن آشنایی داشتم . پس قدر این محیط رو که برامون فراهم شده بدونیم و سعی کنیم با مطالب مفید روز به روز چیزهای جدید یاد بگیریم و دانشمون رو افزایش بدیم . سالگرد سایت مبارک !
    اما در مورد شرکت اینترنتی اطراف چله خانه !!!
    بله هست :
    شکوه سامانه خزر
    ssk
    رشت خیابان دکتر حشمت (چله خانه) جنب مدرسه جلالی .
    rasht, iran
    Phone: +98 131 3234162
    این هم سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن سرعت دیشب اندیشه خیلی خوب بود و تا صبح بالای 80 کیلو بایت دور میزد ... فقط حدود ساعت 3 یه بار سرعت صفر شد اما تا صبح بالای 1 گیگ دانلود شد . ( 128 خط 3 )

13. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •