هردو رو خوب خریدی من مموری رو خودم یک سال پیش خریدم 100 تومان با 5 سال گارانتی توی فاکتورهم نوشت گارانتی مادامالعمر.
هردو رو خوب خریدی من مموری رو خودم یک سال پیش خریدم 100 تومان با 5 سال گارانتی توی فاکتورهم نوشت گارانتی مادامالعمر.
اره برای بازی میتال جیر...بود فکر میکنم ولی فکر میکنم دقیق نمی دونم فایل iso بود توش ولی اون ها هم بود مثلا umd_gameباز یعنی چی؟یعنی فولدراشو میبینی؟مثلا PSP_GAME و ICON0.png و ... رو میبینی یا نه؟
همچین چیزی دقیق یادم نیست
سلام می خواستم بدونم که ایا umdخام هم پیدا می شود اگر پیدا بشه با dvd/rwمعمولی رایت می شه کرد یا نه.
در ضمن می خواستم بدونم که pspوجود داره که تمام قطعاتش ژاپن باشه چون رو جعبه psp من نوشته سیستم ژاپنی،باتری چینی، و همچنین اسم های کره،فیلیپین و ویتنام را هم آورده است.
نه umd خام نیست اگر هم باشه رایترش نیست چون دست شرکت های بازی سازه
یه موقعی بود دیگه الان ژاپنی بعید میدونم پیدا شه
رسول جان چه عجب!!![]()
اره پی اس پی من :
3.71 kernel است ولی 1.50 kernel هم روش است.
از Umd استفاده نمی کنم از فایل های pbp(ممکن اشتباه بگم) و iso استفاده می کنم که pbp هام البته همش نه این erorr را می ده کرنل 1.5 را هم on کردم ولی این erorr را می ده.
اول erorr 80020130 یا 800201C می داد حالا بعضی هاش 80020148 مده و یه دونه اش 80010002 می ده من که از اینها سر در نمی یارم .
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه
می خوام بدونم Psp دست دوم البته خیلی تمیزه و هیچ خطی نداره و همراه جعبه و محلقات و چندتا Dvd بازی و
یه مموری 2 گیگ چند می ارزه ؟
قیمت اکبندش چنده ؟
دوستم یکی با این امکانات داشت 220 فروخت !
فروش PSP Slim & Lite PSP Slim & Lite 3.80 M33-5 با دو عدد رم 2 گيگا بايتي اصل سوني با گارانتي مادام العمر دستگاه و رم کمتر از 3 هفته کارکرده کيف اسليم و بند هم داره دستگاه نو و خيلي تميزه و قابل تسته 40 عدد بازي TOP همراه با 1 DVD تم و برنامه و ... داره
![]()
lمگه چند مدل psp داریم ؟
یعنی غیر PSP Slim & Lite PSP Slim & Lite 3.80 M33-5 مدل دیگه ای هم هست ؟
پس فکر کنم دوروبر 180-200 بشه فروخت نه ؟
خيلي ممنون
Last edited by mohammad_dj_kazin; 13-07-2008 at 23:50.
سلام به دوستان گلم
من زیاد تو کار بازی نیستم ولی این دستگاه فکر منو زیر و رو کرد
خلاصه بهتون بگم که از این دستگاه خیلی خوشم اومده
من رفتم مغازه این دستگاه رو قیمت کردم بهم گفت که قیمت هاش متفاوته از 200 تومن داره تا 300 و خورده ای(حدودا 350 360 تومن)
خواستم ببینم که psp ها چه تفاوت هایی با هم دارند و این که مغازه دار راست میگه یا میخواد بهم بندازه؟
در ضمن چه پیشنهادی میکنید برای خرید و این که باید موقع خرید و چه مواردی رو بدونم؟
در ضمن این دستگاه ساخت کجاست؟
من زیاد تو کار کنسول ها نیستم و تجربه ای ازشون ندارم
ممنون میشم اگه منو کمک کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)