سلام
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟![]()
چون ايراني ميتونه قشنگ و مثل خودش بسازه تازه هم خيلي مدل خارجيش بلنده انقدر كه گذاشتنش تو بازي خيلي سخته
پلیس نا محصوص که فقط زانتیا هست که هنوز زانتیا خوب برای بازی ساخته نشده .
سلام
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!![]()
منظور شما از پژو کدوم پژو هست 206. 405 ..... یه عکس ازش بزار تا ببینیم چی میشه .
فرقی نداره کدوم ماشینه فقط میخواهم درست روشن بشه مثل ماشین واقعی
سلام بچه ها اینم از ورژن سوم (آخرین ورژن) پیکان پلیس که با کمک های بسیار مفید آقا محمدرضا ساخته شد.
لینک دانلود :لینک عکس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!
اقا عماد شما چراغ ها رو omni گذاشتی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)