آخرین قیمت k800 الان چقدره؟
آخرین قیمت k800 الان چقدره؟
قابل شما رو نداره مهمون من باش
شوخي مي كنم دقيق نميدونم ولي قيمتها چون نوسان ميكنه و همه جا يكسان نيست بين 170 تا 180 هست
یک سال و نیمه این k800 رو دارم.
خسته شدم دیگه! میخوام اینو بدم یکم بزارم روش یک 5800 نوکیا بردارم.
به نظرتون کار درستیه؟
از من بپرسي ميگم نه از سوني اريكسون واسه چي مي خواي كوچ ني به نوكيا آخه اصلا نوكيا حال سونس اريكسون رو نميده به آدم. به هر حال ميل خودته ولي جاي تو بودم xperia يا مدل هاي آخر سري w رو ميخريدم مثه w980 يا عشق من c905 رو بخر خلاصه ميل خودته ولي خداييش گوشي ديگه استفاده كني بعد يه مدت دلت واسه k800 تنگ ميشه خداييش خيلي گوشي نازيه
سلام یه سوال داشتم. میخاستم روش دقیق و به ترتیب فارسی کردن گوشی k810رابدونم.
مي ري به منو:
Settings / تب General / بعد گزينه Language / و حالا زبان هايي كه گوشي شما ساپورت مي كنه رو مياره اگه گزينه فارسي هست فعال كن
5800 انچنان كارا نيست
xperia هم كه اخرشه ولي گرونه
اگه ميخواهي با قيمت متوسط گوشي خوب بگيري P1 بگير
تا وقتی g900 هست خرید این گوشی اشتباه محضه چون هم قیمتند و....اگه ميخواهي با قيمت متوسط گوشي خوب بگيري p1 بگير
سلام به همگی
وااا یادش بخیر کا800 که داشتم میومدم از بچه های این تاپیک کمک میخاستمدر کل خیلی چیزا یاد گرفتم
دمه همتون گرم
به نظره من نوکیا که اصلا سراغش نرو .البته انتخاب نهایی خودت میتونی بگیری ولی من بعد از اینکه کا800 فروختم نوکیا ان 73 ی دوستم تقریبا دو ماه استفاده میکردم .مجبور بودمیک سال و نیمه این k800 رو دارم.
خسته شدم دیگه! میخوام اینو بدم یکم بزارم روش یک 5800 نوکیا بردارم.
به نظرتون کار درستیه؟داشت حالم از هر چی موبایل بود حالم بهم میخورد.مینو هاش خیلی مسخره هست و ...... خیلی چیزای دیگه.
اگه دوست داشتی بری سراغ نوکیا بهتره چند روزی موبایل دوستی یا اشنایی استفاده کنی ببینی چه خبره.
حتی سونی اریکسون هم خاستی بگیری دقت کن اشتباه من نکن
موبایل های سونی اریکسون هم دیگه مثله قبل نیستن. فایل منیجر هاش تغییر کردن
من خودم یه ماهی میشه جی 900 گرفتم ازش راضی نیستم زیاد . دلم خوش کرده بودم به وای فای و تاچ سکرین و ...
ولی اگه خواستی موبایل بگیری اول ببین دوربینش چطوره .چون هر جا بری موبایل همراهت هست و میتونی از لحظات زندگیت لذت ببری
موفق باشی
چطوري دوست عزيز
پس الان جي 900 داري
جدا ازش راضي نيستي؟ خب مگه چه عيبي داره؟
دوربينش فكر نكن مثل كا800 بايد باشه
كا800 يه اعجوبه بود
منم الان xperia دارم خيلي توپه اما عكاسيش بازم به كا800 نميتونه برسه
البته روز روشن خيلي خوب عكس ميگيره ولي شبا خودت ميدوني بدون فلش زنون عكاسي تعطيله تقريبا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)