تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 755 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

12

مدل دستگاهتون چيه؟
    مشكلتون چيه؟ وقتي داره پرينت مي گيره خب هي ارور بده تا ...!
    سلام محمد جون ... خوشحالم هستی ... آقا من یه فوتو اسمارت اچ پی دارم ... کارتریج مشکی تموم کرده بود بردم شارژ کردم الان هر چقدر میندازم تو ، تو اچ پی سولوشن میگه کارتریج وارد نشده ... ولی متن مشکی رو راحت پرینت میکنه ولی تو نمایشگرش نشون نمیده که در حال پرینت ... در ضمن کپی هم نمیگیره ... وقتی تعداد صفحات کپی رو رو نمایشگرش انتخاب میکنم دوبار برمیگرده به مرحله ی اول ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

سلام اساتید
    پرینتر من (تو امضام هست)، وقتی باهاش عکس پرینت میگیرم تا نصفه های عکس خوب پرینت میگیره ولی بعدش از اواسطش ببعد انگار که یه رنگی رو نمیزنه ببینین :

ببینین سمت راست عکس با سمت چپ فرق داره. تو همه ی عکس ها اینجوری میشه. روی کاغذ آ4 تست کردم این عکسوو.
    درحالیکه همه جوهرها کاملا شارژ هستش و هواگیری هم شده و تست 4 رنگ هم کاملا اوکی هستش:

از محلول هد بازکن تجهیز گاما هم استفاده کردم بازم اینجوریه.
    بنظر شما جریان چیه ؟
    ممنون
    پس چی شد ؟

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

الان بهترین پرینتر تا 200 سه کاره رنگی(مصرفم کمه)که بتونه عکس هم بزنه چیه؟

5510 خوبه؟قیمتش چنده؟

بهترین مرکز برای خرید پرینتر از نظر شما چیه ؟
    آقا محمد ماروهم یه راهنمایی بده.می دونم سرت شلوغه ولی ....

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام محمد جون ... خوشحالم هستی ... آقا من یه فوتو اسمارت اچ پی دارم ... کارتریج مشکی تموم کرده بود بردم شارژ کردم الان هر چقدر میندازم تو ، تو اچ پی سولوشن میگه کارتریج وارد نشده ... ولی متن مشکی رو راحت پرینت میکنه ولی تو نمایشگرش نشون نمیده که در حال پرینت ... در ضمن کپی هم نمیگیره ... وقتی تعداد صفحات کپی رو رو نمایشگرش انتخاب میکنم دوبار برمیگرده به مرحله ی اول ...
    سلام.
    اخرش مدلش رو نگفتي! فوتواسمارت كه يك سري از جوهر افشان هاي اچ پي هستند...
    معمولا اگه مشكل از كارتريج باشه اصلا پرينت نمي گيره . ممكنه مشكلي ديگه داشته باشه مثلا توي اسكنر يا ...
    مدلش رو بگو

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

هيچي نشد دقيقه 40 يه گل خورديم بعد يه پنالتي داديم بازي دو صفر شد بعد دقيقه آخر به زور 2-2 كرديم بازي رو.
    والا
    يه كم خط داره كارتريجت من زياد برام پيش اومده كه نصفه اخر رو خراب بزنه كه خب فقط از كارتريج يا هد ميتونه باشه، البته شما يه تست كن به جاي عكس پرتره يه صفحه طراحي كن دقيقا اندازه اين به چهار قسمت تقسيم كن بعد با نهايت كيفيت پرينت كن ببين چطور ميشه و كدوم رنگ كم مياره وسط راه!
    چند تا با اين زبون بسته زدي؟ ديگه بايد بگيم واريانس حيا كن! كارتريج ها رو رها كن!

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

سلام پرينتري كه روي كاغذ كالك مشكي را خوب چاپ بكنه را معرفي كنيد با تشكر خليل عكاس
    اغلب مشكلي ندارند شما انتظارات و بودجه و اينها رو بگو...
    هر چند توي عمرم روي اين كاغذ كالك پرينت نكردم توي دبيرستان خونديم به اين كاغذها كالك يا پوستي مي گويند

---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

آقا محمد ماروهم یه راهنمایی بده.می دونم سرت شلوغه ولی ....
    چه مي خواي بزني و چه تعداد پرينت داري رو هم بگو.
    هزينه پرينت چقدر برات مهمه و ...
    البته گفتي استفادت كمه و توي استفاده كم همه چي جواب ميده ولي خب بايد ديد چقدر كم!
    مركز كه من شهرستانم اينترنتي ميخرم! تهران باشي بچه هاي ايرانشهر
    5500 اچ پي؟ الان مغزم ياري نميكنه لينك بده!
    Last edited by mohammad.t; 24-02-2012 at 22:30.

5. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

محمد جون HP Photo Smart D110 A ...! هم پرینت میگیره ... هم اسکن میکنه ... ولی وقتی از رو صفحه ـش میخوام کپی بگرم و تعداد رو انتخاب میکنم برمیگرده به صفحه اول و انتخاب عملیات ... ! تو نرم افزار اچ پس سولوشن میگه کارتریج مشکی سرجاش نیست ... ولی وقتی از جاش در میارم اصلا منو صفحه خود پرینتر بالا نمیاد و میگه کارتریج رو وارد کن ... یعنی کارتریج رو میخونه ... اعصابمو کلی خرد کرده ... دادا کمککن جون بچت ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

هيچي نشد دقيقه 40 يه گل خورديم بعد يه پنالتي داديم بازي دو صفر شد بعد دقيقه آخر به زور 2-2 كرديم بازي رو.
    والا
    يه كم خط داره كارتريجت من زياد برام پيش اومده كه نصفه اخر رو خراب بزنه كه خب فقط از كارتريج يا هد ميتونه باشه، البته شما يه تست كن به جاي عكس پرتره يه صفحه طراحي كن دقيقا اندازه اين به چهار قسمت تقسيم كن بعد با نهايت كيفيت پرينت كن ببين چطور ميشه و كدوم رنگ كم مياره وسط راه!
    چند تا با اين زبون بسته زدي؟ ديگه بايد بگيم واريانس حيا كن! كارتريج ها رو رها كن!

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

آقا مشکل من از کارتریج مشکی بوده. خط میندازه مشکیش. حالا با محلولی که همراه جوهر گاما از تجهیز گاما گرفتم رو هدش می چکونم بازم خط انداختنش از بین نمیره. میشه اونو به داخل کارتریج هم تزریق کرد ؟ خود شرکت که میگه میشه!

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من یه مدل پرینتر اچ پی p2035 دارم که موقع پرینت صفحاتی که دارای کادر باشه به صورت ناقص می گیره اگه امکان داره کسی راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه Amin_Mokari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ahar

پيش فرض

سلام من يدونه hp 2800 مخزن دار دارم تازگي ها يدونه قطعه از جاييكخ هدا جوهر اضافيش تخليه ميكنه در اومده نميدونم چط.ري بايد وصل كنم چون فنر داره هدا ميرن ميشينن روي اون موقعي كه نميزنه دقيقا بالاي سطل اشغالشه كه جوهر او نجا تخليه ميكنه ميرو مياد اون در اومده و وقتي هم كه ميخواد چاپ و شروع به زدن كنه خطا ميده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل بعد ار خرید کارتریج قابل شارژ و جوهر هر دو از مارک Wox دارم. مدل پرینتر من canon pixma mp630 هست . ومشکل اینه که فقط در عکسهای که زمینه رنگ مشکی دارن بعد از چاپ عکس خط های عجیب غریبی مشاهده میشه در صورتی که اگه مثلا برم تو paint ویندوز و یک صفحه کامل مشگی درست کنم و پرینت کنم این خط ها ایجاد نمیشه !! از درست شارژ کردن کارتریج هام اطمینان دارم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه . 6-5 بار clening , deep cleaning ردم ولی نتیجه ای حاصل نشد. نمونه عکس هم اپلود کردم دوسنان متخصص و باتجربه ببینن بلکه مشکل پیدا بشه .

----- >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<------
    ----->> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<------

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من یک پرینتر اچ پی 2015 دارم و برای چهارمین بار کارتریج را شارج نمودم حالا حدود 500 صفحه پرینت دارم اما دیگه پرینت نمی زنه... اولش چراغ دایره روشن میشه بعد که فرمان پرینت ارسال می کنم چراغ مثلثی و علامت خطر چشمک میزنه... مشکل از کجاست... تا حالا صد بار ریستش کردم ولی جواب نداده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •