نظرم رو کووانه !ممنون اقا رضا لطف کردی فقط برندهای دیگه مثل سونی و پانوسونیک ... به نظرتون چطور میاد؟شفافیت و تفکیک پذیری صدا برام در اولویته همینطور بیس!راستی جای خاصی هم سراغ دارید برای خرید که از بابت اصل بودن خاطر جمع باشم!
نظرم رو کووانه !ممنون اقا رضا لطف کردی فقط برندهای دیگه مثل سونی و پانوسونیک ... به نظرتون چطور میاد؟شفافیت و تفکیک پذیری صدا برام در اولویته همینطور بیس!راستی جای خاصی هم سراغ دارید برای خرید که از بابت اصل بودن خاطر جمع باشم!
سلام
من طرفدار سبک trance هستم....بهتره بگم Armin van buure
برام کيفيت و تفتيک صدا خيلي مهم
base زيادو دوست ندارم چون از کيفيت صداکم ميکنه
از برندSENNHEISER خيلي تعريف ميکنن,همينطور که گفته شده مثل اين که تو ايران اصلش سخت پيدا ميشه
تا سقف 150 برای Earbud یاInear.....نظرتون باSennheiser CX-300-چیه........کدوم مدل Sennheiser برای من بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید...
سلام..ممنونم بابت مشورتهاتون..من هولهولکی یه هدفون خریدم..البته هولهولکی سعی کردم چیز بدی نگیرم..تو پایتخت یه بابایی با گارانتی avasun هدفون klipsch image s4 رو میگفت 120000، پررو هرچی بش گفتم عمو جان قیمتش این نیست گوش نکرد، آخرسر رفتم طبقه دوم همون فروشگاهه با گارانتی "آرتافرورد" خریدم 100000تومن. فقط اینکه امیدوارم اصل باشه که این همه انرژی که گذاشتم هدر نشه!
کیفیت جالبی نداره ساختش، اما صداش از صدای creative EP630 خیلی طبیعیتر بود، باس که نداشت اولش، الآنم که باش یه دو ساعتی rock پلی کردم که مثلن burn in شه، باز هم باس خیلی زیادی نداره، البته بهتر، اون کریتیو با اون باسش که الان درک میکنم اغراق شدهست پدر گوشم رو درآورده بود. درکل من که سواد این کار رو ندارم، لاکن صداش به صدای طبیعی آلات موسیقی نزدیکتره، لازم هم نیست که واسه جزئیات صدا رو خیلی زیاد کنی - آنچنان که با هدفون Ep630 بایست میکردم- خلاصه فعلن که خوبه، ولی تفاوت عظیمی حس نکردم، که شاید مال اینه که گوشم تربیت نشده.. v-jays هم کلی پرسیدم، کسی نداشت، منم که هول، گفتم همین klipsch S4 رو میخرم. الانم گذاشتم چنتا آهنگ راک پلی شه که آببندی شه، بلکم صدای باسش یهذره درآد. درکل بد نیست، ضمنن قوطی نگهداری هدفونشم خیلی باحاله.
الان تو کف اینم که اصله یانه!؟
ضمنن نمیدونم ذکر قیمت قانونیه یا نه، اگر نیست بگید پاکش میکنم.
مبارکتون باشه عزیز
نه مشکلی نداره خیلی هم از شما ممنونیم که قیمتی که خریدید رو به ما هم گفتید. اینطوری خیلی خوبه همه از بازار باخبر میشن
در مورد اصل بودنش، احتمال خیلی زیاد اصله چون بعضی از بچه های همین تاپیک محصولات klipsch رو خریدیم (با همین قیمت ها حدودا) و اصل بوده. اگه به نظرتون تقلبی نمیاد ایشالا مال شما هم اصله.چون اینطور که آقا رضا گفته بود تقلبی هاش high copy نیستن و از ظاهر میشه تشخیص داد
مبارک باشه خلاصه
والا من تا حالا از این klipsch که هدفونی ندیده بودم، نمیدونم هایکپیه یا اصل؟! ولی کیفیت ساختش رو نپسندیدم، نسبت به craetive EP630 مثلن خود گوشی تو محل اتصال به سیم هدفون یه غلاف محافظی داره، تو کریتیو این غلاف به حدی هست که امید داشته باشی یه محافظتی بکنه، اما تو این اسچهار همچین چنگی به دل نمیزنه، حتی کیفیت اون لاستیکای گوشیش هم به اندازه کریتیو نیست، از اون فروشگاه طبقه دوم خریدم که اولش "پ" داره، اگه از دوستان کسی ازش خرید کرده بگه که مطمئن شم از اصل بودنش.
تو پایتخت پر بود از سنهایزر تقلبی، به هر کی هم میگفتی یه هدفون خوب میخوام سریع monster رو معرفی میکرد، بعضی از روداراشون هم زیر بار نمیرفتن که سنهایزراشون تقلبیه، البته کپیش خیلی های بود. creative 930ii هم میدادن 125000، چون دوستان klipsch رو توصیه کرده بودن، دیگه بیخیالِ 930i شدم. به یه بابایی هم گفتم چرا shure نمیآرین، بعد که کلی واسش سخن راندم، به رفیقش تو چین mail زد که shure هم اگه اصلی پیدا کرد بخره.
اینا همه اطلاعاتی بود که کسب کردم.
اتفاقا من creative aurvana in ear 2 داشتم به نظرم کابلش و مخصوصا فیشش خیلی بی کیفیت اومد. خیلی زود هم خراب شد (البته نه تو استفاده معمولی!) ولی خب تو بی کیفیت بودنش شکی ندارم
این کلیپش هم که شما خریدید احتمال خیلی زیاد اصله، ولی خب اگه شما تو ساختش مثلا زائده ی لبه هاش رو میبینید یا آرم کلیپش که روش هست راحت کنده میشه... اینا نشونه های فیک بودنهکه بعید میدونم برا شما اینطور باشه
با عکسای سایتش مقایسه کردم، همهچی از شکل و نوشتههای جعبه، یکیه،حتی تو عکسی که از سایتش گرفتم، S4 که چاپ شده، رو عدد "چهار" یه جاهایی مثه اینه که تو چاپ جوهر بش نرسیده و خوب چاپ نشده، تو جعبه منم همینطوره، تنها فرقشون اینه که هدفونایی که تو سایت خود klipsch عکسشون هست، سوکتشون "L" شکله، ولی سوکت هدفون من، مستقیمه، عین EP630 ، دیگه خسته شدم بسکه فکر کردم، انشاالله که اصله
عکس klipsch s4 از سایتش :
اینم از عکس هدفون خودم و جعبهاش(ببخشید کیفیت دوربین همچین خوب نبود):
Last edited by ziguratt; 08-12-2011 at 11:34.
من تو پستهای همین تاپیک خونده بودم که بچهها از همون فروشگاهی که من خرید کردم خرید کردن، عکس هدفون و جعبه با همه عکسای سایت klipsch یکیه(البته غیر از سوکت که مال من "L"شکل نیست)..
الان داشتم با نوشته klipsch روی هدفون بازی میکردم با ناخنم، "k" اولش پاک شدولی هرچی تلاش کردم بقیه نوشتههاش و همچنین نوشتههای اونیکی گوشی پاک نشدن..حالا موندم بین اصلی و فرعی بودنش..اگه تقلبی باشه صدتومنی که با هزار ژانگولر جور کردم میرره هوا..کسی هست بتونه دقیق راهنماییم کنه بفهمم تقله یا نه؟
تاکید دارم بقیه نوشتههاش هرچقدر هم با ناخن روش فشار دادم و کشیدم پاک نشدن(روزنه امیدی واسه اصل بودن)
بعدا نوشت : جعبهاش آبیه، اون کیف فلزی هم داخل جعبه بود، یه راهنما هم داخلش بود. از لحاظ ظاهری کپیه عکسایه سایتشه، جعبهاش دقیقن عین عکسای سایتشه، فقط نوشتههای رو گوشی چپ، با تلاش زیاد پاک شدن، تو گوشی راست هنوز به موفقیتی نرسیدم، الآن موندم خوشحال باشم بخاطر خرید klipsch S4 یا ناراحت باشم بخاطر تقلبی بودنش.
توروخدا یکی کمکم کنه قبل اینکه خودم و این هدفون رو آتیش بزنم.
Last edited by ziguratt; 08-12-2011 at 12:04.
با سلام
امروز صبح hd800 رسید دستم.
داخل یه جعبه بزرگ و بسته بندی خیلی خوب قرار داره ولی بر خلاف مدل ie8 جعبش پلمپ نشده بود.سعی میکنم عکسهاش رو بزارم چون توضیحات کامل در مورد جنس و قطعات ساخته شده این هدفون رو دوستان قبلا به طور کامل شرح دادن.
نحوه قرار گرفتنش رو سر خیلی خوب ولی چون بزرگ هست یا شایدم به دلایله دیگه احساس میکنم گوشهام اصلا با هدفون در تماس نیست. شایدهم گوشهای من کوچیک هستن.ولی کلا احساس خوبی به ادم دست میده.
در مورد صدا فعلا نمیدونم چی باید بگم .یعنی فعلا ترجیح میدم چیزی نگم تا 500 ساعت burn in تموم بشه بعد.ولی قابل توجه دوست عزیزی که میگفتن هدفون کلا burn in نداره و گوش ادم که به صدای هدفون عادت میکنه عرض کنم که نه تنها گوش من به صدای این هدفون با این شرایط عادت نخواهد کرد بلکه واقعا الان صدای این هدفون از هدفون in ear ie8 که حدودا 50 ساعت ازش استفاده کردم خیلی بد تره.تازه ie8 که خیلی بهتره از k99 و k44 هم بی کیفیت تره.یعنی صداش که اصلا soundstage نداره البته شاید یکی دو سانتی باشه البته .بیس داره ولی خیلی دوره و باید دقت کنی تا تشخیص بدی.vocal زن خیلی خشدار و اذیت کننده میشه در اوج.بقیه صداها هم ناامید کنندست.(اقا رضا hd800 هم fake یا های کپی داره؟)بعدشم که بیصبرانه منتظر پایان 500 ساعت میشم.لطفا اقا رضا اگه ممکنه نحوه صحیح burn in این هدفون رو توضیح بدین ممنون میشم.
برای ie8 در اولین فرصت review میزارم ولی فعلا تغییر چندانی با روز اولش نکرده فقط کمی بیس قوی شده چون اولش اصلا قدرت بیس معلوم نبود حتی فکر میکردم پیچ تغییر قدرت بیسش خرابه یا اصلا واصه مدل گذاشتنولی بعد حدود 50 ساعت الان میشه به راحتی قدرت بیس رو تنظیم کرد و بیس قوی داره.ولی بقیه صدا ها به نظرم باید خیلی بهتر از این کیفیت باشه و برای بهتر شدنشون انتظار میکشم.
نه عزیز اینطوری که شما میگید تقلبی نیست خیالتون راحت باشه. اون علامت مثلث مانند klipsch که پشت ایرفوناتون هست توی فیک هاش کاملا محوه و تابلو! میشه تشخیص داد. اون از بین رفتن لوگو که گفتم منظورم این بود که از بین میره! مثلا یک هفته عادی استفاده کنید! شما افتادید به جونش یک قسمتش رو کندید یک بحث دیگه اس
از اون گذشته... ببینید قرار نیست شما به هدفونتون سرویس بدید که! اونه که باید به شما سرویس بده. شما اگه از صدایی که ازش میشنوید راضی هستید و خوشتون میاد و لذت میبرید، اصلا چرا اینقدر براتون باید مهم باشه که اصل باشه یا تقلبی؟ (هرچند این چیزی که شما میگید اصل باید باشه)
والا من از عید تا یک ماه پیش حدودا به هر دری زدم یک ایرفونی گیر بیارم که دور و ور 100 باشه قیمتش و از صداش خوشم بیاد! قبلش هم تو کفش بودم ولی از عید به اینور واقعا گشتم! خدا خدا میکردم یک دونه مثلا shure se215 تقلبی حتی گیرم بیاد که از صداش خوشم بیاد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)