تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 624 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز توضیح بیشتری درباره این تغییرات میدی؟ صدا و سیما چه تغییراتی رو اعمال کرده و از چه زمانی؟ آیا همین موضوع باعث فریز شدن تصاویر هست؟ این تغییرات تو شهر تهران هم اعمال شده؟
    sound vision جان
    نمی دونم چه تغییری داده ولی ظاهرا با برخی از گیرنده ها نمی سازه
    اگر گیرنده ایکس ویژن داشته باشی و تو ین وبلاگه بگی ، ورژن جدید می سازن برای اون دستگاه. ولی بقیه دستگاه ها باید با صدا و سیمای کرج تماس بگیرن و یا با خدمات پس از فروش دستگاه هاشون تماس بگیرن

2. 2 کاربر از saeed afshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ممنون از توضیحات مبسوط شما

حقیقتش من فکر نمی کنم که مشکل از آنتن و کابل باشه. چطور این همه مدت درست کار کرده؛ بعد یهو دیروز اون جوری شده؟
    آخه خودشم درست شد (همون دیروز)

حس خوبی ندارم! (حسی که بهم می گه مشکل از فرستنده است، به گیرنده های خود دست نزنید!)

-----
    نمی دونم کجا کیفیت سیگنالو نشون می ده (باید بگردم تو setting و menu پیداش کنم) ؛ شما می دونید؟(مدلش sony 40ex650 هست).

ممنون

برای منم همین طور هست یعنی چند ساعت درسته ولی یهو مثلا سر یه برنامه یا ساعت خاصی شروع می کنه بازی در آوردن...! دیشب خانواده داشتند سریال میلیاردر می دیدند که باز سر همین سریال از اول تا آخرش همش اذیت کرد همچین که برنامه تموم شد اینم درست شد...! من فکر می کنم اشکال از تلویزیون ما نباشه چون قطعات الکترونیکی یا سالم هستند یا خراب چیزی بین این دو نیست که مثلا یه وقت خراب باشه یه وقت درست... احتمالا یه منبع خارجی مشکل ساز شده که این منبع می تونه از فرستنده و یا کابل و.... باشه...

شدت و کیفیت امواج رو در تلویزیون شما نمی دونم از کجا می شه چک کرد ولی تو تی وی من (سری 9 فیلیپس) یه بخش تو تنظیمات هست که می شه این موارد رو چک کرد...........

4. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برای منم همین طور هست یعنی چند ساعت درسته ولی یهو مثلا سر یه برنامه یا ساعت خاصی شروع می کنه بازی در آوردن...! دیشب خانواده داشتند سریال میلیاردر می دیدند که باز سر همین سریال از اول تا آخرش همش اذیت کرد همچین که برنامه تموم شد اینم درست شد...! من فکر می کنم اشکال از تلویزیون ما نباشه چون قطعات الکترونیکی یا سالم هستند یا خراب چیزی بین این دو نیست که مثلا یه وقت خراب باشه یه وقت درست... احتمالا یه منبع خارجی مشکل ساز شده که این منبع می تونه از فرستنده و یا کابل و.... باشه...

شدت و کیفیت امواج رو در تلویزیون شما نمی دونم از کجا می شه چک کرد ولی تو تی وی من (سری 9 فیلیپس) یه بخش تو تنظیمات هست که می شه این موارد رو چک کرد...........
    شب نگاه می کنم، ببینم پیدا می کنم یا نه.

و می پرسم ببینم بازم اون پیغام اومده یا فقط دیروز بوده.

ممنون

6. این کاربر از habstem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون از توضیحات مبسوط شما

حقیقتش من فکر نمی کنم که مشکل از آنتن و کابل باشه. چطور این همه مدت درست کار کرده؛ بعد یهو دیروز اون جوری شده؟
    آخه خودشم درست شد (همون دیروز)
    حس خوبی ندارم! (حسی که بهم می گه مشکل از فرستنده است، به گیرنده های خود دست نزنید!)

-----
    نمی دونم کجا کیفیت سیگنالو نشون می ده (باید بگردم تو setting و menu پیداش کنم) ؛ شما می دونید؟(مدلش sony 40ex650 هست).

ممنون
    دوستان من هم دقیقا همین مشکل را داشتم. قبلا هم توضیح دادم. آنتنمان هم از این خفاشی های بوستر دار بود.
    برای ما هم که تلویزیونمان سامسونگ است و گیرنده دیجیتال داخلی داره و همچنین برای تلویزیون معمولی خانه هم گیرنده دیجیتال Xvision 333 خریدیم. سر ساعت مشخص تصویر فریز میشد و بعد No Signal. مثلا ساعت 8 شب که شبکه 3 سریال میگذاشت و خلاصه بدجوری روی اعصاب بود. چون دقیقا بعد از مدتی خود به خود درست میشد.
    آخر سر رفتم و آنتن را عوض کردم. از این آنتنهای کوچک خریدم که 5 هزار تومان هم قیمتش بیشتر نبود و دقیقا جای آنتن قبلی وصل کردم. در همان موقعیت و ارتفاع و خوشبختانه از آن زمان به بعد که بیش از 1 ماه است، دیگر مشکلی نداشتیم.

---
    در مورد بررسی میزان سیگنال و ... هم خود تلویزیون ما در قسمت منوی عیب یابی، مشخصات کانال، قدرت سیگنال و میزان خطا را نمایش میدهد. به تفکیک هر شبکه.

خود گیرنده دیجیتال هم اگر دکمه info را بزنی، قدرت سیگنال و ... هر شبکه را نشان میدهد.

جالب اینکه قبلا با آنتن بوستر دار قدرت سیگنال من 100 درصد بود ولی تصویر خراب میشد. الان با آنتن معمولی 90 شده ولی دیگه مشکلی نداره.

8. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

قدرت سیگنال حتما از فرستنده هست بعدشم آنتن رو سعی کنید ببرید بالاتر از ساختمون. اینجا هم شبکه های جدید چون قدرت سیگنالش کمه برای همین راحت نمیشه دریافت کرد ولی ببرم بالاتر از بام خونه بشه. به احتمال زیاد شاید فردا یه کاری بکنیم ببینم چی میشه.
    در ضمن به نظرم آنتن های شاخه دار خیلی خوبن.

اطلاعات سیگنال تو تلویزیون LED ایکس ویژن تو قسمت منو بعد اطلاعات سیگنال هست.
    Last edited by Ghaioom; 02-01-2013 at 20:14.

10. 2 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ديگه اون پيغام no signal نيومد

پيدا كردم اونم: signal strength و signal qualiy هردو ١٠٠ بودن!

Sent from my android using Tapatalk

12. این کاربر از habstem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    ميگم چرا تلويزيون LED 24 اينچ ايكس ويژن فركانس شبكه هاي جديد رو نميتونه خوب پخش كنه. من دستگاه براي كامپيوتر دارم خوب اين الان مشكلي نداره ولي اون تي وي همش سيگنال ضعيف ميهش انتن و اينور اونور ميكنيم وقتي هم كه درست ميشه بعدا بازم سيگنال ضعيف ميشه.
    شايد آنتن اون رو بياريم به انتني كه به كامپوترم وصل هست نزديكش بزاريم درست بشه چون مال من كه مشكلي نداره و به نظرم از موقعيت انتن اون تي وي باشه!
    فركانسي كه نزديك هست مشكلي نداره و سيگنالش قوي هست ولي اوني كه ميگم سيگنالش خوب نيست ولي كامپيوترم كه مشكلي نداره. حالا موندم مشكلش از تي وي هست يا موقعيت انتن؟ به نظر من كه از موقعيت انتن باشه.

فرکانس 490 و 538 هست که از یه جا ارسال میشه ولی 538 خوب میگیره ولی رو این 490 ضعیف عمل میکنه. به نظرم جای آنتن عوض کنم یه چیزی بشه. مال کامپیوترم که مشکلی نداره.

ویرایش:

دوستان تا الان که حل شده جای آنتن رو عوض کردیم دیروز.

یه چیز دیگه:

اگه بخوایم گیرنده برای تلویزیون بخریم کدوما خوبه؟
    من اولویت اولم ایکس ویژن 353 هست که اخرین مدل مادیرانه.
    بعدشم دنای هم تبلیغش زیاده.

بقیه رو دوستان نظر بدن. و بهترین رو انتخاب کنیم اگه خواستیم بگیریم. ممنون
    Last edited by Ghaioom; 06-01-2013 at 07:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    ميگم چرا تلويزيون LED 24 اينچ ايكس ويژن فركانس شبكه هاي جديد رو نميتونه خوب پخش كنه. من دستگاه براي كامپيوتر دارم خوب اين الان مشكلي نداره ولي اون تي وي همش سيگنال ضعيف ميهش انتن و اينور اونور ميكنيم وقتي هم كه درست ميشه بعدا بازم سيگنال ضعيف ميشه.
    شايد آنتن اون رو بياريم به انتني كه به كامپوترم وصل هست نزديكش بزاريم درست بشه چون مال من كه مشكلي نداره و به نظرم از موقعيت انتن اون تي وي باشه!
    فركانسي كه نزديك هست مشكلي نداره و سيگنالش قوي هست ولي اوني كه ميگم سيگنالش خوب نيست ولي كامپيوترم كه مشكلي نداره. حالا موندم مشكلش از تي وي هست يا موقعيت انتن؟ به نظر من كه از موقعيت انتن باشه.

فرکانس 490 و 538 هست که از یه جا ارسال میشه ولی 538 خوب میگیره ولی رو این 490 ضعیف عمل میکنه. به نظرم جای آنتن عوض کنم یه چیزی بشه. مال کامپیوترم که مشکلی نداره.

ویرایش:

یه چیز دیگه:

گیرنده میخوای همون 353 ایکس ویژن رو بگیر . همین چند روز پیش هم توی وبلاگ مادیران آپدیت جدید براش ارائه دادن . همین آپدیتهایی که زود به زود براش میدن بهترین مزیتشه چون حداقل خیالت راحته جنسی که میخری یه پشتیبانی داره و دستت به جایی بنده . بقیه گیرنده های بازار گارانتی معروفی ندارن . مشخصاتشم خوبه :

كيفيت تصوير FULL HD

داراي خروجي HDMI

به همراه كابل HDMI

داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG

قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC

قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv,divx, avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob

ماشين زمان

قابليت ضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگر

نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)

نمايشگر شماره کانال يا ساعت

قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه

نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير

ظرفيت ذخيره بيش از 400 کانال

خروجي صداي ديجيتال SPDIF

فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده

تله تکست به صورتOSD يا VBI

پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه

گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها

نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه

دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي

نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده

راهنماي الکترونيکي برنامه ها EPG

پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال

نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي

داراي حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي

قیمت:95 تومن

15. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز منم از یه آنتن کوچیک 2 پره (البته خودم یه چیزی درست کردم!) استفاده کردم و مشکل دریافت تصاویر رو تا حدی برطرف کرد...! البته هنوز هم گاهی تصویر دچار مشکل می شه ولی خیلی خیلی کمتر از قبل....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام

ویرایش:

یه چیز دیگه:

ببین کلا گیرندگی تلویزیون ها یکم کمتر از گیرنده هاست
    منم امتحان کردم همین نتیجه را داد. با آنتنی که تو گیرنده خوب آننتن می ده تو تلویزیو خوب جواب نمی ده
    بهترین مدلش به نظرم همون 353 هست

18. 2 کاربر از saeed afshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •