Cnet پلاسمای UT50 رو ریویو کرده در مورد UT50 نوشته که به جز در موارد جزئی مثل ضغیفتر بودن فیلتر کنتراست برای مکانهای پرنور اختلاف چندانی با ST50 نداره.
![]()
Cnet پلاسمای UT50 رو ریویو کرده در مورد UT50 نوشته که به جز در موارد جزئی مثل ضغیفتر بودن فیلتر کنتراست برای مکانهای پرنور اختلاف چندانی با ST50 نداره.
![]()
دوستان من نیت خرید vt30 رو دارم در چند نکته ابهام دارم:
از این tv میخوام به عنوان مانیتور استفاده کنم و از طریق کابل hdmi گرافیک رو متصل کنم به tv ایا config خاصی نیاز داره.
ایا باید refresh رو از طریق کنترل پنل گرافیک fix کنم یا خود tv اتومات تنظیم میکنه.
دیگه محدودیتی تو پخش فرمت های زیرنویس و فرمت هایی ویدیویی ندارم.
ایا کیفیت پخش tv تحت تاثیر گرافیک قرار میگیره یا به صورت مستقل عمل میکنه.
با توجه به تصاویر ثابت رو دسکتاب ایا امکان burn_in وجود داره.
پلاسما رو به همون دلیل burn-in که خودتون فرمودید نمیشه به عنوان مانیتور استفاده کرد. باید به فکر LED باشید.
اخه vt30 بدجوری چشم رو گرفته راهی نداره.
بقیه مواردی که گفتم مشکلی نداره دیگه همین یه مورد فقط ؟
نخیر اگه راهی داشت پاناسونیک و سامسونگ اینا این مشکل رو تو پلاسماها ریشه کن میکردن. پلاسما رو بخواین مانیتور 100% پشیمون میشین. فقط به درد تلویزیون دیدن و فیلم دیدن و اینا میخوره که توی این زمینه عالی و بی نظیر عمل میکنه.![]()
خودم کامپیوتر رو از طریق HDMI وصل نکردم ولی فکر نکنم تنظیم خاصی بخواد. فقط از طریق کنترل و دکمه AV باید بذارید روی HDMI 1 یا 2 ... . از لحاظ پخش فرمت خوبه. mp4 و mkv از طریق USB هم پخش میکنه ولی mkv از طریق کابل lan پخش نمیکنه. از نظر زیرنویس هم سری R که برای ایران زدن زیرنویس حذف شده!
اگر استفاده کنم چه مشکلاتی پیش میاد. روی صفحه دستکتاپ مرتبا پنجره باز میشه یعنی یک تصویر ثابت رو ندارم ایا
باز هم burn-in به وجود میاد.
منظورت از حذف زیرنویس چیه یعنی فرمت های srt و sub رو نمیخونه.
دوستان تصوير كامپيوتر به صورت كامل روي تلويزيون نمياد،راهش چيه ؟ سپاس
GT50
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی برای رسیدن به همچین کنتراستی اینقدر باید اتاقو تاریک کنیم واقعا؟
یا اشتباه می کنم؟
آره. هر چی اتاق تاریک تر کنتراستم بهتر.
البته فیلتر های کنتراستی که داره باعث میشه در نور متعادل با اختلاف خیلی کمی، بازم کنتراستش خوب باشه.
تفاوت کنتراستش تو نور متعادل نسبت به LED-LCDها محسوسه.
+
امروز صبح یه چند تا کلیپ موسیقی دانلود کردم. روی مانیتور LCDسامسونگم دیدم گفتم عجب خوش رنگه چه رنگ های شادی داره. مردم حق دارن از LCD و صد البته LED خوششون بیاد.
ریختم رو فلش با VT30 پلی کردم. بی اغراق یه لحضه این طور شدم ->
رنگ VT30 عجب طبیعی بود. تصویر زنده بود اما تو مانیتور انگار نقاشی آبرنگ بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)