خب نسخه اي چيزي داري براي ما كه 256 نامحدود هستيم؟ تازه همشهري هم هستيم
بازي كه نگو اعصاب نمونده برام!
من هاست 15 نفر مي شدم كال آف ديوتي مي زديم آخ نمي گفت ولي الان همش تايم اوت ميشه.
چه كنيم سروش جان عزيزم(پاچه خواري)
خب نسخه اي چيزي داري براي ما كه 256 نامحدود هستيم؟ تازه همشهري هم هستيم
بازي كه نگو اعصاب نمونده برام!
من هاست 15 نفر مي شدم كال آف ديوتي مي زديم آخ نمي گفت ولي الان همش تايم اوت ميشه.
چه كنيم سروش جان عزيزم(پاچه خواري)
والا چ میدونم، منم احتمالا چون ماه اولمه هنوز محدودم نکردن...یه چند روز دیگه که تمدید کردم معلوم میشه.
کدوم گیت وی ها؟
خخخ، والا ما اومدیم پاچه ی شما رو بگیریم، سرعتمون محدود نشهمحمد جان تو چیکار کردی محدود شدی؟ (مثل این طرف که میگه ادب از که آموختی، از بی ادبان - حالا من میگم چی شد محدود شدی، ما محدود نشیم
)
الان که دارم Civilizations V رو دانلود میکنم، بازی هم وقت براش زیاده، نشستم مدلینگ نگاه میکنم![]()
من كار خاصي نكردم من اصلا اهل دانلود هم نيستم.
من سه ماهه دارم استفاده مي كنم كلا 11.23 دانلود داشتم 8.49 هم آپلود. يعني ماهي 4 گيگ هم دانلود نداشتم
سرعت برگشت سر 120
اینترنتو ولش، معده ام داره سوراخ میشهبوی قیمه هم میاد
![]()
اینترنت 20 دقیقه قطع شد و سرعت منم شد 32
خوب ماه دیگه باید 512 ببندم![]()
خوشبختانه بعد از قطعی مثل آدم خودش رفت رو 88، اصلا حوصله نداشتم قطع و وصل کنم...
همین الان 7 بار مودم خاموش روشن کردم نتونستم گیت وی تک رقمی یا 88 گیر بیارم !! پینگ افتضاح همراه با تایم اوت . سرعم هم فاجعه . کلا وضعیت داغون داغون![]()
امیدوارم اختلال برطرف شه و سرعت مثل سابق شه
در غیر اینصورت شاید مجبور شم سرعت بالاتر بخرم و پول بیشتر بدم![]()
واس من کلاً گیت تک رقمی اومده.پینگش عالیه.اما سرعت واقعی شده.منم که به این سرعتا عادت ندارم
دارم به سرویس جایگزین فکر میکنم.مثلاً 512 نامحدود یا 1024 محدود
سرویسهای محدود داغونن یا خوبن؟
اصلا قطع شد براي من وصل نمي شد. نيم ساعت قطع بود.
اين ip تك رقمي مهمه؟
قطع و وصل مي كنم تا تك رقمي بشه.
1- اين كه 50 هيچ
2-شد اين 8 هست 2.185.8.55 سرعت دانلود 25
تا اين سروش سرعتش بالاي 50 هست اميدهاي ما هم زنده است!
ولي يه نكته بگم شايد براتون جالب باشه من چند ساله adsl دارم هميشه ماه رمضون سرعت پايين تر بوده. شبها كه سرعت شبانه پايين مياد چون خيلي ها مثل من تا سحر بيدار هستند و پاي اينترنت!
روزها هم همينطور روزه هستند حوصله ندارند ميان چرخ مي زنن توي اينترنت
يه جوانمردي پيدا نشد سرعت 512 نامحدود بگه چنده؟ شيطونه ميگه برو يه اكانت 512 هك كن تستش كن!
من احتمال میدم که 512 هم سرعت واقعی بده
جالبه مشکل لینک من حل شده![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)