آقا من هم با 439 زیرگروه 1 دندونپزشکی اصفهان رو اوردم وااقعا فکر میکنم مرزی بوده برا همین دیگه بهتر از این نمیشه.
داداشم هم که داروی اصفهان میخواست اونم قبول شده.
دو تایی اون چیزی که میخواستیم با هم میریم دانشگاه اصفهان![]()
آقا من هم با 439 زیرگروه 1 دندونپزشکی اصفهان رو اوردم وااقعا فکر میکنم مرزی بوده برا همین دیگه بهتر از این نمیشه.
بابا شمام که ترکوندید دم شمام گرم
به شماهایی که اینقدر رتبتون خوب شده تبریک میگم و پیشنهاد میکنم برید واسفند برا خودتون دود کنید
من که نگا به این رتبه ها میکنم کلی میحالم
راستی یه چیز جالب 4 تا پست اولی تو این صفحه ساعت همزمان ساعت 03:13 بوده من تو یه تایپیک اینجوریشو ندیده بودم![]()
Last edited by SuperSt@r; 11-09-2011 at 02:20.
من مهندسی مکانیک پیام نور تهران-مرکز تهران قبول شدم به نظر شما رفتنش ارزش داره؟
p30 world چه فرومش باکلاس شده چی همه دکتر تو این فروم هستن
تبریک به همه ....![]()
با رتبه ۱۱۰۰۰ منطقه یک نه تهران نه قم نه گیلان شبانه نیاوردم...خیلی عجیبه قم شبانه نیاوردم....
نرم افزار شبانه بابل اوردم....
اقا برق قدرت تهران جنوب بهتره یا شبانه نرم افزار بابل ؟؟؟
نمیدونم گیج شدم خودم ازاد مخوام به نظرم بهتره ولی خوب اونم بد نیست.
بوعلی یا صنعتی ؟
اگه بوعلی هست و شرایط مالیش رو داری برو
تشكرم فعاللللللللللللل شد بزن كف قشنگ روووووووووووووووووووو افتخاري از همه تشكر ميكنم
ايول اين اصن يادم نبود!مرسی بابت روحیه!کلا این دانشگاه همدان واسه روزانه هم خابگاه نداره
پس فرق من با روزانه فکر کنم فقط پولش باشه![]()
تو تركوندي پسر هم كم درس خوندي هم زياد برگه اسراف نكردي حتما كلاس هم نرفتي اونوقت ميري يوني با بروبكس روزانه هم هيچ فرقي نميكني!!!!
خدايي من جاي تو بودم صبح تا شب از خوشحالي بال درمياوردم خيلييييييييييي تبريك علي جاننننننننننن
دم جفتتون گرم تبريك به جفتتون اقا خسته نباشيد ديديد كنكور غول نيستقا من هم با 439 زیرگروه 1 دندونپزشکی اصفهان رو اوردم وااقعا فکر میکنم مرزی بوده برا همین دیگه بهتر از این نمیشه.
![]()
به هم دانشگاهی شدیم که.
اگه تهرانی و هزینه ای مشکل نداری آزاد برو ولی انصافا استادای کامپیوتر بابل چون بیشترشون با استادای برق یکی اند استادای توپی خواهید داشت.
آره بابا دکترم زیاد داریم البته شما که بابا خودت یه پا مهندسی
بچه ها نميدونيد من چقد خوشحالم به همتون تبريك ميگم دم همتون گرم خيلي خوشحالم اينهمه دكتر مهندس تو پي30جمع شدن
بفرماييد شيريني و چايي
شرمنده وسعمون به اين ميرسه
انشالله همتون به هرچي كه دوست داريد برسيد كارخونه ، مطب ، شركت ، پول ، همسر خوب ، بچه خوب
گل كاشتيد رفقاااااااااااااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)