يعني كسي اينجا با 121 وايو كار نكرده ؟
يعني كسي اينجا با 121 وايو كار نكرده ؟
زمانی که مشکلی در کامپیوتر شما وجود داشته باشه این صفحه آبی میاد.
مثلا: سخت افزاری : ایراد رم
نرم افزاری : تقلبی بودن ویندوز و شناخته شدن توسط مایکروسافت
بیشتر توضیح بدید تا بتونم بیشتر کمکتون کنم.
سلام
الان یه دو روزه این f115 من زیادی هنگ میکنه الکی الکی هنگ میکنه هیچ کاری نداری روشن میکنی هنگ میکنه یا اینکه بی کارش میزاری بعد میره سرو وقتش میبینی هنگه . چشه ؟
سلام دوستان
مشکل من از هارد درایو بودش و با تعویض اون(البته با گارانتی)،دیگه هیچ مشکلی ندارم.
مدل قبلی هارد درایو سونی مدل CW2HGX/B توشیبا ژاپن بودش.البته خود سیستم آمریکایی هست و الان واسم سامسونگ مدل HM321HI نصب کردن که فوق العاده شده.
دوستانی که به همچنین مشکلی بر میخورن حتما هارد و رم سیستم رو چک کنن.
با تشکر
يکی جواب من رو نميتونه بده ! ! !![]()
شما اول Add Divice میکنین؟ باید اول از همه اون رو به لپ تاپ معرفی کنین!! باید روی آرم بلوتوث کلیک کنین و بزنین Add Deviceسلام من چند وقت هست که از bluetooth لب تابم نميتونم استفاده کنم
نه ميشه send کرد نه چيزی رو دريافت کنم
البته گوشی bluetooth لب تاب رو پيدا ميکنه ولی ميخواد بفرسته ميگه bluetooth connection failed
و از لب تاب به گوشی ميگه bluetooth divice not found.
please verify that your bluetooth device is properly connected and turned on.
البته نميدنم چرا اين eror رو ميده چون قبل فرستادن search ميکنه و گوشی رو پيدا ميکنه
راستی مدل لب تاب من sony vaio PCG-61411W
بعدش که نام بلوتوث شما در لیست ذخیره شد میشه ارسال انجام داد.
برای دریافت بعد از اینکه گوشی لپ تاپ رو شناسایی کرد باید از روی آیکن بلوتوثث گزینه رسیو رو بزنید که اون فایل به لپ تاپ ارسال بشه!!
اگه موضوع این نیست ممکن درایور لپ تاپ شما به طور کامل نصب نشده!
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
ویندوز ارجینال داره؟ اگه نداره ویندوز رو آپدیت کردین؟؟؟الان یه دو روزه این f115 من زیادی هنگ میکنه الکی الکی هنگ میکنه هیچ کاری نداری روشن میکنی هنگ میکنه یا اینکه بی کارش میزاری بعد میره سرو وقتش میبینی هنگه . چشه ؟
چه آنتی ویروسی رو سیستم نصب کردین؟؟
درایو C چند گیگ هست وچقدرش پره!؟
یه کار دیگه هم بکنین!
Ctrl+Alt+ Del بزنین از تب Performance ببینین بخش CPu Usage و PF usage چنده!؟
بله ارجینال
nod 32 smart
drive c 244 gb 196 gb free
cpu usage1-3% در حالت عادی
physical memory 2.04 gb 34%رو حالت عادی
رم سیستم شما 2 گیگ هست درسته؟
از پست سیستم میشه رم ها رو دید؟ اگه آره ببینین هم مارک هستن؟
خیلی وقتها پیش میاد که رم های غیر هم مارک یا باس های ناهماهنگ باعث هنگ کردن سیستم میشن!!
کلا مساله اگه نرم افزاری نباشه میتونه مربوط به هر بخشی باشه.
ولی اول از همه مشکل هارد میتونه باشه!!
مساله دوم بخشی که درست به سیستم نصب نشده. مثل رم!
اگه بتونین ببرین گارانتی( بهشون حتما این هنگی رو نشون بدین) تخصصی تر میتونن روش جواب بدن!!
کلا لپتاپ ها چون همه قطعات روی برد میشینه ممکنه این اشکالات این چنینی از هرچیزی باشه!!
ولی من احتمال میدم مشکل از رم باشه!!!
نه 6 گیگ
بله میشه دید نه یکی gb4 samsung و یکی 2gb hyundai اما باس ها یکی هست
هاردش یه بار سوخته تعویض شده هست الان اون هارد قبلی 1 هفته ای مرخص شد.
عجب این loptop های sony مثل اینکه دیگه ر......ده شده توش .
خوب دیگه!!
رم ها حتی اگه باس هایی یکی داشته باشه بخاطر تکنولوژی ساخت رم ؛ نوع و تعداد و ساختار آی سی ها و کانالها با هم کلا فرق دارن!
باید دو تا رم یکسان روی سیستم نصب بشه!! یعنی من تا حالا بخاطر وجود رمهای غیر هم نام شده که این مشکل رو دیدم که سیستم هنگ کنه!! یا صفحه ی آبی بیاد مرگ بیاد!
6 گیگ هنگ کنه؟؟؟
من 2 گیگه ، سیستم آخ نگفته!!!
-
من اصلا سونی رو قبول ندارم!!
کلا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)