بچه ها من بازی رو تا درصد 65.85 رفتم دیگه هیچی تو شهر نیست که انجام بدم کسی میدونه چه کار باید کرد
بچه ها من بازی رو تا درصد 65.85 رفتم دیگه هیچی تو شهر نیست که انجام بدم کسی میدونه چه کار باید کرد
کسی نمی خواد جواب مارو بده
من دوبار ویندوز رو عوض کردم
و هر بار تقریبا 4% از بازی رو رفته بودم(چقدر زیاد!!!!)
دیگه حوصله ندارم مرحله های تکراری رو برم.
جان ما کمکم کنید.
نکته : منظور از C درایو ویندوز شما است .
این مسیر برای ویندوز ویستا است .
C:\Users\Beny\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
این هم مسیر ویندوز XP به نقل از کاربر 779 :
C:\Documents and Settings\Sony3000\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
بهترين و سالم ترين کرک را که سازگار با پچ است اگر کسي دارد بگذارد.
کشتن تمام Flying RAt ها. ملاقات کردن با تمام Stranger ها. تمام کردن دزدی ماشین ها Delivery ها مسابقه ها و ...
سلام دوستان.
من الان اون جایی از بازی هستم که خونه ی رفیقم آتیش گرفته و میره به خونه ی جدید.
نمی دونم چقدر از بازی باقی مونده.
یه دفعه توی بازیدیدم یه خانومی کنار خیابون وایساده. رفتم جلوی پاش بوق زدم. دیدم اومد سوار ماشین شد.
یه بار دیگه هم دیده بودم که یه خانومی جلوی یه ماشین ایستاده و شروع کرد به غر و غمزه دان. بعدش هم سوار اون ماشین شد و ادامه ماجرا.
خداییش به این میگن بازی.
حالا شما این بازی رو با لطفعلی خان زند مقایسه کنید...
تا اونجا قکر کنم یه 20 ، 25% رفته باشی .
واسه اینکه ببینی چند % رفتی ، وسط بازی Esc رو بزن ، بعد برو قسمت Status .
اولین گزینه نوشته چند % بازی رو رفتی .
آره از این موارد زیاده .
مثلا بعضی وقت ها ماشین های قدیمی استارت نمیزنن .
یا وقتی میخوای ماشین یه نفر رو به زور ازش بگیری پیاده نمیشه ، اینم با لگد میزنه تو صورت طرف !
در مورد جمله ی آخر هم بگم هیچ آدم عاقلی همچین کار رو نمیکنه !
دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی !![]()
تا اونجا قکر کنم یه 20 ، 25% رفته باشی .
واسه اینکه ببینی چند % رفتی ، وسط بازی Esc رو بزن ، بعد برو قسمت Status .
اولین گزینه نوشته چند % بازی رو رفتی .
آره از این موارد زیاده .
مثلا بعضی وقت ها ماشین های قدیمی استارت نمیزنن .
یا وقتی میخوای ماشین یه نفر رو به زور ازش بگیری پیاده نمیشه ، اینم با لگد میزنه تو صورت طرف !
در مورد جمله ی آخر هم بگم هیچ آدم عاقلی همچین کار رو نمیکنه !
دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی !![]()
بازی بدی نیست ولی خداییش خیلی راکستار تو این بازی کم گذاشته مثل حذف آریشگاه ها ، باشگاه بدن سازی ، گاراژ های تیونینگ ماشین ، تاتو و ...
نباید راکستار این آیتم ها رو حذف می کرد ، ما کلی تو سان آندریاس غذا می خوردیم چاغ می شدیم ورزش می کردم رو فرم میومدیم و خیلی آزاد تر بودیم ولی این سری بازی خیلی بسته هست تقریبآ میشه گفت iv به غیر از گرافیک و به روز بودن ماشین ها هیچ چیز مثبتی نسبت به سان آندریاس نداره .
یه چیزم که خیلی تو این بازی حال گیری می کنه اینه که ماشین ها به صورت فرم اصلی تو بازی نیستن برای اینکه مجبور نشن حق امتیاز به شرکت های تولید کننده ماشین بدن برداشتن گند زدن به ظاهر ماشین ها ! یه ماشین هست جلوش لامبورگینیه عقبش پگانی زونداست آدم نمی دونه سوار چی شده !
سلام
این فایل رو دانلود و نصب کنید حجمش 700kb
اول درایو صدا رو نصب کنید و بعد برنامه
KB835221 HDAudiosp3 برنامه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)