تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 639 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سپرده کوتاه مدت بانک ملی با ۲۰م و سود ۱۸درصد,افتتاح میشود؛این ها همگی حساب شپرده هستند,صندوق یا طرح نیستند؛

بخصوص سپرده بانک ملی هم از نظر سود هم امکانات و هم دولتی بودن,سپرده مناسب برای افتتاح هست؛
    سلام داداش میشه در مورد این حساب بیشتر توضیح بدی
    این حساب بانک ملی که میگی گواهی سپرده میده؟؟؟ و نرخ سودش در گواهی سپرده نوشته شده؟؟؟ 20 میلیون مسدود میشه؟؟؟
    من یه حساب کوتاه مدت قدیمی بانک ملی دارم که دفترچه نداره فقط یه کارت شتاب داره فرقی با اون داره؟؟؟یا اونو میشه به این حسابی که میگی تبدیلش کرد؟؟؟؟

2. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام داداش میشه در مورد این حساب بیشتر توضیح بدی
    این حساب بانک ملی که میگی گواهی سپرده میده؟؟؟ و نرخ سودش در گواهی سپرده نوشته شده؟؟؟ 20 میلیون مسدود میشه؟؟؟
    من یه حساب کوتاه مدت قدیمی بانک ملی دارم که دفترچه نداره فقط یه کارت شتاب داره فرقی با اون داره؟؟؟یا اونو میشه به این حسابی که میگی تبدیلش کرد؟؟؟؟
    این یک حساب سپرده کوتاه,مدت هست؛همان حساب های روزشمار که شما میتونین هرروز.واریز و برداشت کنید و سودش با توجه به کمترین مبلغ هر روز حساب میشه؛این حساب هست؛صندوق.نیست؛هر شعبه ملی هم,بری باز میکنه؛
    نمیشه تبدیل کرد باید یکی.دیگه افتتاح بشه
    اگه مبلغ ۲۰م باشه سود ۱۸درصد حساب میکنن و اگه مبلغ زیر اون بیاد ۱۰درصد حساب.میشه؛این حساب کوتاه مدت هست همونایی که معروف به روزشمارن؛پس گواهی سپرده ندارن؛یک کارت شتابی داره و اینترنت بانک؛شما از این طریق به همه حسابتون دسترسی دارین؛هیچ مبلغی هم بلوک نیست؛
    خیالتون راحت باشه که صندوق هم نیست که بخاطر. واریز مجبور باشین برین شعبه؛بنظر من گزینه مناسبی هست که سود ۱۸درصد از یک حساب از.بانک دولتی بگیری؛

اما اگه گواهی سپرده میخوای,اونا رو برای حساب های سرمایه گذاری یکساله میدن؛این گردشگری که گفتم ۲۲درصد برای ۱۰م میده,گواهی سپرده میده و سود ۲۲درصد هم روش مینویسه؛
    Last edited by M.R.S.; 30-01-2017 at 10:59.

4. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خیلی از بانکها در قالب طرح ابن سودها رو میدادن.
    سپه 5 ساله 34 پارسیان 5 ساله 35 موسسات که ماشالله تا سودهای 50 هم من دیده بودم.
    همه در قالب سرمایه گذاری طرح بودن.

روز شمار حقیقی عادی 10 درصد مصوب شده از طرف مرکز.
    حالا هر چی غیر از این داده بشه در قالب طرح ارایه میشه. یه چیز مبرهنه.
    اگر غیر از این بود سودها متغیر نمیشد. روزشمار طرح 18 باز کنی بعد یه ماه بشه 15
    ها ها

همه میدونن سود رسمی چقدر هست و 10 درصد روزشمار حقیقی.
    اینکه حالا 4 تا بانک میان یه طرح هایی میزنن برای جمع او.ری نقدینگی که بتونن بازار و تورم رو کنترل کنن که موفق هم نمیشن و در قالب طرح سود بیشتر میدن
    همه اینها به عنوان طرح هست و سود رسمی حقیقی روزشمار 10 درصد هست و منبع رسمی هم سایت تمامی بانکها و بانک مرکزیه.
    شنگیل جون، چرا اینو هی پست میکنی؟ عوضش بگو صبحانه چی خوردی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام , آیا سازمان یا اداره ای خودش میتونه از حساب ما ( حسابی که خودشون حقوق میریزن) پول برداره مثلا بخاطر بدهی و امثالهم؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام , آیا سازمان یا اداره ای خودش میتونه از حساب ما ( حسابی که خودشون حقوق میریزن) پول برداره مثلا بخاطر بدهی و امثالهم؟
    فکر نمیکنم حق برداشت وجود داشته باشه براشون. ولی اون سازمان یا شرکتی که حقوق رو واریز میکنه میتونه مبلغی رو از حقوق کم کنه مثل قسط وام های درون سازمانی. یعنی قبل از واریز شدن کم میشه. در مواردی هم که ضمانت کسی رو کرده باشید و تاخیر در بازپرداخت داشته باشه، حساب مسدود میشه.
    این یک حساب سپرده کوتاه,مدت هست؛همان حساب های روزشمار که شما میتونین هرروز.واریز و برداشت کنید و سودش با توجه به کمترین مبلغ هر روز حساب میشه؛این حساب هست؛صندوق.نیست؛هر شعبه ملی هم,بری باز میکنه؛
    اگه مبلغ ۲۰م باشه سود ۱۸درصد حساب میکنن و اگه مبلغ زیر اون بیاد ۱۰درصد حساب.میشه؛این حساب کوتاه مدت هست همونایی که معروف به روزشمارن؛پس گواهی سپرده ندارن؛یک کارت شتابی داره و اینترنت بانک؛شما از این طریق به همه حسابتون دسترسی دارین؛هیچ مبلغی هم بلوک نیست؛
    خیالتون راحت باشه که صندوق هم نیست که بخاطر. واریز مجبور باشین برین شعبه؛بنظر من گزینه مناسبی هست که سود ۱۸درصد از یک حساب از.بانک دولتی بگیری؛

اما اگه گواهی سپرده میخوای,اونا رو برای حساب های سرمایه گذاری یکساله میدن؛این گردشگری که گفتم ۲۲درصد برای ۱۰م میده,گواهی سپرده میده و سود ۲۲درصد هم روش مینویسه؛
    شما خودتون بانک کردشگری گواهی سپرده گرفتید با این نرخ؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

8. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه بابت توضیحات کامل به نظرتون ایران زمین بهتره یا ملی؟؟؟؟؟ ایران زمین خیلی عالیه چون کفش صد هزار تومانه ولی ملی مثلا اگه کسی تو ملی 20 تومن داشته باشه و بعد به 1 میلیونش رو برداره و مانده پولش بشه 19میلیون سودش میشه 10 درصد که واقعا کمه نظر شما چیه؟؟؟؟

10. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیر,تا زمانی که گواهی کسر حقوق در قبال بدهی,به بانک نداده باشید یا بدون حکم مقام قضایی نمیتونن به حساب دست بزنن
    شما خودتون بانک کردشگری گواهی سپرده گرفتید با این نرخ؟

خودم نه اما از اشنایان و دوستان گرفته اند و نرخ سود رو مینویسه؛
    طبق تجارب گذشته,تا الان هیچ وقت هیچ بانکی زیر سود سپرده یکساله نزده؛حتی اون هایی هم که نمینویسن یا سود کمتر رو مینویس,سود توافق شده رو پرداخت میکنن؛
    البته در.مورد حساب های یکساله وگرنه سود کوتاه مدت رو طبق.قانون میتونن کم کنن

آقا دستت درد نکنه بابت توضیحات کامل به نظرتون ایران زمین بهتره یا ملی؟؟؟؟؟ ایران زمین خیلی عالیه چون کفش صد هزار تومانه ولی ملی مثلا اگه کسی تو ملی 20 تومن داشته باشه و بعد به 1 میلیونش رو برداره و مانده پولش بشه 19میلیون سودش میشه 10 درصد که واقعا کمه نظر شما چیه؟؟؟؟
    خوب ملی برای کسی که بتونه کفشو حفظ کنه با توجه به دولتی بودن برتری خودش رو داره اما برای مبذلغ کم بخصوص.اگه قرار باشه از حساب بعنوان امور مالی روزانه استفاده کرد ایران زمین بهترین شرایط رو دازه و کلا باز کردنش و داشتن این حساب ضرری نداره؛۱۰۰تومن شاید چیزی نباشه!
    کارت هم داره اینترنت بانک و موبایل بانکم داره
    Last edited by M.R.S.; 30-01-2017 at 17:49.

12. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خودم نه اما از اشنایان و دوستان گرفته اند و نرخ سود رو مینویسه؛
    طبق تجارب گذشته,تا الان هیچ وقت هیچ بانکی زیر سود سپرده یکساله نزده؛حتی اون هایی هم که نمینویسن یا سود کمتر رو مینویس,سود توافق شده رو پرداخت میکنن؛
    البته در.مورد حساب های یکساله وگرنه سود کوتاه مدت رو طبق.قانون میتونن کم کنن
    ممکنه گواهی سپرده قدیمی بانک باشه. مثلا گواهی سپرده صادره فروردین امسال با نرخ 20درصد فکر میکنم منتشر شدن که حتی همین الانم قابل خریدنه تو بورس. ولی اینکه الان گواهی سپرده 20درصد بدن عجیب و جالب میشه!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممکنه گواهی سپرده قدیمی بانک باشه. مثلا گواهی سپرده صادره فروردین امسال با نرخ 20درصد فکر میکنم منتشر شدن که حتی همین الانم قابل خریدنه تو بورس. ولی اینکه الان گواهی سپرده 20درصد بدن عجیب و جالب میشه!

خیر؛ما دو ترم داریم؛
    یکی اوراق گواهی سپرده سرمایه گذاری عام که همانطور.که میفرمایید قابل خرید و فروش در.فرابورس هستند؛و بصورت حساب بانکی افتتاح نمیشوند؛
    اما منظور بنده برگه گواهی"" حساب سپرده"" سرمایه گذاری بلند مدت یکساله هست؛که جایی بجز خود بانک قابل واگذاری و بستن نیست و این بانک حساب های سرمایه گذاری بلند مدت یکساله رو در.حال حاضر با سود ۲۲ درصد افتتاح میکند!
    Last edited by M.R.S.; 30-01-2017 at 19:53.

15. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    میخوام بدونم نحوه محاسبه سود ساخت و ساز این مثالی که میزنم، چطور حساب میشه؟

فرض کنیم هزینه ساخت ۶۰۰ ملیون میشه و فروش ۶۵۰ ملیون؛
    یعنی ۵۰ ملیون سود میکنیم؛
    پروژه ۵۰۰روز طول میکشه؛

۴تا سرمایه گذار داریم؛
    نفر اول روز اول ۳۰۰ملیون گذاشته؛
    نفر دوم ۲۰۰روز بعداز شروع پروژه ۱۵۰ ملیون ميذاره؛
    نفر سوم ۳۰۰ روز بعداز شروع پروژه ۱۰۰ ملیون ميذاره؛
    و نفر چهارم ۴۰۰ روز بعداز شروع پروژه ۵۰ ملیون ميذاره...

سهم این افراد از اون ۵۰ ملیون سود، چقدره؟
    ممنون بابت تفکر که میکنید و وقتی که میگذارید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •