سلام
من اول بازیم زمینم رو چه جوری شخم بزنم؟بعد چه جوری شخم بزنم
چی به کارم؟
اگه دموها رو نبینم چی میشه؟
سلام
دموها چه تاثیری تو بازی داره
سلام
چی به کارم؟
سلام
دمو ها تاثیری نداره میتونی ببینی میتونی نبینی
توی خونه یه صندوق هست توش یه سری ابزاره که یکیش برای شخم زدنه
روز های اول به معدن پشت آبشار برو با اون ابزار شخم زدن زمین رو بکن بورو پایین تا میتونی سنک آبی جمع کن اونا رو بنداز توی اون صندوق که کنار مزرعه هست تا پول به دست بیاری پول هات که به 1000g رسید بورو از سوپر مارکت یه مقداری بذر بخر هر میوه ای که دوست داشنی ولی خیار سودش بیشتره(توی فصل بهار اگه اشتباه نکنم)
من خودم چون قصد ازدواج با کارن رو دارمچیز های زیادی بهش دادم
یه روز اومد در خونم یه مقدار بذر گل زرد بهم داد
توت فرنگی هم فکر نمیکنم وجود داشته باشه ولی دوستان کمکت میکنند
سوالای شما مثل سوالات قبل فقط در حد شاعه ای هستن که کسی درستی اونا رو ندیده.بذر گل زردم فقط از کارن تونستن بگیرن.سلام.دو سوال ديگه.
بذر گل زرد وجود داره؟
توت فرنگي قدرتي سبز وجود داره؟
یه صندوق تو خونت هست که توش ابزاره.با شخم زن شخم بزن.و بذر هم از هرجا گیر اوردی بکار و اب بده.فقط بذر باید مخصوص فصل خودش باشهسلام
چی به کارم؟
سلام
تمام روند بازی تو دیدن دموهاس.تا میتونی نباید دمو از دس بدی
سلام
در تكميل جواب هاي دوستان بگم كه اگه اشتباه نكنم زماني كه قلب كارن آبي ميشه مياد دم خونتون بذر گل زرد بهتون ميده كه بايد بكاريد و زماني كه رشد كرد مياد اونا را مي بينه و خيلي هم خوشحال ميشه كه تو تغيير رنگ قلبش هم تغيير داره كه چند روز بعد از رشد گل ها هم سوپر ماركت براتون نامه مي زنه كه بذر اين گل را آورده و ديگه مي توانيد به تعداد دلخواه از اون داشته باشيد .
اينم عكس زماني كه مياد و مي بينه گل ها رشد كردند :
در مورد توت فرنگي سبز هم فكر مي كنم همون توت فرنگي باشه كه با انداختن خيار جلوي درخت هاي دوقلو بدست مياريد كه تعداد توت فرنگي هاتون زياد نمي شه ، چون با توت فرنگي هاي ديگه فرق داره و همون توت فرنگي سبزه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا ببخشید حوصله نداشتم بگردم اخه فروم حدود 500 صفحه هست
اگه میشه یه نفر بگه که بازی تو شهر میره یا نه واین بحث این موضوع رو تو صفحات چند میشه پیدا کرد
شما میتونی این بحثو از صفحه ی 3 تا 400 پیدا کنی که هیچ نتیجه ای نداشت
عملا فتوا دادند شهر وجود ندارد!![]()
سلام
من بر گشتم
بچه ها نمی دونم دلیل نگرفتن ماهی پنجم و ششم چیه ولی همون طور که در عکس پایین می بینین ما ماهی های ردیف اول رو می گیرم که احتمالا باید به شکل ردیف دوم ماهی گیری کنیم خوب الان بهتر می گم
از چهار نوع ماهی فقط ماهی که تو دریاچه زمستانی می گیرین رو نگیرین حالا بیشتر از 200 تا ماهی بفروشین تا ماهی قرمز رو بگیرن بعد ماهی دریاچه رو بگیرین ودر اخر ماهی دریاچه زمستانی رو بگیرین
(حالا برای اینکه بیشتر به درستی این موضوع برسیم اگه کسی رمز 5 تابرگ پرینت شده رو داره حداقل برام من بزاره که خیلی لازم دارم)
و یک درخواست که خواهش می کنم یکی انجام بده
ما تمام دموهارو دیدیم به جز یک دمو احتمالی که به این شکله
در پاییز سال اول که هنوز ازدواج نکردین از بذر گل مربوط به اون فصل به شکلی بکارین که از نوع قرمز اون گل 15 عدد رشد کنه
برای اینکه بفهمین گل ها قرمز یا ابی می تونین از نقشه بازی کمک بگیرین که عکس هوایی از مزرعه نشون می ده و جاهای گل ابی رو پاک کننین و دوباره بذر بپاشین
Last edited by iman reza; 09-09-2009 at 16:57.
نه دوست عزيز
كلاً 6 ماهي افسانه اي در بازي وجود دارد كه اطلاعات لازم براي دريافتشون در لينك زير هست :
در ضمن من فكر مي كنم چهار تا از عكس هاي دريافت اونا را گذاشتم كه فعلاً ديگه بازي نمي كنم كه بگيرمشون كه اگه خواستيد آدرس مي دم . در ضمن عروسك جان هم قبلاً 6 ماهي را گرفتند كه پس از آن Greg تو مزرعش اومده و بهش لقب King Fisher داده كه اون هم عكسش موجوده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اون گل ها هم من يك جا يه چيزي در موردش خونده بودم كه متاسفانه ديگه فصل پاييز گذشته بود و من هم زن داشتم نتونستم امتحانش كنم ولي اين دمو وجود داره و بايد حداقل 15 بذر گل قرمز جادويي بكاريد كه معمولاً از هر 9 گل يكي قرمز در مياد كه قابليت فروش هم داره و بعدش يادم نيست كي ولي يكي از اعضا مياد و از شما مي خواد اجازه بگيره و چند تا از اونا را بچينه كه شما بايد بهش اجازه بديد .
سلام
بابت اون سایت ممنون تا حالا ندیده بودمش
من منظورم این نبود که 6 تا ماهی وجود نداره منظورم این بود که باید ماهی ها رو به ترتیب بگیری نه هر دم بیلی
من اون دمو رو تو سال سوم امتحان کردم که نشد
سلام به همه.
من اين بازيه Harvest moon a wonder full life رو خريدم اما سياه و سفيد برام
پخش ميكنه بازيو.نميدونين مشكل كجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)