تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 1185 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

بچه ها ببخشید اون عکسی که گذاشتم لینکش مشکل داشت دوباره میذارم. اون اشانتیون 25 میل رو می تونید ردیف پایین سمت راس کنار اشانتیون اصلی فارنهایت ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همین الان که نشستم پا اینترنت رو میزم 3 تا ادکلن هست و دم به دقیقه یکیشون رو بو میکنم.عجب اعتیادی

شبا موقع خواب هم ادکلن میزدم
    اینقدر گفتید که منم حوسی کردید و رفتم یه پیس از سفری زدم تو رگ. راست میگه علی....به به ... عجب اعتیادی

4. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

همین الان که نشستم پا اینترنت رو میزم 3 تا ادکلن هست و دم به دقیقه یکیشون رو بو میکنم.عجب اعتیادی

شبا موقع خواب هم ادکلن میزدم
    علی جان وجدانمو راحت کردی. منم همینطورم. یادمه داداشم یک هفته اومد تبریز پیش ما. هر روز صبح که از خواب بلند میشد می گفت نصف شب فلان عطرو زدی نه؟ از بوش بیدار شدم. در ضمن من حتما قبل از خواب چند تا از عطرامو بو می کنم و بعد می خوابم (معمولاً دو سه تا عطر آخری که خریدم). این شبا هم مرتب اون اوریجینال سانتال کرید رو که تازه خریدمش بو می کنم و بعدش راحت می خوابم. داداش اعتیاد مگه شاخ و دم داره؟ ولی خداییش از نوع اعتیادم راضیم. ضمن اینکه خانمم هم مشوق بسیار خوبی هست و شدیدا باهام همکاری میکنه.

جهانشاه

6. 7 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

راستی امروز تو اراک 4-5 تا گری فلانل یافتم که 40 میگفت.بوش رو هم خوشم اومد ولی خب یکمی احساس

کردم تقلبی میزنه .حالا نیمدونم چجور بود.

محمد حسین جان زحمت بکشی توضیح بدی ممنونت میشم.

8. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این چند صفحه اخری رو که خوندم خیلی حال کردم...ایول به همه دوستان...کار ما هم شده که هر وقت بیام تو نت اول اینجا رو چک بکنیم...
    منم به نوعی سر خودم رو گرم کردم...یکی از آشنایان برای عید میاد از خارج ایران..قراره یه سری سمپل نیچ واسم بیاره...شاید بگم ریو گوچه رو هم بخره واسم...از همین الان منتظرم سمپل ها بیاد...

راستی دوستان بنده دیدم علی آقا دوباره اعلام آمادگی کردن که برای دوستان عطر بخرن...
    همین چند وقت پیش بنده مزاحمشون شدم و لطف کردن اسمیت اند وسون رو برام خریدند و فرستادند اصفهان...نزدیک 20 تومن ارزون تر پام در اومد...عطر هم سالم و صحیح رسید و بدون مشکل...هر روز هم استفاده میکنم و خیلی هم راضیم..
    میخواستم بصورت پابلیک هم ازشون تشکر کنم...خیلی کارت درسته علی آقا

مخلص همه دوستان گل..

10. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اینقدر گفتید که منم حوسی کردید و رفتم یه پیس از سفری زدم تو رگ. راست میگه علی....به به ... عجب اعتیادی
    من فارنهایت رو

12. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

علی جان وجدانمو راحت کردی. منم همینطورم. یادمه داداشم یک هفته اومد تبریز پیش ما. هر روز صبح که از خواب بلند میشد می گفت نصف شب فلان عطرو زدی نه؟ از بوش بیدار شدم. در ضمن من حتما قبل از خواب چند تا از عطرامو بو می کنم و بعد می خوابم (معمولاً دو سه تا عطر آخری که خریدم). این شبا هم مرتب اون اوریجینال سانتال کرید رو که تازه خریدمش بو می کنم و بعدش راحت می خوابم. داداش اعتیاد مگه شاخ و دم داره؟ ولی خداییش از نوع اعتیادم راضیم. ضمن اینکه خانمم هم مشوق بسیار خوبی هست و شدیدا باهام همکاری میکنه.

جهانشاه
    کمی برام از اون اشانتیونهای 25 میل توضیح میدی؟ تا به حال برخورد نکردم. بوشون شبیه هست؟ موندگاریشون خوبه؟ از همه ادکلنها دران؟ قیمتشون؟ ببخشید زیاد سوال کردم

14. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی امروز تو اراک 4-5 تا گری فلانل یافتم که 40 میگفت.بوش رو هم خوشم اومد ولی خب یکمی احساس

کردم تقلبی میزنه .حالا نیمدونم چجور بود.

محمد حسین جان زحمت بکشی توضیح بدی ممنونت میشم.
    علی جان یکمی توضیح در مورد بوش میدی...اینطوری شاید بشه بهتر نظر داد...
    اونی که من داشتم یه بوی خزه مانند و صابونی تندی داشت که خیلی قوی بود...

16. 6 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

جهانشاه
    داداش لامذهب عجب فازی میده.من وقتی ادکلن میخرم اگه واقعا دوستش داشته باشم حداقل تا چند روز شاد

شادم.جنس خوب ببین چه نمیکنه

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------

این چند صفحه اخری رو که خوندم خیلی حال کردم...ایول به همه دوستان...کار ما هم شده که هر وقت بیام تو نت اول اینجا رو چک بکنیم...
    منم به نوعی سر خودم رو گرم کردم...یکی از آشنایان برای عید میاد از خارج ایران..قراره یه سری سمپل نیچ واسم بیاره...شاید بگم ریو گوچه رو هم بخره واسم...از همین الان منتظرم سمپل ها بیاد...

راستی دوستان بنده دیدم علی آقا دوباره اعلام آمادگی کردن که برای دوستان عطر بخرن...
    همین چند وقت پیش بنده مزاحمشون شدم و لطف کردن اسمیت اند وسون رو برام خریدند و فرستادند اصفهان...نزدیک 20 تومن ارزون تر پام در اومد...عطر هم سالم و صحیح رسید و بدون مشکل...هر روز هم استفاده میکنم و خیلی هم راضیم..

مخلص همه دوستان گل..
    چاکریم محمد حسین جان.اگه بدونی چقدر خودم لذت میبرمتو شادی ها همیشه استفاده کنید

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

علی جان یکمی توضیح در مورد بوش میدی...اینطوری شاید بشه بهتر نظر داد...
    اونی که من داشتم یه بوی خزه مانند و صابونی تندی داشت که خیلی قوی بود...
    دقیقا همین جور بود.ولی در عینه تندی یجورایی آرامش بخش بود.

فقط اون made in u.s.a اش یکم رو برچسبه حالت خوبی نداشت.

18. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مخلص همه دوستان گل..
    محمد حسین عزیز این آشناتون از کجا داره میاد؟ اونجا اوپیوم پرفیوم گیر میاد؟
    فرید

20. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •