بچه ها ببخشید اون عکسی که گذاشتم لینکش مشکل داشت دوباره میذارم. اون اشانتیون 25 میل رو می تونید ردیف پایین سمت راس کنار اشانتیون اصلی فارنهایت ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ببخشید اون عکسی که گذاشتم لینکش مشکل داشت دوباره میذارم. اون اشانتیون 25 میل رو می تونید ردیف پایین سمت راس کنار اشانتیون اصلی فارنهایت ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر گفتید که منم حوسی کردید و رفتم یه پیس از سفری زدم تو رگ. راست میگه علی....به به ... عجب اعتیادی
![]()
علی جان وجدانمو راحت کردی. منم همینطورم. یادمه داداشم یک هفته اومد تبریز پیش ما. هر روز صبح که از خواب بلند میشد می گفت نصف شب فلان عطرو زدی نه؟ از بوش بیدار شدم. در ضمن من حتما قبل از خواب چند تا از عطرامو بو می کنم و بعد می خوابم (معمولاً دو سه تا عطر آخری که خریدم). این شبا هم مرتب اون اوریجینال سانتال کرید رو که تازه خریدمش بو می کنم و بعدش راحت می خوابم. داداش اعتیاد مگه شاخ و دم داره؟ ولی خداییش از نوع اعتیادم راضیم. ضمن اینکه خانمم هم مشوق بسیار خوبی هست و شدیدا باهام همکاری میکنه.
جهانشاه
راستی امروز تو اراک 4-5 تا گری فلانل یافتم که 40 میگفت.بوش رو هم خوشم اومد ولی خب یکمی احساس
کردم تقلبی میزنه .حالا نیمدونم چجور بود.
محمد حسین جان زحمت بکشی توضیح بدی ممنونت میشم.![]()
این چند صفحه اخری رو که خوندم خیلی حال کردم...ایول به همه دوستان...کار ما هم شده که هر وقت بیام تو نت اول اینجا رو چک بکنیم...
منم به نوعی سر خودم رو گرم کردم...یکی از آشنایان برای عید میاد از خارج ایران..قراره یه سری سمپل نیچ واسم بیاره...شاید بگم ریو گوچه رو هم بخره واسم...از همین الان منتظرم سمپل ها بیاد...
راستی دوستان بنده دیدم علی آقا دوباره اعلام آمادگی کردن که برای دوستان عطر بخرن...
همین چند وقت پیش بنده مزاحمشون شدم و لطف کردن اسمیت اند وسون رو برام خریدند و فرستادند اصفهان...نزدیک 20 تومن ارزون تر پام در اومد...عطر هم سالم و صحیح رسید و بدون مشکل...هر روز هم استفاده میکنم و خیلی هم راضیم..
میخواستم بصورت پابلیکهم ازشون تشکر کنم...خیلی کارت درسته علی آقا
مخلص همه دوستان گل..![]()
من فارنهایت رو![]()
کمی برام از اون اشانتیونهای 25 میل توضیح میدی؟ تا به حال برخورد نکردم. بوشون شبیه هست؟ موندگاریشون خوبه؟ از همه ادکلنها دران؟ قیمتشون؟ ببخشید زیاد سوال کردم![]()
علی جان یکمی توضیح در مورد بوش میدی...اینطوری شاید بشه بهتر نظر داد...
اونی که من داشتم یه بوی خزه مانند و صابونی تندی داشت که خیلی قوی بود...
داداش لامذهب عجب فازی میده.من وقتی ادکلن میخرم اگه واقعا دوستش داشته باشم حداقل تا چند روز شاد
شادم.جنس خوب ببین چه نمیکنه
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
چاکریم محمد حسین جان.اگه بدونی چقدر خودم لذت میبرمتو شادی ها همیشه استفاده کنید
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
دقیقا همین جور بود.ولی در عینه تندی یجورایی آرامش بخش بود.
فقط اون made in u.s.a اش یکم رو برچسبه حالت خوبی نداشت.![]()
محمد حسین عزیز این آشناتون از کجا داره میاد؟ اونجا اوپیوم پرفیوم گیر میاد؟
فرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)