تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 646 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب قیمت اینا خیلی خیلی بالاست...

بنده یک دختر هستم که توی یک شهره غریب دانشجو هستم !!

نمیتونم برای خرید یک گوشی تا این مقدار هزینه کنم !

میشه تا همون میزان بودجه ای که معلوم کردم بهم گوشی معرفی کنید؟!
    من پیشنهاد میکنم شما به جای گوشی گران قیمت، یک تبلت و یک گوشی ارزان قیمت تهیه کنید.
    خصوصا تبلت خیلی به درد شما که دانشجو هستی خواهد خورد.

حدود 400-500 هزینه تبلت کنید و 200-300 هزینه گوشی.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

دوستان متاسفانه کسی جواب مارو نداد

بنظرتون گوشی اکسپریا زد 2 خوبه؟ از لحاظ داغ کردن میگم

آخه تو نظرات خیلی میگن داغ میکنه یه عده میگن جنسش شیشه و فلزه و انتقال حرارت بیشتره در نتیجه عادیه

باز یه عده میگن اینکه حین فیلم برداری و ... برنامرو میبنده چون مثلا با کیفیت 4k کمتر از 5 دقیقه باید فیلم گرفت عادیه که داغ کنه!!!!

حالا نظرتون چیه این گوشی ارزش خرید داره یا نه؟!

من چون لپ تاپم سونی بود و 6 ساله عین اسب کار میکنه واسه همین کلا برند سونی و دوست دارم

حالا بنظرتون چیکار کنم؟ چون یه عده عقیده دارن که سونی تو این مدل گند زده!!!!

با تشکر
    چون طرفدار برند سونی هستین پس اگه در مقایسه گوشی های هم قیمت خودش مشکل خاصی نداره بگیریدش چون دید مثبتی نسبت بهش دارین
    ولی به شخصه برند سونی رو در رده چندم بهش نگاه میکنم، و گوشی هایی جی 3 یا اس 5 رو ترجیح میدم به این گوشی

خب قیمت اینا خیلی خیلی بالاست...

بنده یک دختر هستم که توی یک شهره غریب دانشجو هستم !!

نمیتونم برای خرید یک گوشی تا این مقدار هزینه کنم !

میشه تا همون میزان بودجه ای که معلوم کردم بهم گوشی معرفی کنید؟!
    اس 3 دوسیم یا a3 گزینه مناسبی هست

4. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام دوستان

میشه یه مشاوره ی اورژانسی به بنده بدید؟
    خیلی عجله دارم آخه.

بنده میخوام یه گوشی بخرم بین 500-700 تومن ! (یعنی سقفِ سقفش 700 تومن)

از مارک Huawei خوشم نمیاد و از HTC هم اصلا خاطره ی خوشی ندارم...

یعنی کلا این 2 برند رو باید نادیده بگیرم.هر چند میدونم با این بودجه بهترین انتخابم همون مارکه هواووی هستش(نظره شما هم همینه؟)

ولی اگه HTC و Huawei رو بیخیال بشیم،من با این بودجه بهترین گوشی اندرویدی که گیرم میاد چی میتونه باشه؟!

نظرتون چیه؟چی بخرم که عالی باشه در این رنج قیمتی؟

درضمن.یکی از دوستانم توصیه میکنه که من مقداری پول جور کنم و اضافه کنم به این مبلغ ِ فعلیم و گوشی LG G2 بخرم!

ولی با اوضاع فعلی جیب ِ من واقعا واسم کاره دشواریه که بخوام 300-400 تومن دیگه به پولم اضافه کنم تا یه G2 بخرم.ولی غیر ممکن هم نیست! (یعنی باید از یکی از آشنا اقساطی بخرم)

حالا نظر کارشناسی شما چیه؟

شما یه گوشی کامل با بودجه ی فعلی من میتونید بهم معرفی کنید یا شما هم به دوستِ بنده هم عقیده هستید و میگید بهتره که هرطوری شده یه مقداره دیگه پول جور کنم و G2 بخرم؟!

راستی.الان قیمت G2 (با کمترین میزان حافظه که فک کنم 16 گیگ باشه) چنده ؟!

ممنون میشم که یه مشاوره ی درست و درمون به بنده بدید در اسرع وقت...

سپاسگذارم

Asus Zenfone 6 A600CG
    Samsung Galaxy E5
    ASUS PadFone 2 - 16GB (یه مقدار قدیمی شده ولی تبلت و گوشی بودنش میتونه جذاب باشه براتون)
    Last edited by runner; 10-07-2015 at 23:00.

6. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود دوستان.
    گوشی زیر 1 تومن با دوربین سلفی 8 چه مدل هایی داریم؟ (غیر از Htc 820)
    سپاس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام

آقا خیلی ممنون لطف کردین وقت گذاشتین مرسی از پاسختون

میدونین حقیقتا بدجوری Z2 D6503 چشمم و گرفته چون هم 4 جی هست هم انواع و اقسام ویدئو های دیس اسمبلیش و دیدم بخصوص باتریش راحت تعویض میشه به غیر از اون وقتی باز شدنش و دیدم واقعا دیدم کیفیت ساخت خوبی داره....

واسه همین خیلی رو این مدل نظر دارم.

مدل های Z3 و نگاه کردم اما ظاهرا دو نوع مدل داره یکی Compact یکی هم Dual Sim

که نوع کامپکت رزولوشن صفحه 720 هست که زیاد مورد توجهم نیست اما مدل دوسیم کارت 1080 هست اما از طرفی دو سیم کارت بودنش این حس و بهم میده که گوشی فیک دستم گرفتم!!!!

خلاصه حس و حال نگاه کردن دیس اسمبلی و این بحثای این مدل و هم ندارم اما لازم باشه شاید نگاه کنم

خلاصه سرتونو درد نیارم با توجه به اطلاعاتی که دارم و دیدم قلبم میگه زد 2 مشکی اما بازم میگم نظرات کاربرا خیلی متفاوته که سردرگم شدم و مزاحم وقت شریف شما و دوستان شدم...

بازم نمیدونم گیج شدم.....
    سلام.خواهش میکنم...دوست عزیز به لحاظ سخت افزاری تقریبا میشه گفت که z3 و z2 با هم "تقریبا"هیچ فرقی ندارن به جز کلاک پردازنده z3 که 200 مگاهرتز بیشتره که اصلا به چشم نمیاد...

z3 dual مدلیه که به صورت رسمی و با گارانتی و نمایندگی وارد ایران شده مدل تک سیمش هم هست...
    اما...
    بهترین راه برای خرید این دو گوشی فوق العاده خوش قیمت اینه که بری گوشیو بگیری دستت با هر کدوم بیشتر حال کردی بخریش...چون اینجا بحث فراتر از اعداد و ارقام و ریویو هستش و پایه عمله...

9. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم شما به جای گوشی گران قیمت، یک تبلت و یک گوشی ارزان قیمت تهیه کنید.
    خصوصا تبلت خیلی به درد شما که دانشجو هستی خواهد خورد.

حدود 400-500 هزینه تبلت کنید و 200-300 هزینه گوشی.
    میشه بگید تبلت برای دانشجو به چه کار میاد؟چون بنظر میاد لپ تاپ واجب تره و بیشتر نرم افزارهای کاربردی را میشه روش نصب کرد
    درضمن متاسفانه دانشجو هم توی ایران خوراکش تقلب هست و مسلما گوشی خوب اینجا به کارش میاد

در آغاز فعالیت mojtaba.za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان

میشه یه مشاوره ی اورژانسی به بنده بدید؟
    خیلی عجله دارم آخه.

بنده میخوام یه گوشی بخرم بین 500-700 تومن ! (یعنی سقفِ سقفش 700 تومن)

از مارک Huawei خوشم نمیاد و از HTC هم اصلا خاطره ی خوشی ندارم...

یعنی کلا این 2 برند رو باید نادیده بگیرم.هر چند میدونم با این بودجه بهترین انتخابم همون مارکه هواووی هستش(نظره شما هم همینه؟)

ولی اگه HTC و Huawei رو بیخیال بشیم،من با این بودجه بهترین گوشی اندرویدی که گیرم میاد چی میتونه باشه؟!

نظرتون چیه؟چی بخرم که عالی باشه در این رنج قیمتی؟

درضمن.یکی از دوستانم توصیه میکنه که من مقداری پول جور کنم و اضافه کنم به این مبلغ ِ فعلیم و گوشی LG G2 بخرم!

ولی با اوضاع فعلی جیب ِ من واقعا واسم کاره دشواریه که بخوام 300-400 تومن دیگه به پولم اضافه کنم تا یه G2 بخرم.ولی غیر ممکن هم نیست! (یعنی باید از یکی از آشنا اقساطی بخرم)

حالا نظر کارشناسی شما چیه؟

شما یه گوشی کامل با بودجه ی فعلی من میتونید بهم معرفی کنید یا شما هم به دوستِ بنده هم عقیده هستید و میگید بهتره که هرطوری شده یه مقداره دیگه پول جور کنم و G2 بخرم؟!

راستی.الان قیمت G2 (با کمترین میزان حافظه که فک کنم 16 گیگ باشه) چنده ؟!

ممنون میشم که یه مشاوره ی درست و درمون به بنده بدید در اسرع وقت...

سپاسگذارم

سلام دوست عزیز

تو این رنج قیمت گوشی Samsung Galaxy Grand Prime هم گوشی خوبی هستش که قیمتش حدود 550 تومن هستش و چهار هسته ای و صفحه نمایش 5 اینچی هستش ، باتریش هم 2600 میلی آمپر هستش که عالیه و خیلی خوب و با کار کردن حتی تا دو روز نگه میداره !

دو سیمکارته هم هستش !

من خودم واسه برادرم خریدم چند هفته پیش !

یه محافظ ضد ضربه هم بندازی روش که حدود 40 تومن قیمتشه و با قاب و ... حدود 600 تومن میشه قیمتش !

ساخت ویتنام هم تو بازا هستش که خوب به نظرم از چینیش بهتره !

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم که گوشی اس 6 سامسونگ الان ارزش خریدن داره ؟ واقعا می ارزه با این قیمتش ؟
    تو دیجیکالا نسخه edge با 64 گیگ حافظه داخلی قیمتشو زده 2660 تومن ، می ارزه واقعا ؟ یا با صبر کردن قیمتش ازین معقولتر میشه ؟

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم که گوشی اس 6 سامسونگ الان ارزش خریدن داره ؟ واقعا می ارزه با این قیمتش ؟
    تو دیجیکالا نسخه edge با 64 گیگ حافظه داخلی قیمتشو زده 2660 تومن ، می ارزه واقعا ؟ یا با صبر کردن قیمتش ازین معقولتر میشه ؟
    در حال حاضر بهترین گوشی موجود در بازار همین S6 هست از نظر قدرت و تکنولوژی
    نسبت به امکانات قیمت خوبی داره ولی پایین تر هم میاد و کاملا بستگی به خودتون داره که آیا این مقدار پول رو میتونین پرداخت کنین یا نه!
    این مبلغ با اومدن مدل های جدید هم کمتر از اینی که هست میشه ولی هرچی بیشتر صبر کنین بیشتر درگیر مدل ها میشین!!!

14. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میشه بگید تبلت برای دانشجو به چه کار میاد؟چون بنظر میاد لپ تاپ واجب تره و بیشتر نرم افزارهای کاربردی را میشه روش نصب کرد
    درضمن متاسفانه دانشجو هم توی ایران خوراکش تقلب هست و مسلما گوشی خوب اینجا به کارش میاد
    این تفکر شما در مورد متقلب بودن دانشجوها واقعا مایه تاسفه.

ضمن اینکه با این قیمت که نمیشه لپ تاپ خرید.

از ما که گذشت ولی اگر زمان دانشجویی ما تبلت وجود داشت، حداقل کاری که باهاش میکردم این بود که از تمام کتاب ها و جزواتم عکس میگرفتم و همیشه همراهم داشتم. در صفحه موبایل که نمیشد متن را خوب خواند ولی در تبلت حداقل 7 اینچی این کار را میشه انجام داد.
    بگذریم از دسترسی به اینترنت و ... در صفحه نمایش بزرگتر نسبت به گوشی و بسیاری مزایای دیگر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •