این ارور رو وقتی میده که همه چمپ ها 100 درصد load میشن و باید nexus و مپ رو ببینی و بازی رو شروع کنی ...
هر چند بار هم که میبندم دوباره run میکنم بازی رو باز همین میشه ...![]()
این ارور رو وقتی میده که همه چمپ ها 100 درصد load میشن و باید nexus و مپ رو ببینی و بازی رو شروع کنی ...
هر چند بار هم که میبندم دوباره run میکنم بازی رو باز همین میشه ...![]()
داداش اگه گیر کنه میری مال من همیشه گیر میکنه تو آپدیت ! خودش درست میشه فقط بزار بره گیرم کرد درست میشه !
اون چرخ دنده بالای صفحه رو میبینی؟ Setting
روش کلیک کن، بعد گزینه peer to peer رو فعال کن و دکمه Repair رو بزن،
شاید درست بشه !!
![]()
سلام
بستگی داره بهroll شما ، اگر می خواید top بازی کنید یا ADC باید برید AD ، اگر ساپورت یا AP mid بزای می کنید هم باید برید AP ، اما AD آخر بازی خیلی خر میشه ، راحت turret میندازه و در میره ، یعنی یک لحظه حواست نیست توی rank ، میبینی یکی دو تا turret ات افتاده! میای بزنیش در میره ، انقدر DPS داره ، با Alistar میرفتم پیشش من رو زود می ترکوند.
نه عزیزم اون تیک رو نزن
اون برا پرسرعت هاس که ایرادی نداره به اشتراک بذارن فولدر بازی رو
اما برا ما نه
در ضمن در مورد 33 درصد (63 درصدت کو) ولش کن مهم نیست من 900 مگ دانلود کردم همش رو 33 درصد بود
ریپیر هم نمی خواد بزنی
فقط کافیه از سمت چپ اون مگ باقی مانده کم بشه
ولی به هر حال بعد از دانلود بازی که نمیشه کرد![]()
Last edited by smohsen; 01-06-2013 at 22:19.
آقا ببخشید ولی به هیج وجه این تیک رو نزنید، اگر با یک ایرانی برید بازی لگ پیدا می کنه شدید. بخاطر اینکه از MultiCast استفاده می کنه. مثل torrent...
ببخشید حال ندارم بیشتر از این توضیح بدم![]()
به نظر من Draven
ی چنتا آموزش گرفتم تو همش گفته تیک رو باید برداری منم همین کار رو کردم فعلا با سرعت زیاد شروع به کار کرده به به چه سرعتی لاکپشتی رو میگه زکی
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)