به خاطر اینه که DvD بازی که شامل آپدیت و کیت سرور و ... هستش هنوز منتشر نشده.
البته محتویات این DvD پس از انتشار سریعا داخل سایتها و وبسایتهای مربوط قرار داده میشه و شما میتونی دان کنی .
به خاطر اینه که DvD بازی که شامل آپدیت و کیت سرور و ... هستش هنوز منتشر نشده.
البته محتویات این DvD پس از انتشار سریعا داخل سایتها و وبسایتهای مربوط قرار داده میشه و شما میتونی دان کنی .
Time of Release: 24/11/2010
با سلام اگه میشه کرک جدید 100% تست بزارید
DVD version = bought from shop or online store need DVD in drive to play
Digital Download version = bought online as downloadable game no dvd needed ( this is official copy NOT pirated )
شما یا باید DvD رو خریداری کنید یا باید صبر کنید تا لینک دانلود محتویات DvD روی دیتابیس سایت های مربوطه منتشر شود.
بابا چرا الكي شايعه درست مي كنيد؟؟؟؟؟
شما از اين جمله چجوري برداشت كردي كه بايد صبر كني تا دي وي دي براي بازي منتشر بشه؟؟
The link above is for the normal DVD version, if you BOUGHT the game as a download version, you need to download and install this patch
دوستان هيچ دي وي دي قرار نيست منتشر بشه به عنوان پچ بازي و اصلا هم همچين چيزي با عقل جور در نمياد
توضيحي كه كونامي داده خيلي سادس
موضوع اينه كه دو نوع پچ الان كونامي ارائه داده يكي براي كسايي كه دي وي دي بازي رو خريدن با حجم نزديك 16 مگابايت و يكي هم براي كسايي كه بازي رو بصورت دانلودي خريداري كردن و دي وي دي ندارن با حجم حدود 12 مگابايت.
كه براي ما كه اينجا نسخه كرك شده داريم هم بايد پچ اولي رو دانلود كنيم و صبر كنيم براش كرك بياد(البته شايدم با كرك قبلي كار كنه امتحان نكردم)
بعدش هم توي سايت ها نوشتن
The current kitserver is not working with the new exe inluded in this patch and if you are using a patch which applies files using kitserver afs2afs like PESEDIT, you need to wait for an updated kitserver version or install the files directly to the img files.
كه اينم يعني اينكه كيت سرور هاي موجود (مثلا مال PESEDIT ) با فايل exe بازي بعد از پچ شدن كار نمي كنه و بايد صبر كنيم تا كيت سرور جديد بياد.
دوستاني هم كه نمي تونن پچ رو نصب كنن يا بازيشون نصب اورجينال نيست و دستكاري شدس يا كيت سرور دارن كه اگه بخوان پچ رو نصب كنن بايد كيت سرور رو غير فعال كنن
همين
---------- Post added at 04:56 AM ---------- Previous post was at 04:54 AM ----------
اين جملات هم فرق بين نسخه دي وي دي و نسخه ديجيتال يا دانلودي رو توضيح داده تا ملت بدونن كدوم پچ رو دانلود كنن
Last edited by hobgoblin; 28-11-2010 at 08:32.
اینا هنوز نتونستن این باگ بازی رو درست کنن؟!
تا کی باید توپ از تو بازیکنا رد بشه؟!
مسخره ها![]()
دوستان کرک برای پچ کنامی دیروز اومده، همون طور که یکی از دوستان گفتن، باید DVD Version رو نصب کنید بعد کرک رو کپی کنین، اینم لینکش که خودم تست کردم، فقط توی این فایل rar، هقت تا پارت یه فایل زیپ شده است که با 7zip میتونین unzipش کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایعه نبود دوست من !
اینو تو انجمن Pes Patch میگفتند که برای اجرای این پچ باید DvD مربوط رو نصب کنید .
دوستان تو PESFan (سایت رسمی طرفدارای PES) یه قسمتی هست به نام Have your say، که gamerها در مورد بازی پیشنهاد میدن و پیشنهادهایی که بیشتر رای بیارن برای نسخههای بعدی بیشتر مورد توجه واقع میشه، من در مورد بهتر شدن شوت زدن تو بازی یه پیشنهاد دادم، اگه باهاش موافقین ممنون میشم اگه بهش رای بدین:
مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا راهنمایی نکردین مارو!!!
جایی نیست که به ما یاد بده فوتبال رو خوب بازی کنیم؟!!
بعدشم این کاپی چیزی نداره من بازی کنم؟!! هفته ای 2-3 ساعت وقت دارم واسه فوتبال بازی کردن،اونوقت اکسوبژن بازی میکنم...
لطفا اگه میشه در مورد این چیزه مستر لیگ که همه میگن توضیح بدین....
راستی این پچ ها دقیقا چیکار میکنن؟ من کدوم رو نصب کنم بهتره؟!!من 2010 هم دارم ولی در حد تک و توک بازی کردن بوده نه حرفه ای بازی کردن...
تکنیک های دریبل و اینا رو جایی هست که بتونم یاد بگیرم؟!! یا مثلا انالوگ ها؟ تقریبا بلا استفاده هستن!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)