هیچ سرویس 1مگی هم سرعتش اینقدر نیست اینی که الان دارین 1/5 مگ هستش،(جدای اینکه شما 128دارین) ا درواقع استثناء هستش
هیچ سرویس 1مگی هم سرعتش اینقدر نیست اینی که الان دارین 1/5 مگ هستش،(جدای اینکه شما 128دارین) ا درواقع استثناء هستش
چی بگم گله... . مثل اینکه خیلی خوش شانسم
امروز زنگ زدم بخش فروش پرسیدم برای 128 یکماهه چقدر باید پرداخت کنم گفت 20800 تومان
گفتم روش دیگه ای غیر از واریز به حساب نیست چمیدونم کارت به کارتی پرداخت اینترنتی
جواب: نه فعلا فقط همین روش فعال هست!
حالا این 20800 تومان ناقابل چه نزدیکی به 15000 تومان داره، نمی دانم.
6 ماه راحت بودم، چه زود گذشت!
دوستان شما هم همین مقدار واریز کردید؟
اگر کسی سه ماهه ی 512 یا ماهیانه 128 و یا 512 رو جدیدا شارژ کرده قیمتش رو بگه بی زحمت.
من ده روز پیش برای 512 یکماهه 20 تومن پرداخت کردم.
منظور من از LAN با سیم یا بدون سیم بودن شبکه نبود! من منظورم این بود که این سرور Tehran که شما از روی اون تست رو انجام میدی یه سروری هست مثلا توی شبکه خود مبین نت یا شبکه اینترانت ایران.
ولی جدا برای مودمت یه اسپند دود کن یه وقت چشم نخوره. خداییش این سرعت شما از اون استثناهایی هست که خیلی شانس میخواد!!
با توجه به مودمهای قبلی که از شرکت GreenPacket بوده، به نظر میرسه مودم جدیدشون این باشه:
بنا به ادعای سازنده، شارژش 4 ساعت و زمان آماده به کارش 18 ساعت هست و حداکثر 5 وسیله wifi همزمان میتونن بهش وصل بشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن قابلیت استفاده به صورت USB رو هم داره و شارژش هم همزمان از طریق USB انجام میشه.
به نظر شما همین هست یا مدل دیگه ایه؟
قیمتهایی که مبین میده، خدایی خیلی داره چرت و پرت میشه!
باز تعرفه ها رو عوض کردن و همه چیزو گرونش کردن!
برای جایی 512 گرفتیم، اول تو فاکتور زد 3 ماهه، 15 گیگ، 60 تومن، بعد زنگ زد گفت طرح عوض شده و حجمش شده 12 گیگ و قیمتش هم 55 تومن!!
گرونه خب!
سایر طرح هایی هم که میدن، اصلا با هیچ عقل و منطقی جور در نمیاد! مثلا همین مودم جدیده که دادن! همونطوری که دوستمون گفت، آخه همینطوری بخوای صفحه هم فقط باز کنی، ماهی دو گیگ میشه! بعد قیمت اینقدر مسخره آخه؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
آقا این مبین نت به مناسبت عید قربان هیچی نمی خواد بده ترافیک ارزون تر یه کوفتی بده
کاشکی از ایرانسل یاد می گرفتن دختر عمه حسن آقا بچش به دنیا میاد ایرانسل به مناسبتش طرح ویژه میزاره اون موقع این مبین نت برای عید قربان هم یه تکونی نمیده به خودش
سلام خدمت تمامی دوستان
از دوسنان مبین نتی هرکس سرویسش نوسان داره میتونه با اتصال به س*ا*ک*س پ*روک*سی که ارایه میدیم نوسان سرعتشو تا حد قبولی بیاره پایین و سرعت باز کردن صفحات وب رو بالا ببره...
من اینو تضمین میکنم
حتی جمعه این هفته که مم تست زدم سرعتم از 30 به 130 رسید(1مگم)
هرکس خواست اکانت تست بهش میدم ببینه چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه گفتن.
این قیمت سرویس 512 با 4% مالیاته.
با توجه به سایتشون برای 128 باید 15600 واریز کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)