آقا قضیه ی این پی تی چیه؟ راستی فیلیپس یه دستگاه های فای داده به نام MCI900 که طبق گفته ی خودشون در رده ی های فایه! طراحیشم فوق العاده است! تو نمایشگاه CES پارسالم ظاهرا بهترین شده! قیمتم یه چیزی حدود 900 دلار! کسی راجبش اطلاعات داه؟ تو ایران دیدینش؟ راستش خیلی وقته قصد خرید یه سیستم صوتی برای اتاقم رو دارم! اون اولا که گفتم بهترین اسپیکرهای کامپیوتر رو تست کنم پس لاجیتک،ادیفایر و کریتیو رو تست کردم البته از بهترین و گرونترین ستای 5.1شون ولی دیدم تنها فرقی که با میکرولب خودم دارند فقط صدای بلندتریه نه تفکیک آنچنانی که آدم لمسش کنه! بعدش که چندتا مقاله خوندم و سایتارو دیدم تظرم به سمت بستن یه کامپوننت رفت! اولش اتفاقی که از جمهوری رد میشدم و فروشگاه راستین رو دیدم نظرم این سری های تودورکی پایونییر رو جلب کرد! ولی بعد فهمیدم میشه کارای بهتری هم کرد! مثل بستن یه ست استریو از فلورستندهای یاماها(سری ان اس)،یا کف(سری کیو) یا فوکال(سری 700) بعدش تو پست های متعدد دیدم میشه رفت سراغ جامو که با قیمت مناسب تر میشه ست 5.1شو با یه آمپ مثلا یاماها یا انکیو یا دنون دمو کرد! رفتم چندتا صدا شنیدم در نهایت جامو رو انتخاب کردم که تو اتاقم آنچنان حجمی هم نگیره(426 جامو) ولی بعدش فهمیدم برای گرفتن صدای خوب نیاز به فضای بزرگتر دارم! بعدش نظرم به سمت این پکیج ها رفت مثل دنون یا انکیو یا یاماها! ولی خوب بازم دوستانی که داشتند گفتند تو اتاق صداش آدمو اذیت میکنه! بعد اتفاقی با این بلندگوهای مانیتور که واسه استودیو موسیقیاس آشنا شدم که با یه قیمت مناسب تفکیک خوبی رو داره! تازه خودش اکتیوه و آمپ هم نمی خواد! از لحاظ ابعاد هم مثه بوک شلف هاست! ولی بعضیا میگفتن بلندگوهای مانیتور مثل ام آئودیو،تنوی،یاماها،جنلک و... نمی تونن اتاق رو غرق موسیقی کنند! چون مانیتورا اونقدر صداشون فوروارد نمی شه و پرتاب نداره! من میخوام اتاقم غرق یه صدای تفکیک شده و با کیفیت بشه که با حجم معمول صدا(که معمولا تو اتاقا خیلی بلند نیست) یه صدای نرمی رو حس کنم که با آدم حرف بزنه! یه انتخاب دیگم هم میکرو های فایه حرفه ایه مثل این فیلیپسه! ولی در کل گیجم و نمی دونم برای این فضایی که دارم(یه اتاق حدود 9متری) چی چیزی باید بگیرم! اگه لازمه بیشتر توضیح بدم که بگین!!! من واقعا تو انتخابم موندم!پلیز سام بادی هلپ می!