تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 1049 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقاسینا!اونجا که سه روز بن شدم بعدش شما بن شدی!!!دیروز اومدم چندتا از پست هاتون رو دیدم حدس زدم شما باشی!
    راستش من بدجوری اون سیستم وینتیج ها رو دوست دارم واقعا کیفیت شون از این جدیدا خیلی بهتره!اون سونی رو فروختم ولی حال تو فکر یه کنوودم!!!
    شما یه سیستم میشه بگی که جای زیادی نگیره صداش بلند نباشه(چون تو یه محیط کوچیک استفاده میکنم سر درد میگیرم) و هزینه اش بالا نباشه!
    این Fostex FE206EN رو سرچ کردم فقط بلندگوها بود؟!
    آقا قضیه ی این پی تی چیه؟ راستی فیلیپس یه دستگاه های فای داده به نام MCI900 که طبق گفته ی خودشون در رده ی های فایه! طراحیشم فوق العاده است! تو نمایشگاه CES پارسالم ظاهرا بهترین شده! قیمتم یه چیزی حدود 900 دلار! کسی راجبش اطلاعات داه؟ تو ایران دیدینش؟ راستش خیلی وقته قصد خرید یه سیستم صوتی برای اتاقم رو دارم! اون اولا که گفتم بهترین اسپیکرهای کامپیوتر رو تست کنم پس لاجیتک،ادیفایر و کریتیو رو تست کردم البته از بهترین و گرونترین ستای 5.1شون ولی دیدم تنها فرقی که با میکرولب خودم دارند فقط صدای بلندتریه نه تفکیک آنچنانی که آدم لمسش کنه! بعدش که چندتا مقاله خوندم و سایتارو دیدم تظرم به سمت بستن یه کامپوننت رفت! اولش اتفاقی که از جمهوری رد میشدم و فروشگاه راستین رو دیدم نظرم این سری های تودورکی پایونییر رو جلب کرد! ولی بعد فهمیدم میشه کارای بهتری هم کرد! مثل بستن یه ست استریو از فلورستندهای یاماها(سری ان اس)،یا کف(سری کیو) یا فوکال(سری 700) بعدش تو پست های متعدد دیدم میشه رفت سراغ جامو که با قیمت مناسب تر میشه ست 5.1شو با یه آمپ مثلا یاماها یا انکیو یا دنون دمو کرد! رفتم چندتا صدا شنیدم در نهایت جامو رو انتخاب کردم که تو اتاقم آنچنان حجمی هم نگیره(426 جامو) ولی بعدش فهمیدم برای گرفتن صدای خوب نیاز به فضای بزرگتر دارم! بعدش نظرم به سمت این پکیج ها رفت مثل دنون یا انکیو یا یاماها! ولی خوب بازم دوستانی که داشتند گفتند تو اتاق صداش آدمو اذیت میکنه! بعد اتفاقی با این بلندگوهای مانیتور که واسه استودیو موسیقیاس آشنا شدم که با یه قیمت مناسب تفکیک خوبی رو داره! تازه خودش اکتیوه و آمپ هم نمی خواد! از لحاظ ابعاد هم مثه بوک شلف هاست! ولی بعضیا میگفتن بلندگوهای مانیتور مثل ام آئودیو،تنوی،یاماها،جنلک و... نمی تونن اتاق رو غرق موسیقی کنند! چون مانیتورا اونقدر صداشون فوروارد نمی شه و پرتاب نداره! من میخوام اتاقم غرق یه صدای تفکیک شده و با کیفیت بشه که با حجم معمول صدا(که معمولا تو اتاقا خیلی بلند نیست) یه صدای نرمی رو حس کنم که با آدم حرف بزنه! یه انتخاب دیگم هم میکرو های فایه حرفه ایه مثل این فیلیپسه! ولی در کل گیجم و نمی دونم برای این فضایی که دارم(یه اتاق حدود 9متری) چی چیزی باید بگیرم! اگه لازمه بیشتر توضیح بدم که بگین!!! من واقعا تو انتخابم موندم! پلیز سام بادی هلپ می!
    Last edited by mrm88; 18-10-2011 at 12:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

مدل sony e880 یو اس بی 3 ساپورت میکنه ؟

..........

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[QUOTE=klipsch;6552822]دوستان اگه کسی A/V Receiver Pioneer 1020K نیاز داشت من یدونه دارم 100% مشابه آکبنده 30% زیر قیمت میفروشم... اینو حدود سه ماه پیش از نمایندگی راستین خریدم که باهاش سینما راه بندازم ولی منزل رو عوض کردم دیگه جا ندارم چون سیستم استریوی بزرگی دارم که دیگه تو منزل جدید جا برای سینما نیست... کلا هم 2-3 ساعت روشن نبوده... فقط هم تهران بعد از بازدید و تست در محل معامله میشه... یکی از بهترین مدلهای پایونیر تو این رنج قیمته ... سیستم هم زیاد دارم دیگه به این نیاز ندارم... چندتا آمپلی فایر دیجیتال و لامپی دارم...

سلام
    ديروز بهتون دادم هنوز منتظره جوابم ...

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رو سینما خانگی سامسونگ d455 جواب میده فقط باید به در گاه hdmi رویlcd که مشخص شده arc وصال کنیم رو سونی یعنی جواب نمیده
    نمی دونم من تو این زمینه تجربه ای ندارم.دوستانی که امتحان کردن باید جواب بدن.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان من پشت رسیورم خروجی کامپوننت داره و tv هم همین طوره یعنی ورودی کامپوننت داره . کواکسیال یا اپتیکال فکر کنم نداره یه خروجی svideo پشت ----- و tv هست نمیدونم چیه؟ ایا با کامپوننت به امپ وصل کنم صدای 5.1 بهم میده؟ یا نه؟
    کامپوننت تصویر رو انتقال میده.برای صدا باید از خروجی آنالوگ یا همون AUX استفاده کنی که مسلما صدا استریوست.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام آقاسینا!اونجا که سه روز بن شدم بعدش شما بن شدی!!!دیروز اومدم چندتا از پست هاتون رو دیدم حدس زدم شما باشی!
    راستش من بدجوری اون سیستم وینتیج ها رو دوست دارم واقعا کیفیت شون از این جدیدا خیلی بهتره!اون سونی رو فروختم ولی حال تو فکر یه کنوودم!!!
    شما یه سیستم میشه بگی که جای زیادی نگیره صداش بلند نباشه(چون تو یه محیط کوچیک استفاده میکنم سر درد میگیرم) و هزینه اش بالا نباشه!
    این Fostex FE206EN رو سرچ کردم فقط بلندگوها بود؟!

سلام
    اره بن شدم پس فردا میام دوباره...
    به نظر من اگه دنبال کیفیت صدا هستی و میخوای از صدای شفاف و شیرین و گرم لذت ببری اصلا دیگه دنبال سیستم های قدیمی نرو... دیدی چقدر سخت فروختیش... بیخیالش شو... دنبال بن، ریشه و اصلیت صدا باش نه دنبال بوم بوم... یه سیستم های-فای جمع کن لذت ببر و بزار روحت با صدای واقعی تغذیه بشه... او Fostex FE206EN که بهت گفتم یه بلندگوی خالیه که فول رنجه... یعنی لوفرکانس، میدرنج و فرکانس بالا رو یک بلندگو ایجاد میکنه... تفکیک 96 دسی بل بسیار عالیه و صدای شفاف و خیلی خطی و زیبارو تولید میکنه... فول رنج ها به دلیل نداشتن کراس اور (فیلتر صدا) خوش صداتر هستند... شما فاستکس رو که بخری داخل جعبه نقشه ی کابینت مخصوص همون بلندگو هست که باید درست کنید و اگه دقیقا مثل نقشه بسازی ازنتیجه ی کار شگفت زده میشی... قیمت بلندگوها جفتی حدود 200 (نهایتا 300) هزار تومنه... هزینه جعبه هم میشه نهایتا 100 تومن اگه بهترین جنس رو استفاده کنی... یه آمپلی فایر 200-300 تومنی و سی دی پلیر 100 تومنی... و دیگه بسه... همین سیستم میتونه صدای یک جفت بلندگوی حداقل 10،000 دلاری رو بهت بده

8. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تو تنظیمات دستگاه 1311 من یه قسمت برای تنظیم ساب داره. در حالت کارخونه ای Bass Setting روی حالت Life بود.
    تو این حالت انگاری باس کار نمیکنه یا حداقل کار کردنش به چشم نمیاد. من از حالت Life گذاشتمش رو حالت LIFE + Main که صدا رو فوق العاده تغییر داد.

جناب رایان بارها گفتند که این سیستم اونقدرها موزیکال نیست.
    اما از وقتی این تنظیم سابش رو که تغییر دادم سیستم خیلی موزیکال شده.
    اگه سیستمی موزیکال تر از این باشه فکر نکنم اونقدرها متفاوت باشه. شاید یه خرده بهتر.
    فقط خواستم دوستانی که قصد خرید سیستم صوتی دارند بدونند 1311xp واقعا کیفیت موزیکش عالیه.
    برای خونه، سیستم های صوتی گرونتر از این اونقدر ارزش نداره که قید 1311Xp با این قیمت مناسب رو بزنید.
    دوست عزیز یعنی شما میخوای بگی با تغییر setting مربوط به ساب در یه سیستم سینمایی تونستی صدارو به گفته ی خودتون "موزیکال تر" کنید؟ اصلا صفت موزیکالیتی در یه سیستم سینمایی معنی نمیده که! تعریف اودیوفایل از موزیکالیتی صدای خطی و فلت (غیر سویت) غالبا در میدرنج، ووکال و فرکانس بالاست... یعنی اصلا ارتباطی به فرکانس پایین نداره که یه ساب بخواد توش تاثیر بزاره
    بازم اگه من اشتباه میکنم توضیح بیشتر بدین روشن بشم

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان قیمت این مدل های سونی که واقعا خوشگل هستن رو باگارانتی و بدون گارانتی میخواستم ممنون :

BDV-E985
    BDV-E880
    DAV-SZ1000 (مورد نظر)

در ضمن الان مورد اولی و دومی که دارای بلوری و 3D هستن ارزش داره یا سومی که تنها فرق مهمش نداشتن اون 2 مورد هست ؟
    کسی نبود ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

از سایت زیر مدل های با گارانتی رو می تونید قیمت بگیرید.در مورد بی گارانتی هم اطلاعاتی ندارم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مورد سوم که مد نظر شماست سینمای خوبیه.
    Last edited by mr_rayan; 19-10-2011 at 02:37.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب رایان عزیز پشت ر س ی و ر نگاه کردم optical هم داره پشت امپ هم داره اما تو دفترچه نوشته فقط tv به اپتیکال وصل کنید و برای sat/cable از کواکسیال یا کامپوننت استفاده کنم و باتوجه به اینکه رسیورم کواکسیال نداره ایا فکر میکنید با اوپتیکال وصل کنم مشکلی پیش میاد؟ ایا اوپتیکال صدای 5.1 منتقل میکنه؟ کلا میشه بفرمایید چه کابلهایی صدای 5.1 منتقل میکنند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •