هیچ ویدئویی برای من load نمیشه...کل صفحه سایت load میشه به غیر از اون ویدئو مشکل از چیه؟سلام
این هم فیلمی از ورزشگاه ها و کفش ها:
با opera و firefox هم تست کردم همینطوری بود...!
هیچ ویدئویی برای من load نمیشه...کل صفحه سایت load میشه به غیر از اون ویدئو مشکل از چیه؟سلام
این هم فیلمی از ورزشگاه ها و کفش ها:
با opera و firefox هم تست کردم همینطوری بود...!
اینم عکس کفش ها برای کسانی که نتونستند ویدئو را ببینند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: WENBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره تاریخ ارائه بازی کی شد؟؟؟
من خیلی وقته خبرای این تاپیک رو دنبال نکردم...
اگه کسی اطلاعی داره لطفا اعلام کنه
این هم دو تا ویدئوی دیگه از بازیکنان لیگ اسپانیا (بارسا، اتلتیکو مادرید، رئال، سویا و والنسیا) و ایتالیا (اینتر، یوونتوس، میلان، رم و فیورنتینا):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز یه فیلم از گیم پلی فیفا 10 دیدم
این حرکت کردن 360 درجه ایش خیلی جالبه و خیلی بازی رو به واقعیت نزدیک میکنه
شنیده بودم این نسخه از pes هم این قابلیتو داره اما تو نسخه دمو تا الان همچین چیزی ازش ندیدم
کار خاصی باید بکنم؟
بقیه ی عکس ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگر کسی موفق به دیدن ویدئوها نشد، عکس هر بازیکنی از تیم های بالا را میخواد بگه تا بذارم.
رفیق اگه ممکن هست این عکسها رو بزار:
diego تو یوونتوس
میلان:
ronaldinho
pato
رم:
totti
ریال مادرید:
ronaldo
kaka
دیگو
رونالدینیوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاتوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رونالدوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاکاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)