تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 531 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.من وقتی میخوام ویندوز رو نصب کنم این اخطار میاد:

باید چیکار کنم؟
    درود
    چند تا رم دارین ؟
    چندگیگ ؟ باسشون چنده ؟
    البته احتمال این که مشکل از DVD هم باشه هست !ویندوز رو دانلود کردین ؟
    Last edited by ask_bl; 29-04-2010 at 13:09.

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

1رم 2گیگ دارم.
    فکر نکنم از دی وی دی باشه چون این دومین دی وی دیه که این اخطار میاد.

(اینم بگم که یکی از dvdهایی که الان نصب نمیشه میده قبلا بدون مشکل نصب کرده بودم ولی الان اخطار میده.)
    Last edited by MILAD MGH; 29-04-2010 at 14:51.

3. این کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    چاه فاضلاب!

پيش فرض

سلام

من ویندوز 7 رو نصب دارم روی سیستمم. منتها برای اتصال به اینتر نت (منظورم adsl هست) برخلاف ویندوز xp معمولی که کانکشن ها توی start up هست، باید برم از یه گزینۀ کوچک پایین و سمت راست منو بار انتخاب کنم نوع کانکشن رو و بعد ارتباط رو برقرار کنم.

راهی توی این ویندوز وجود نداره که از همون start up بتونیم یه راست وارد کانکشن مربوطه بشیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

سلام
    من الان این جوریم ظهر کامپیوتر رو روشن کردم رفتم کلاس زبان الان برگشتم میبینم جز درایو cوd بقیه ی درایو ها غیب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی چجوری ممکنه تو این چند سال همه جورشو دیده بودیم جز این یکی کسی راهی داره؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sinashahab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من الان این جوریم ظهر کامپیوتر رو روشن کردم رفتم کلاس زبان الان برگشتم میبینم جز درایو cوd بقیه ی درایو ها غیب شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی چجوری ممکنه تو این چند سال همه جورشو دیده بودیم جز این یکی کسی راهی داره؟؟؟؟؟
    به لپ تابت فلش یا چیزی وصل نکردی ؟؟ یا برنامه ای نصب نکردی ؟؟

شاید مشکل از سخت افرات باشه که هاردت ضربه خورده باشه .

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

When you install Windows 7 (or Vista) you may get the following message:
    Error 0x80070017 Windows cannot copy files required for installation. These files may be corrupt or missing. Make sure all files required for installtion are available, and restart the installation Error code: 0x80070017
    This can be displayed with error code 0x80070017 or error code 0x80070570 in Windows 7 or Vista
    Cause

The cause is very simple and you can probably guess from the error code in the screenshot above. The cause is that Windows cannot verify the files.
    Simple Solution

• Burn or get a new copy of the disk (Burn at a slow Speed 2x and use a quality media like
    • Or if you have a current Windows installation you can install from the hard drive or from a usb drive

Check out my article on installing Windows 7 using a USB Key instal windows 7 from usb drive

اینو تو یکی از فروم های خارجی دیدم.یکی از دوستان اگه بگه جریانش چیه ممنون میشم.
    Last edited by MILAD MGH; 29-04-2010 at 19:11.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

Error 0x80070017 Windows cannot copy files required for installation. These files may be corrupt or missing. Make sure all files required for installtion are available, and restart the installation Error code: 0x80070017
    This can be displayed with error code 0x80070017 or error code 0x80070570 in Windows 7 or Vista
    Cause

The cause is very simple and you can probably guess from the error code in the screenshot above. The cause is that Windows cannot verify the files.
    Simple Solution

• Burn or get a new copy of the disk (Burn at a slow Speed 2x and use a quality media like
    • Or if you have a current Windows installation you can install from the hard drive or from a usb drive

Check out my article on installing Windows 7 using a USB Key instal windows 7 from usb drive

گفته هر موقع كه شما ويندوز 7 خواستيد نصب كنيد و اين پيغام رو ديديد دليلش اين هست كه نميتونه فايلهاي ويندوز رو مورد بازبيني قرار بده!
    حالا دو تا راه حل داده:
    يكي اينكه يه ديسك ديگه رايت كن با سرعت 2ايكس و با يه رسانه ي با كيفيت يا اينكه ديسك رو بلكل عوض كن (‌اين تيكه آخرش و از خودم گفتم البته )
    دوم اينكه اگه الان ويندوز داري، از روي هارد يا درايو يو اس بي به نصبش بپرداز!

موفق باشيد.

9. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت نسخه ی ultimate ویندوز سون چنده؟
    به نظرتون ارزش داره که اورجینالش رو تهیه کنم؟
    مشکل پول ندارم!فرقی داره با اینی که الان رو سیستمم نصبه؟کرک شده...

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

Cause

Simple Solution

به دو علت این اتفاق می‌افته:

- رم سیستم مشکل داره

-- دیتای خوانده شده از روی دی وی دی به شکل ناقص به سیستم منتقل میشه.

12. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام منم یه سوال کوچیک دارم...
    تو ویندوز xp برای اینکه آیکونهای مشابه رو عوض کنیم می رفتیم تو folder option
    و اونجا با انتخاب فرمت مورد نظر اینکارو انجام می دادیم
    اما folder option در ویندوز 7 قسمت file type نداره

من میدونم که آیکون پوشه های رو چطوری باید تغییر بدم اما در مورد فایلهای مثل pdf ها این مشکل رو دارم
    لطفا دوستانی که اطلع دارند راهنمائی کنند.... با تسکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •