در مورد نصب ویندوز 8 مطلع هستم مشکلی نخواهم داشت...
ولی این که در مورد درایور ها چطور؟
به مشکل بر میخورم؟
در مورد نصب ویندوز 8 مطلع هستم مشکلی نخواهم داشت...
ولی این که در مورد درایور ها چطور؟
به مشکل بر میخورم؟
بچه ها من موقع وبگردی هم که فقط موزیک گوش میدم و کروم بازه فن دستگاه روشن میشه !
فکنم باید کاری کنم ،یه مودی درست کنم مث بالانس و .... که موقعی که میخوام وبگردی کنم بزارم روی اون حالت،فرکانس و تعداد هسته های سی پی یو رو توی این حالت کم کنم
یادمه قبلا یه کارایی میکردم الان دیگه پیر شدم یادم نمیاد !!
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
من hp povilion dv6داشتم...طی تجربه کار با اچ پی میگم که خیلی اذیتم کرد از گرما گرفته تا هنگ و لوگ و غیره اولا که طرفدار اچ پی بودم فک میکردم اونایی که میگن اچ پی داغ میکنه و به درد نمیخوره چرت میگن اما الان مطمئن شدم.آذر 91 2100000این لپ تاپ رو خریدم و الان پشیمونم و میخوام بفروشم.کلا اچ پی هایی که وارد کشورای جهان سوم میشن اصل نیستن.
Last edited by 3aman021; 28-05-2013 at 11:10.
چه مدلی خریدی ؟
من فروردین 90 یه 6080 خریدم تا همین اان دارم + یکی دیگه واسه کارهای سبک ترم ولی واقعا این اچ پی فوق العاده ست همه چیش کیفیت بدنه / اسپیکر / کانفیگ به خصوص گرافیک و ...!
دوست عزیز چطور خریدن واز کجا خریدن تو مملکتی مثل ایران خیلی مهم تر از برنده این نیست چشم بسته بری به یه فروشگاه بگی یه اچ پی بده حتما خوب باشه !
منم دارم نه داغ می کنه نه هنگ و نه ...!
خیلی خیلی هم باهاش بازی کردم و نی کنم اما مشکلی نداره !
ایشاا... خوب میشه!
گرماش غیره طبیعیه؟ با کول پد هم برطرف نشد؟ _ هنگ : از ویندوز و برنامه هایی که استفاده می کنی مطمئنی؟
-
آخه یه چیزی هم هست ، مثلا با 2.100 نمیتونی از یه برند دیگه، یه مدل با کانفیگ خوب و با گرافیک 2 گیگ ور داری!
بازم مثلا! الان میشه 4540s رو با 2.100 - 2.200 تهیه کرد با کانفیگ خوب و گرافیگ 2
تو برندهای دیگه ، تو این رنج قیمت نهایتاً گرافیگ 1 (جی فورس)
مخلص! کلام : یه وقتایی HP خوب میصرفه البته اگر از جای مطمئن تهیه کنی و 100 البته! شانس هم باهات باشه..![]()
آقا ما یک لپ تاپ اچ پی 1390 خریدیم سال 88 تا الان هم مثل خر کار مکینه اون موقع هم میگفتن داغ میکنه فلانه بهمانه!
فقط در حال حاضر باطریش به فنا رفته
یه مشکل اساسی داره ک خاموش میشه خود خود و چراغ هارد قرمز میشه(این مشکلش رو هنوز نبردم درستش کنم الان 1.5 ساله ک اینطوریه)
در حال حاضر روزای آخر عمرشه با شک دستی روشن میشه (میکوبی سرش )
اما خداییش مثل خر ازش کار کشیدم یعنی خاموش نمیکن تا خودش خاموش بشه))))))) (1سال و 8-9 ماه شده بود ویندوزش رو عوض نکرده بودم) هرچی هم توش نصب کرده بودم هرچی ک فکر کنی
)
شده یه هفته خاموشش نکردم
اچ پی واقعا برند فوق العاده ای
ایسوس خود بخود خاموش میشه بعد یه ماه استفاده بعد هیشکی هم این مشکلات رو نمیبینه میگه ایسوس خوبه!!!
سلام
آرم پشت لپ تاپ HPچطور خاموش میشه؟
خاموش نمیشه ! برا چی باید بشه !
arzam be hozure shoma in laptop enghad aziatam kard ke majbur shodam befrusham 1450 toman
خوش شانس بودی دوست عزیز مدل:hp dv6 7010us البته فروختمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)