مطمئن باش.کپی کپیه
حالا اگه تونستم با موبایل عکس میگیرم میزارم تا مطمئن بشی.
مطمئن باش.کپی کپیه
حالا اگه تونستم با موبایل عکس میگیرم میزارم تا مطمئن بشی.
اگه دعوا سر حجمه، باید بگم گاج خوشبختانه حجمش کمه . ( پایش که اینطوره ) . پیش هم فقط تست زیاد داره، و گرنه از هر نوع توضیح زیادی پرهیز کرده. خشک هست ولی خوبه. یک دونه هم تست تالیفی نداره. ( یا کنکوره، یا آزاد یا سنجش یا گزینه دو ). برای همین اگه فیزیکت خوبه، کتاب پر حجم لازم نیست، اگه فیزیکت خیلی خوب نیست، هم خیلی سبز و هم فار خوبن. آموزش هم به نظرم رمزینه خوبه. کلا یه چیزی رو بگم این سه تا کتاب فیزیک تکمیلن و چیزی کم نذاشتن. پس تو فیزیک وسواس نداشته باشین. شیمی هم که معلومه. هندسه تحلیلی چون پیچ و خم زیادی نداره، گاج و مبتکران رو ببینین . گسسته برای همه سوال هست. مهم اینه آموزشی باشه یا سطح بالا.كتاب خيلي سبز سوم قطعا تفصيل مناسبي داره . خيلي خوب توضيح داده . من به جرات ميگم از فرين كمانگر(مبتكران) بيشتر به درد بچه ها ميخوره . كتاب فار پيش رو والا نظرم همنه كه بالا گفتم . حجمش شايد به اين دليل كمي افزايش يافته و تفصيل بيشتري هم شايد داره . ولي سطح علميش رو شك نكن كه از خيلي سبز بالاتر نيست . يعني كسي سبز بگيره قطعا فايده كرده و ضرر نه
متاسفانه اينجا شده جاي بحث درباره اينكه مثلا آشيخ وحيد ميگه گاج و بنده خيلي سبز و .... .
بسه . ولي بنظرم نبايد وحيد بياد سطح بندي كنه . ايني كه ضعيفها برن سبز و فار بگيرن صحبت درستي نيس .
ضمنا متن زير رو فقط بعضيها ميفهمند (مطالعه به همه توصيه نميشود) . فقط وحيد بخونه تا بيشتر اين بحثو ادامه نده :
به نظر من بهترین فیریک به قول شریفزاده کتابهای کوچک ریاضی هستن.
این تستای فیزیک 89 چیه همشو تو هم چپوندن.
کاری نکنین بهتون بگم بیشعور. شما بحساب حالا ديگه شهر شديد
کاری کردن که طراح تستا رو از کهتویه بیارن.
پیرمرد . منفی هم داریما.
حالا خفه شو خاب چرت و پرت نگو.خودم میدونم چی بگم.
در آخر سامر را تعریف کرده مثال بزنید.
بچها من کی به شما گفتم بچها؟؟؟؟؟؟؟
چه شه لی بکنم؟؟؟؟؟؟
مسخره کردن از دبیران کاری است بس ناپسند.![]()
سلام.
کپی کتاب فیزیک 1و 2 اندیشه سازان در جزوه ی گزینه 2 !!!!!!!!!!!
اینم به خاطر این که yekleh مطمئن شه.
البته کیفیت عکسا پایینه.آخه با موبایل گرفتم.خودتون ببخشین دیگه.از هیچی که بهتره.
نامردا حتی از مثالای اندیشه سازان هم نگذشتن!!!!!!!!!!!
تو عکسا هر دوتا کتابو پیش هم گزاشتم:
فصل 4 فیزیک 1-فصل 5 فیزیک 1-فصل 5 فیزیک 2-فصل 6 فیزیک2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها رستم دستانو دستگير كردند!!!!!! باور نميكنيد؟ اينم عكسش :
من كتاب زبان فارسي مبتكرانو از قبل داشتم اصلا خبر نداشتم مولفش هامون سبطيه ولي كتابش خيلي تپله
من كتاب زبان فارسي مبتكرانو از قبل داشتم اصلا خبر نداشتم مولفش هامون سبطيه ولي كتابش خيلي تپله
فكر كنم آشيخ هامون سبطي به همراه دو سه نفر ديگه يا يكي دو نفر ديگه مولفش باشند .
چون منم يه كتاب ادبيات مبتكران دارم مولفش همين هامون سبطيه . يعني هامون آقا جز گروه مولفانشه كه سه نفر هستن
---------- Post added at 05:09 AM ---------- Previous post was at 05:08 AM ----------
تو هنوز بلد نيستي يه عكس بزاري؟ خدا به همه رحم كنه ايشالله![]()
خاطرات رو mp3 یادآوری کردی. دستت درد نکنه. ولی کاش اسما رو نمی نوشتی.به نظر من بهترین فیریک به قول شریفزاده کتابهای کوچک ریاضی هستن.
این تستای فیزیک 89 چیه همشو تو هم چپوندن.
کاری نکنین بهتون بگم بیشعور. شما بحساب حالا ديگه شهر شديد
کاری کردن که طراح تستا رو از کهتویه بیارن.
پیرمرد . منفی هم داریما.
حالا خفه شو خاب چرت و پرت نگو.خودم میدونم چی بگم.
در آخر سامر را تعریف کرده مثال بزنید.
بچها من کی به شما گفتم بچها؟؟؟؟؟؟؟
چه شه لی بکنم؟؟؟؟؟؟
اخریش رو بس.
من تسلیم. هر کی می خواد کتابی رو بخره، بره همه رو نگاه کنه، هر کدوم پسندید برداره.بسه . ولي بنظرم نبايد وحيد بياد سطح بندي كنه . ايني كه ضعيفها برن سبز و فار بگيرن صحبت درستي نيس .
دوستان واسه فیزیک تجربی پیش خیلی سبز یا فار؟
تاریخ ادبیات مصور شاهین شاهین زاده دومو سومو پیشو تفکیک کرده؟
بله. با اینکه کتاب خوبیه ولی کامل نیست. مجبوری خودت کاملش کنی.تاریخ ادبیات مصور شاهین شاهین زاده دومو سومو پیشو تفکیک کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)