دوستان ای دی اس ال پر سرعت که شبانه رایگان هم داشته باشده برای محدوده ی فیض معرفی می کنید؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
دوستان ای دی اس ال پر سرعت که شبانه رایگان هم داشته باشده برای محدوده ی فیض معرفی می کنید؟
الان سرعت شما حدودا چقدره؟
الان سرعت شما حدودا چقدره؟
شبکیه 1 مگ رو به من که راحت داد فکر نمیکنم مشکلی باشه سرعت روز ها با شبهاش هم میانگین 230 240 تا 300k هم گاهی میره برای من که زیاد افت سرعت در شبها نداره
بچه ها من میخوام اینترنتم را عوض کنم
پیشگامان دارم...
از آریا فون زنگ زدن با شماره 6106
گفتن یک ماه رایگان اینترنت 2 مگ حجم 1گیگ دانلود بهت میدیم رایگان... هزینه نصب و ... هم نداره
بگیرم ببینم چه جوری؟
مال خود آریا فون هست یا نمایندگی جای دیگهس!
ممنون میشم
واقعا از پیشگامان خسته شدم..........................
مرکز مخابرات آقا بابایی هستم
اگه توی این مرکز با سرعت بهتر کسی سراغ داره بگه..
سرعت دانلودم روزها 110 هست.. شبهام هم که 1گیگ دانلود میکنم.
اگه امتحانش ضرری نداره امتحان کن.![]()
دوست عزیز سلام. منم مرکز آقابابایی هستم.از پیشگامان شاتل مبین نت مخابرات و ندا ADSL داشتم. هیچ کدوم به درد به خور نیستن.
اگه بخای شبی 2 گیگ دانلود کنی شبکیه را پیشنهاد می کنم.
اگه زیاد دانلود نداری مخابرات گیگ ارزون تری میده.سرعت دانلودشم به 160 میرسه.
به نظر من این قدر پول تو حلق این شرکت ها نکنین.
آره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون بابت پاسخت..
تعریف شبکیه را خیلی شنیدم
مخصوصا شبانهش دو تا 8 هست
این آریافون هم بگیرم.. گفته مفته, بعد آشغال باشه .. دم عید باید دنبال جمع آوری و وصل مجدد باشم یعنی عید هیچی اینترنت نداشته باشم!!
لطفا یه نفر که یک مگ شبکیه داره از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست بذاره.
Last edited by saeed386; 05-02-2012 at 13:22. دليل: آدرس
بفرما دوست عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکیه هنوزم یه چیزیش میشه! اینترنت من دیروز قطع شد ،در حالیکه دو روز نشده بود شارژ کرده بودم گفت ترافیک تموم کردی! شبانه رو از ترافیکم کم کرده بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)