اين هم تست سرعت 2 مگ مخابرات:
نسبت به ديروز سرعت دوبرابر شده و حدود 1 مگه الان
2020 هم ميگه مشكل سرعت داريم فعلا!!!
اين هم تست سرعت 2 مگ مخابرات:
نسبت به ديروز سرعت دوبرابر شده و حدود 1 مگه الان
2020 هم ميگه مشكل سرعت داريم فعلا!!!
Last edited by hp980; 10-04-2013 at 18:49.
دوستان سال نو همه مبارکهفته پیش ما برای دفتر جدیدمون 256 نامحدود مخابرات گرفتیم(مرکز پیام). ولی از شانس بد بعد از 5 روز چراغ ADSL ما روشن شد . فکر کنم حدود 15 بار به 2020 تماس گرفتم اومدن خط رو بررسی کردند و در نهایت مشخص شد که اشکال از پورت مخابرات هست. از دوستانم آقای اصغری ، اسماعیل زاده و... بابت پیگیری هاشون تشکر میکنم .
کیفیت خط 256 نامحدود pppoe امروز ظهر:
![]()
Last edited by hadi.EST; 12-04-2013 at 15:32.
دوستان من امروز گرفتار این مطب بودم که با اکانت مخابراتم نمی تونستم به صورت ppoe وصل بشم ... آیا کس دیگه ای هم چینین مشکلی براش پیش اومده ؟ خیلی سرچ کردم هر کاری هم که به نظرم می رسید انجام دادم ولی هنوووز![]()
به 2020 زنگ بزنيد.
2020 دیروز جمعه اشغال می زد ... تا جایی که من متوجه شدم به خاطر آدرس مک هست که تو مخابرات فیلتر شده و برای هر نفر یکی ... احتمالا با ریست کردن آدرس مک اکانتم ان شالله درست خواهد شد
متاسفانه برای من هم همینطوره (256- مخابرات ) از ساعت 1 نصف شب تا 3 قطعی و پینگ بالا چشمگیر هست از 3 به بعد یواش یواش مشکلات کمتر میشه
الان یه تست گرفتم ظاهرا بالاتر از حالت نرمال رو نشون میده ولی تو وبگردی اصلا با چنین مشخصاتی نمیخونه !
![]()
سلام دوستان من میخوام از مخابرات اینترنت پرسرعت بگیرم وقتی میخوام از سایتش ثبت نام کنم وقتی شماره منزلو وارد میکنم اینو مینویسه:
مشترک گرامی. این شماره تلفن، در حال حاضر امکانات لازم برای دریافت سرویس اینترنت پرسرعت را دارا نمی باشد! اگر مایلید پس از برقراری امکان ارائه سرویس، با شما تماس گرفته شود، شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.
مرکز مخابرات رودکی هم هستم حتی خونه قبلیمونم که تو همین رودکی بوده من از مخابرات سرویس میگرفتم.جریان چیه یعنی الان من نمیتونم از مخابرات سرویس بگیرم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
از 2020 پيگير بشيد و يا به امور مشتركين بريد.
256 نامحدود مخابرات - مودم tp-link pppoe امروز:
![]()
به منم همین رو گفتن.اما وقتی رفتم امور مشترکین درست شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)