تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 493 از 1004 اولاول ... 393443483489490491492493494495496497503543593993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اين هم تست سرعت 2 مگ مخابرات:

نسبت به ديروز سرعت دوبرابر شده و حدود 1 مگه الان
    2020 هم ميگه مشكل سرعت داريم فعلا!!!
    Last edited by hp980; 10-04-2013 at 18:49.

2. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان سال نو همه مبارک هفته پیش ما برای دفتر جدیدمون 256 نامحدود مخابرات گرفتیم(مرکز پیام). ولی از شانس بد بعد از 5 روز چراغ ADSL ما روشن شد . فکر کنم حدود 15 بار به 2020 تماس گرفتم اومدن خط رو بررسی کردند و در نهایت مشخص شد که اشکال از پورت مخابرات هست. از دوستانم آقای اصغری ، اسماعیل زاده و... بابت پیگیری هاشون تشکر میکنم .

کیفیت خط 256 نامحدود pppoe امروز ظهر:

Last edited by hadi.EST; 12-04-2013 at 15:32.

4. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان من امروز گرفتار این مطب بودم که با اکانت مخابراتم نمی تونستم به صورت ppoe وصل بشم ... آیا کس دیگه ای هم چینین مشکلی براش پیش اومده ؟ خیلی سرچ کردم هر کاری هم که به نظرم می رسید انجام دادم ولی هنوووز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من امروز گرفتار این مطب بودم که با اکانت مخابراتم نمی تونستم به صورت ppoe وصل بشم ... آیا کس دیگه ای هم چینین مشکلی براش پیش اومده ؟ خیلی سرچ کردم هر کاری هم که به نظرم می رسید انجام دادم ولی هنوووز
    به 2020 زنگ بزنيد.

7. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

2020 دیروز جمعه اشغال می زد ... تا جایی که من متوجه شدم به خاطر آدرس مک هست که تو مخابرات فیلتر شده و برای هر نفر یکی ... احتمالا با ریست کردن آدرس مک اکانتم ان شالله درست خواهد شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

من سه شبه با سرویس مخابرات در ساعات رایگان مشکل جدی دارم. از ساعت 1 تا 2 سرعت فوق العاده افت می کنه. از ساعت 2 به بعد هم علاوه بر مشکل سرعت هر چند دقیقه یکبار سرویس قطع می شه و موقع وصل شدن ارور 651 می ده. باید چند دقیقه صبر کنم بعد بتونم وصل شم. مشکل از کارت شبکه، مودم یا سیم کشی هم به هیچ عنوان نیست چون از ساعت 7 صبح تا 12 شب به هیچ عنوان مشکل ندارم.

از دوستان کسی مشکل من رو داره؟ کلافه شدم دیگه. چکار می تونم بکنم؟؟؟؟؟
    متاسفانه برای من هم همینطوره (256- مخابرات ) از ساعت 1 نصف شب تا 3 قطعی و پینگ بالا چشمگیر هست از 3 به بعد یواش یواش مشکلات کمتر میشه

الان یه تست گرفتم ظاهرا بالاتر از حالت نرمال رو نشون میده ولی تو وبگردی اصلا با چنین مشخصاتی نمیخونه !

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از مخابرات اینترنت پرسرعت بگیرم وقتی میخوام از سایتش ثبت نام کنم وقتی شماره منزلو وارد میکنم اینو مینویسه:

مشترک گرامی. این شماره تلفن، در حال حاضر امکانات لازم برای دریافت سرویس اینترنت پرسرعت را دارا نمی باشد! اگر مایلید پس از برقراری امکان ارائه سرویس، با شما تماس گرفته شود، شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.
    مرکز مخابرات رودکی هم هستم حتی خونه قبلیمونم که تو همین رودکی بوده من از مخابرات سرویس میگرفتم.جریان چیه یعنی الان من نمیتونم از مخابرات سرویس بگیرم؟
    Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از 2020 پيگير بشيد و يا به امور مشتركين بريد.

سلام دوستان من میخوام از مخابرات اینترنت پرسرعت بگیرم وقتی میخوام از سایتش ثبت نام کنم وقتی شماره منزلو وارد میکنم اینو مینویسه:

مشترک گرامی. این شماره تلفن، در حال حاضر امکانات لازم برای دریافت سرویس اینترنت پرسرعت را دارا نمی باشد! اگر مایلید پس از برقراری امکان ارائه سرویس، با شما تماس گرفته شود، شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.
    مرکز مخابرات رودکی هم هستم حتی خونه قبلیمونم که تو همین رودکی بوده من از مخابرات سرویس میگرفتم.جریان چیه یعنی الان من نمیتونم از مخابرات سرویس بگیرم؟

12. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

256 نامحدود مخابرات - مودم tp-link pppoe امروز:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مشترک گرامی. این شماره تلفن، در حال حاضر امکانات لازم برای دریافت سرویس اینترنت پرسرعت را دارا نمی باشد! اگر مایلید پس از برقراری امکان ارائه سرویس، با شما تماس گرفته شود، شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.
    به منم همین رو گفتن.اما وقتی رفتم امور مشترکین درست شد

15. این کاربر از alireza.amf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •