تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 493 از 2550 اولاول ... 3934434834894904914924934944954964975035435939931493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,921 به 4,930 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درودی سبز بر عزیزان

دوستان من میخوام برای خونه ADSL بگیرم ، متاسفانه تا الان هم نداشتم ، من ساکن تبریزم ( پشت هتل

شهریار - الهی پرست ) با پیش شماره 332 ، من و هم خونه ایم هردو تو دو اتاق مجزا هستیم با دو لب تاب و

هر دو نیازمند به اینترنت پرسرعت.

خواهشم از دوستان اینه که من رو در ضمینه ی خرید مودم تا سرویس دهی شرکت و ... به صورت کاملا

مبتدیانه از گام اول تا آخر راهنمایی کنند که بنده چه کنم ؟؟؟

با توجه به اطلاعات ناچیز من در این زمینه ، بهترین پیشنهاد رو با ذکر نوع ، مدل و شرکت و ... لطفا ارائه کنید .

در صورت امکان منظور از اینها چیه : پینک - حجم - محدود یا نامحدود - ... .

با تشکر فراوان

من زمانی که می خواستم adsl بخرم دوستان اینجوری راهنمایی کردن من هم اینجوری راهنماییت می کنم : با خودت یک خودکار و پول نقد ببر . تمام

2. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

درودی سبز بر عزیزان

دوستان من میخوام برای خونه ADSL بگیرم ، متاسفانه تا الان هم نداشتم ، من ساکن تبریزم ( پشت هتل

شهریار - الهی پرست ) با پیش شماره 332 ، من و هم خونه ایم هردو تو دو اتاق مجزا هستیم با دو لب تاب و

هر دو نیازمند به اینترنت پرسرعت.

خواهشم از دوستان اینه که من رو در ضمینه ی خرید مودم تا سرویس دهی شرکت و ... به صورت کاملا

مبتدیانه از گام اول تا آخر راهنمایی کنند که بنده چه کنم ؟؟؟

با توجه به اطلاعات ناچیز من در این زمینه ، بهترین پیشنهاد رو با ذکر نوع ، مدل و شرکت و ... لطفا ارائه کنید .

در صورت امکان منظور از اینها چیه : پینک - حجم - محدود یا نامحدود - ... .

با تشکر فراوان

اگه اشتباه نکنم مرکز مخابراتیت ولیعصره.ماکس نت نگیر که وضعش خرابه.سرعت متوسطش از شرکت های دیگه بالاتره ولی خیلی نوسان داره.از صفر میپره رو 30 بعد 4 بعد 14...

پورت تورنت هم بستس.آی پی که به شما میدن اشتراکی هست و خدا میدونه بین چند هزار تا کاربر یک آی پی رو تقسیم کردن.رپید شیر و سایت های به اشتراک گذاری فایل هم کلا تعطیل البته بدون اکانت(به دلیل قبلی)

قبلا هم همارا داشتم ولی این اواخر قطعیش خیلی زیاد شده بود.اما هیچ کدوم از مشکلات ماکس نت رو نداشت.سرعت رو 16 ثابت بود آی پی اختصاصی میداد.تورنت هم باز بود.

اگه سرعت بالا میخایی ماکس نت اگه کارای جانبی مثل دانلود از تورنت میخایی بکنی همارا بگیری بهتره.

باز سوالی بود در خدمتیم.

4. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی دوستان

حقیقتش من متوجه نشدم که مکس نت بگیرم یا همارا ؟؟؟ مگه سرعت همارا پایینه ؟؟؟ ( ببخشین من با اعداد آشناییتی ندارم

اکثر کارهای ما وب گردی البته نه زیاد ( چون نصف روز دانشگاهیم ) و دانلود های جزوات ، مقالات ، نرم افزار و کتب و موزیک

هست ( اگه چیزی از قلم اوفتاد حتما اطلاع بدین ) خوب سروسی باشه که قطعی نداشته باشه ، سرعت لود شدن

صفحات بالا باشه و سرعت دانلودش هم پایین نباشه که کار ما رو را می اندازه .

محبت کنین بفرمایین چه مودمی بگیرم به صرفه هست ؟؟؟ محدود بگیرم یا نامحدود ؟؟؟ کدوم بهتره ؟؟؟ از چه نوع سرعتی ( فرضا 128 / 256 ) و... ؟؟؟؟؟؟

ماشاءالله سوالا زیاده ؟ ببخشین دیگه در صورت خرید حجم محدود ، با وب گردی هم مصرف میشه یا صرفآ تنها برای دانلوده ؟؟؟ اگه احیانآ زودتر از موعد حجم تمام شد و ما نیازمند چه باید بکنیم ؟؟؟ در کل اگه شما جای بنده بودین با این تفاوت که باتجربه ترین چه انتخابی میکردین ؟؟؟

بینهایت ممنون .

در آغاز فعالیت samij00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    My Room

پيش فرض

قابل توجه یوزرهای صبانت:
    دوستانی که مشکل کمبود حجمدارن ، من واسشون حجم ردیف میکنم
    دوستانی که تمایل به مصرف حجم مفتی دارن نامه بدن،لطفا تو نامه ها اسم شهری که از سرویس صبانت استفاده می کنین رو بگین.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مرسی دوستان

حقیقتش من متوجه نشدم که مکس نت بگیرم یا همارا ؟؟؟ مگه سرعت همارا پایینه ؟؟؟ ( ببخشین من با اعداد آشناییتی ندارم

اکثر کارهای ما وب گردی البته نه زیاد ( چون نصف روز دانشگاهیم ) و دانلود های جزوات ، مقالات ، نرم افزار و کتب و موزیک

هست ( اگه چیزی از قلم اوفتاد حتما اطلاع بدین ) خوب سروسی باشه که قطعی نداشته باشه ، سرعت لود شدن

محبت کنین بفرمایین چه مودمی بگیرم به صرفه هست ؟؟؟ محدود بگیرم یا نامحدود ؟؟؟ کدوم بهتره ؟؟؟ از چه نوع سرعتی ( فرضا 128 / 256 ) و... ؟؟؟؟؟؟

ماشاءالله سوالا زیاده ؟ ببخشین دیگه در صورت خرید حجم محدود ، با وب گردی هم مصرف میشه یا صرفآ تنها برای دانلوده ؟؟؟ اگه احیانآ زودتر از موعد حجم تمام شد و ما نیازمند چه باید بکنیم ؟؟؟ در کل اگه شما جای بنده بودین با این تفاوت که باتجربه ترین چه انتخابی میکردین ؟؟؟

بینهایت ممنون .

یه چند روز صبر کن ببین این مبین نت چچوره

8. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما که دانشجویی بهتره مبین نت بگیری البته مودم داخلیش رو که بتونی اگر برمیگردی باخودت راحت بیاری ببری.
    من بررسی کردم شما تقریبا وسط پوشش سمت راستی هستید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    110 تومن مودمشه که چون دونفری باید Wi Fi بگیری.
    شما که الهی پرست خونه گرفتی دیگه می تونی 512 نامحدود رو ماهی 60 تومن بدی ولی اگر نیازی نداری میتونی 256 بگیری با 5 گیگ حجم دانلود که البته تو شب از 2 تا 8 رایگانه همچنین کل جمعه ها هم رایگانه ماهی 20 تومن.
    ولی چون دو نفرید به همون 512 نامحدود فکر کن که فردا سر حجم تموم شدن مشکل پیدا نکنید.
    باز این هم تعرفه های دیگه:
    کد:
      محتوای مخفی: نصیحت 
    آبشنگولی نخوری اونجا کار دست خودت بدی

10. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

مرسی دوستان

بینهایت ممنون .
    سرعت همارا پایین نیست ولی فیکس رو 16 هست.(یعنی همون 128kbps).ولی ماکس نت همین سرویس رو میده ولی سرعتش از 16 بیشتره.وبگردی که ترافیک بالایی میخاد اونم برای دو نفر.(البته برای چک میل و چت روزی 20 مگ هم کافیه)

مودم هم فرقی نمیکنه چی بگیری.اگه هر دوتون لپتاپ دارین بهتره یه وایرلس بگیری.

در مورد سرویس هم اگه میتونین شبا دانلود کنین(یا برنامه ریزی کنین شبا دانلود بشه)بهتره محدود بگیرین چون از ساعت 2 تا 8 از حجم سرویستون کم نمیشه.برای هر دیتایی که شما میفرستین یا میگیرین از حجمتون کم میشه.(از جمله وبگردی).اگه زودتر از موعد تموم شد میتونی یا حجم اضافی بخری یا دوباره تمدید کنی که 3 ماه از وقتی حساب میشه که تمدید کردی.

اگه نفری روزی بیشتر از 30 مگ کار دارین بهتره نامحدود بگیرین.

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

شما که دانشجویی بهتره مبین نت بگیری البته مودم داخلیش رو که بتونی اگر برمیگردی باخودت راحت بیاری ببری.
    من بررسی کردم شما تقریبا وسط پوشش سمت راستی هستید:
    کد:
    110 تومن مودمشه که چون دونفری باید Wi Fi بگیری.
    شما که الهی پرست خونه گرفتی دیگه می تونی 512 نامحدود رو ماهی 60 تومن بدی ولی اگر نیازی نداری میتونی 256 بگیری با 5 گیگ حجم دانلود که البته تو شب از 2 تا 8 رایگانه همچنین کل جمعه ها هم رایگانه ماهی 20 تومن.
    ولی چون دو نفرید به همون 512 نامحدود فکر کن که فردا سر حجم تموم شدن مشکل پیدا نکنید.
    باز این هم تعرفه های دیگه:
    کد:
      محتوای مخفی: نصیحت 
    آبشنگولی نخوری اونجا کار دست خودت بدی
    این که اصلا نمیصرفه.ماهی 40 تومن برای 128 نامحدود.

همارا همینو برای 3 ماه میده 46 تومن.

12. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همارا همینو برای 3 ماه میده 46 تومن.
    من 512 رو گفتم که نامحدوده همارا میده 133 تومن مبین نت میده 60 تومن
    چون دونفر هستن اگر دنبال دانلود میگردن بهترینه واسشون
    این هم تعرفه های همارا:
    کد:

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

من 512 رو گفتم که نامحدوده همارا میده 133 تومن مبین نت میده 60 تومن
    چون دونفر هستن اگر دنبال دانلود میگردن بهترینه واسشون
    این هم تعرفه های همارا:
    کد:
    اینا جایی نمیشینن که زیرشون آب بره.

نوشته سرعت تا 512.یعنی شاید همیشه کمتر از اون باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظرم مبین نت بگیر . Isp های تبریز یکیشون سرعتشون کمه یکیشون ip رو شیر می کنه . در ضمن ab فقط برا تو نوسان داره . من در هر حالت دارم سرعت 116 رو تجربه می کنم و اصلا تا حالا نوسان تجربه نکردم .
    به نظرم اگه می خوای مبین نت بگیری اون طرح ویژه رو بگیر . همون 128 سالی 100 گیگ 240 تومن . البته ip اون ولد استاتیک است .

17. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •