من زمانی که می خواستم adsl بخرم دوستان اینجوری راهنمایی کردن من هم اینجوری راهنماییت می کنم : با خودت یک خودکار و پول نقد ببر . تمام![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من زمانی که می خواستم adsl بخرم دوستان اینجوری راهنمایی کردن من هم اینجوری راهنماییت می کنم : با خودت یک خودکار و پول نقد ببر . تمام![]()
اگه اشتباه نکنم مرکز مخابراتیت ولیعصره.ماکس نت نگیر که وضعش خرابه.سرعت متوسطش از شرکت های دیگه بالاتره ولی خیلی نوسان داره.از صفر میپره رو 30 بعد 4 بعد 14...
پورت تورنت هم بستس.آی پی که به شما میدن اشتراکی هست و خدا میدونه بین چند هزار تا کاربر یک آی پی رو تقسیم کردن.رپید شیر و سایت های به اشتراک گذاری فایل هم کلا تعطیل البته بدون اکانت(به دلیل قبلی)
قبلا هم همارا داشتم ولی این اواخر قطعیش خیلی زیاد شده بود.اما هیچ کدوم از مشکلات ماکس نت رو نداشت.سرعت رو 16 ثابت بود آی پی اختصاصی میداد.تورنت هم باز بود.
اگه سرعت بالا میخایی ماکس نت اگه کارای جانبی مثل دانلود از تورنت میخایی بکنی همارا بگیری بهتره.
باز سوالی بود در خدمتیم.![]()
مرسی دوستان
حقیقتش من متوجه نشدم که مکس نت بگیرم یا همارا ؟؟؟ مگه سرعت همارا پایینه ؟؟؟ ( ببخشین من با اعداد آشناییتی ندارم
اکثر کارهای ما وب گردی البته نه زیاد ( چون نصف روز دانشگاهیم ) و دانلود های جزوات ، مقالات ، نرم افزار و کتب و موزیک
هست ( اگه چیزی از قلم اوفتاد حتما اطلاع بدین )خوب سروسی باشه که قطعی نداشته باشه ، سرعت لود شدن
صفحات بالا باشه و سرعت دانلودش هم پایین نباشه که کار ما رو را می اندازه .
محبت کنین بفرمایین چه مودمی بگیرم به صرفه هست ؟؟؟ محدود بگیرم یا نامحدود ؟؟؟ کدوم بهتره ؟؟؟ از چه نوع سرعتی ( فرضا 128 / 256 ) و... ؟؟؟؟؟؟
ماشاءالله سوالا زیاده ؟ ببخشین دیگهدر صورت خرید حجم محدود ، با وب گردی هم مصرف میشه یا صرفآ تنها برای دانلوده ؟؟؟ اگه احیانآ زودتر از موعد حجم تمام شد و ما نیازمند چه باید بکنیم ؟؟؟ در کل اگه شما جای بنده بودین با این تفاوت که باتجربه ترین چه انتخابی میکردین ؟؟؟
بینهایت ممنون .
قابل توجه یوزرهای صبانت:
دوستانی که مشکل کمبود حجمدارن ، من واسشون حجم ردیف میکنم
دوستانی که تمایل به مصرف حجم مفتی دارن نامه بدن،لطفا تو نامه ها اسم شهری که از سرویس صبانت استفاده می کنین رو بگین.
یه چند روز صبر کن ببین این مبین نت چچوره
شما که دانشجویی بهتره مبین نت بگیری البته مودم داخلیش رو که بتونی اگر برمیگردی باخودت راحت بیاری ببری.
من بررسی کردم شما تقریبا وسط پوشش سمت راستی هستید:
110 تومن مودمشه که چون دونفری باید Wi Fi بگیری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما که الهی پرست خونه گرفتی دیگه می تونی 512 نامحدود رو ماهی 60 تومن بدی ولی اگر نیازی نداری میتونی 256 بگیری با 5 گیگ حجم دانلود که البته تو شب از 2 تا 8 رایگانه همچنین کل جمعه ها هم رایگانه ماهی 20 تومن.
ولی چون دو نفرید به همون 512 نامحدود فکر کن که فردا سر حجم تموم شدن مشکل پیدا نکنید.
باز این هم تعرفه های دیگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: نصیحت
سرعت همارا پایین نیست ولی فیکس رو 16 هست.(یعنی همون 128kbps).ولی ماکس نت همین سرویس رو میده ولی سرعتش از 16 بیشتره.وبگردی که ترافیک بالایی میخاد اونم برای دو نفر.(البته برای چک میل و چت روزی 20 مگ هم کافیه)
مودم هم فرقی نمیکنه چی بگیری.اگه هر دوتون لپتاپ دارین بهتره یه وایرلس بگیری.
در مورد سرویس هم اگه میتونین شبا دانلود کنین(یا برنامه ریزی کنین شبا دانلود بشه)بهتره محدود بگیرین چون از ساعت 2 تا 8 از حجم سرویستون کم نمیشه.برای هر دیتایی که شما میفرستین یا میگیرین از حجمتون کم میشه.(از جمله وبگردی).اگه زودتر از موعد تموم شد میتونی یا حجم اضافی بخری یا دوباره تمدید کنی که 3 ماه از وقتی حساب میشه که تمدید کردی.
اگه نفری روزی بیشتر از 30 مگ کار دارین بهتره نامحدود بگیرین.
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
این که اصلا نمیصرفه.ماهی 40 تومن برای 128 نامحدود.
همارا همینو برای 3 ماه میده 46 تومن.![]()
من 512 رو گفتم که نامحدوده همارا میده 133 تومن مبین نت میده 60 تومن
چون دونفر هستن اگر دنبال دانلود میگردن بهترینه واسشون
این هم تعرفه های همارا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا جایی نمیشینن که زیرشون آب بره.
نوشته سرعت تا 512.یعنی شاید همیشه کمتر از اون باشه.![]()
به نظرم مبین نت بگیر . Isp های تبریز یکیشون سرعتشون کمه یکیشون ip رو شیر می کنه . در ضمن ab فقط برا تو نوسان داره . من در هر حالت دارم سرعت 116 رو تجربه می کنم و اصلا تا حالا نوسان تجربه نکردم .
به نظرم اگه می خوای مبین نت بگیری اون طرح ویژه رو بگیر . همون 128 سالی 100 گیگ 240 تومن . البته ip اون ولد استاتیک است .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)